- 8 Ağustos 2023
- 5.827
- 6.646
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
- #8.021
Bana da öyle geldi ama emin olamadımAy erkege benzemiomu sanki orda cıkıntı var gibi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle geldi ama emin olamadımAy erkege benzemiomu sanki orda cıkıntı var gibi sanki
Şimdi okuduğum birkaç sayfada da yine 6. Aya kadar sıkıntı olmayacağı, 6. Aydan sonra sola yatık daha sağlıklı olacağı şeklinde yazılmış, o da bebeğin kilo artışıyla birlikte baskı yapmasından kaynaklı olduğu için. Benim doktorumunda önerileri bu doğrultudaydı. Ayy valla hepimiz psikopata bağladık resmen yaaGünaydın canımmmm ben bu yatma olayını çarşamba gittiğimde sordum, damarların baskılanması ve beslenme sorununu yüz üstü yatmak üzerine söyledi. Zaten artık yüzüstü yatmaya müsaade etmiyor, karnımın üstünde çıkıntı hissediyorum. Sola yatış ve sırt üstü için sağlıklı dedi.. Şimdi siz böyle deyince kafam karıştı
Nipt nedir?Antalya' tüm niptler daha pahalı ya ne değişik Genoks da nipt plus da 13bin dediler, o da indirimli hali
Yani herkesin farklı, bende ileride gelirken geriye düşmesi endişelendirdi. Dinamiği azalarak ilerliyor sanki. Doktorum da o denli proaktif sayılmaz ama bazı doktorlar zaten sorun kapıya dayanmadan önlem almaktan uzaklar.Olabilir bilemiyorum. Ama her midesi bulanan gebenin bebegi geriden gelmioki bilemedim
Bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun canımTeşekkür ederimmm iyi ki öğrendim bunuu Bize tahminde bulunur musunuz içinizden ne geçiyorr
Sağlıklı olsun da hayırlısıyla gelsin. Kız erkek hiç farketmez ama insan merak ediyor işteBana erkek gibi geldi hayırlısı olsun canım
Ayy erkek gibi hissettim canımmTeşekkür ederimmm iyi ki öğrendim bunuu Bize tahminde bulunur musunuz içinizden ne geçiyorr
Burası yanı değil mi canım 4000 hastalık tarıyorlarmışİnşallah çok teşekkür ederim İstanbul’da 12.000₺ ye yaptırdım
İnşallah canım benim sağlıcakla gelsin tabi gerisi önemsiz evet çok merakla bekliyoruzSağlıklı olsun da hayırlısıyla gelsin. Kız erkek hiç farketmez ama insan merak ediyor işte
Maşallah diyeyim hamiş olduğunu daha kimse anlamaz bileEki Görüntüle 3473040
Göbüş güncellemesi sabahları yok gibiyiz
Evet muhtemelen laboratuvar istanbulda olduğu kanı buraya gönderdikleri icin daha pahalıdır sizdeBurası yanı değil mi canım 4000 hastalık tarıyorlarmış
Eki Görüntüle 3473038
Ay çok minik kaç haftalıksın kız hissi aldımTahmini olan? az daha büyüse de tam bir şeyler görebilsek
Eki Görüntüle 3473042
Evet daha 8-9 haftalık sanırım değil mi koz hissettim ama bilmiyorumTahmini olan? az daha büyüse de tam bir şeyler görebilsek
Eki Görüntüle 3473042
Evet evet ama akşama doğruuu çıkıyor yemekler sıvılar gaz derkenMaşallah diyeyim hamiş olduğunu daha kimse anlamaz bile
Yok canım bende istanbulda yım haftaya vercem kanı da o kadar çok firma ile görüştüm ki kafam çok karıştı bu Nipt plus ayrı firma bir de genoks da normal nipt testi bir de nipt plus şeklinde paketi var o yüzden karışıyor emin olmak için broşürü gönderdim Anadolu yakasında mısınEvet muhtemelen laboratuvar istanbulda olduğu kanı buraya gönderdikleri icin daha pahalıdır sizde
Benim normalde de göbek olduğundan göğsümün altından başlıyor şekilsiz şukulsuz iki katım şöyle bir şeyiz biz deEvet evet ama akşama doğruuu çıkıyor yemekler sıvılar gaz derken