- 10 Temmuz 2024
- 1.022
- 2.213
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.801
Acaba rahimde kalınlaşma göremiyorum mu demek istedi acabaYok karindan baktı öyle dedi valla bende şaşırdım yumurtalıklar ve tüpler değerlendirilemedi diye de not düştü cihazın eski olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir rahmin görünmemesi başlı başına sacmalik zaten
Bende ruyamda görmüştümKesinlikle öyle yok ye tatlıyı çıkar hakkıyıda yalan ben full ekşi tuzlu aşerdim bana da erkek dedi doktorbenimde hissim hep erkek diyordu ilk andan itibaren rüyamda gördüğüm de oydu içimde ki seste öyle diyordu Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde gerisi önemli değil. Hayırlı olsun sizin içinde
Öyle tabiki. Her şey e boynumuz kıldan ince. Amin inşallahCanım başın sagolsunbebegın ıcın üzülmemeye çalış.Allahtan gelene boynumuz kıldan ince,sağlıkla mınıgını kucagına al ınsallah
Hele ki rahmi görememeyi hiç anlamadım. Cihazı açmayı unuttu heraldeYok karindan baktı öyle dedi valla bende şaşırdım yumurtalıklar ve tüpler değerlendirilemedi diye de not düştü cihazın eski olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir rahmin görünmemesi başlı başına sacmalik zaten
Amin inşallahBende ruyamda görmüştümçok sevdıgım bır büyüğüm kucagıma erkek bebek verıyordu tospık tospık saglıkla alalım kucagımıza ınsallaah hepımız cok tesekkurler
Onu dese yine anlicam öyle bisey de demediAcaba rahimde kalınlaşma göremiyorum mu demek istedi acaba
Canım benim genelde bebek sağlıksız olunca vücut bir şekilde itiyor kabul etmiyor doktor da söylemiş hiç üzülme o yüzden, Allah diğerine sağlıklıcakla kavuşmayı nasip etsinMerhaba güzel annelerBizde şimdi doktordan çıktık. Bebeklerimden biri hareket ediyordu öyle güzeldi ki her şeyi çok güzel. 9+5 olmamız gerekirken 10+5 çıktık. Bilmiyorum bu bir sorun teşkil eder mi? Diğer bebeğimizin maalesef gelişimi durmuş ve kalp atışı alamadık. Tek gebeliğe düştüm. Rabbimin emanet i veren de Allah, alanda. O yüzden üzülsem de diğer bebeğimin etkilenmemesi adına güçlü durmalıyım. Haftaya detaylı ultrason ve ikili tarama olacak sanırım bana da
Hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindimE elektroforez canım erkek olarak işaretleyebılırsın benıanne hisleri yanılmıyor hep erkek hıssettım ılk gunden berı ama hurafeler bana hep kız diyordu hurafelere ınanmayın kalbınızın sesınızı dınleyın kızlar.yok mıde bulantısı kız falan yalanmıs
Hahahah sesli guldum gercekten bu iste bir terslik varHele ki rahmi görememeyi hiç anlamadım. Cihazı açmayı unuttu heralde
Kuzum ılk başta fasulye gıbıydı ama en son gıttıgımızde yuvarlaklasmıstı.kalp atısıda hızlıydı hep,tüm teorıler çürüdü yaniHadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindimkese nasıldı peki ben hala kese kısmına takıldım
Üzülme desek de elbette zor ama vardır bunda da bir hayır, inşallah bir an önce atlatırsın bu süreci. Allah diğer evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba güzel annelerBizde şimdi doktordan çıktık. Bebeklerimden biri hareket ediyordu öyle güzeldi ki her şeyi çok güzel. 9+5 olmamız gerekirken 10+5 çıktık. Bilmiyorum bu bir sorun teşkil eder mi? Diğer bebeğimizin maalesef gelişimi durmuş ve kalp atışı alamadık. Tek gebeliğe düştüm. Rabbimin emanet i veren de Allah, alanda. O yüzden üzülsem de diğer bebeğimin etkilenmemesi adına güçlü durmalıyım. Haftaya detaylı ultrason ve ikili tarama olacak sanırım bana da
Teşekkür ederim kuzum. Çok şükür insan tabi aklına geldikçe ağlamaklı oluyor. İmanı güçlü insanlarız. Her şey bizim için farkındayım bunun o yüzden elimden hiçbir şey gelemez. Üzülüp diğer bebeğime zarar vermek istemiyorumÜzülme desek de elbette zor ama vardır bunda da bir hayır, inşallah bir an önce atlatırsın bu süreci. Allah diğer evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım ben de 6 gün ileriden gidiyorum. Sorduğumda takılma onlara demişti doktorum. Ben de ultrasonu baz alıyorum.
Aynen canım sağlıksız olunca vücut kabul etmiyormuş,hiç üzülme önüne bak ,sağlıklı bebişine odaklanDoktorum doğsaydı yüksek ihtimalle engelli olabilirdi dedi. Her şeyin başı sağlık. Hayırla ve sağlıkla ilerlesin inşallah. Bakalım belki
Benden de bir erkek o zamanE elektroforez canım erkek olarak işaretleyebılırsın benıanne hisleri yanılmıyor hep erkek hıssettım ılk gunden berı ama hurafeler bana hep kız diyordu hurafelere ınanmayın kalbınızın sesınızı dınleyın kızlar.yok mıde bulantısı kız falan yalanmıs
Maşallah kuzum benımkıyle aynı cıkmısBenden de bir erkek o zamanfetal dna sonucu dusuk risk cikti, cok sukur. Ve erkek geliyor:)
Zencefil bana iyi geliyor. Suyun icine birazcik zencefil atip tum gun iciyorum onuKızlar iki gündür akşamları aşırı mide yanmam oluyor uzanamıyorum bütün yediklerim ağzımda. Reflü olmuş gibiyim. Doğal yollarla bi çözümünüz var mı?
Hayırlı olsun oğluşunEvet canım nifty yaptırmıstımya onun sonucu cıktıcok tesekkurler hepımız saglıkla kucagımıza alalım 11+5 suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?