- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
- #7.821
Arkadaşlar İstanbul Zeynep Kamil de bilindik güzel bir kadın doğum cu varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmaya devam ediyorum bendede 3 gün kullandıktan sonra kesildi ama devam ediyorum haftasonu gideceğim doktora bende o zaman soracağım sende doktoruna danış mutlaka ona göre haraket istersen canımProgestan kullanan kızlar bişey sorucam . Ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ve kanamam kesildi ilacı kullanmaya devam etmeli miyim . Ne kadar kullandınız
Kalp hızını söyledi mi canım peki kaçtı?Kuzum ılk başta fasulye gıbıydı ama en son gıttıgımızde yuvarlaklasmıstı.kalp atısıda hızlıydı hep,tüm teorıler çürüdü yanitek dogru benım iç hissiyatım kaldı bide çin takvımıtabıkı saglıklı olsunlarda gerısı hıc muhım degıl ama cok merak ediyordum
Yaaaaa hayırlı uğurlu olsun canımBenden de bir erkek o zaman fetal dna sonucu dusuk risk cikti, cok sukur. Ve erkek geliyor:)
Sagol canımcumartesı vermıstım bugun geldıHayırlı olsun oğluşun kaç günde geldi sonuç canım
Hep 170 falan cıkıyodu kuzum her gıttıgımde.Kalp hızını söyledi mi canım peki kaçtı?
Kesenin ilk şekli önemliymiş herhalde bu kese olayı için :) artık ne kadar doğru bilmiyorum da Hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucukKuzum ılk başta fasulye gıbıydı ama en son gıttıgımızde yuvarlaklasmıstı.kalp atısıda hızlıydı hep,tüm teorıler çürüdü yanitek dogru benım iç hissiyatım kaldı bide çin takvımıtabıkı saglıklı olsunlarda gerısı hıc muhım degıl ama cok merak ediyordum
Benim yuvarlak bakalım haftaya belli olcak inşallahKesenin ilk şekli önemliymiş herhalde bu kese olayı için :) artık ne kadar doğru bilmiyorum da Hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk
Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk :)Benden de bir erkek o zaman fetal dna sonucu dusuk risk cikti, cok sukur. Ve erkek geliyor:)
Benimde yuvarlaktı hadi bakalım heyecanla bekliyoruz ☺Benim yuvarlak bakalım haftaya belli olcak inşallah
Tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah Fetal dna testini kaçıncı haftada yaptırdınız acabaBenden de bir erkek o zaman fetal dna sonucu dusuk risk cikti, cok sukur. Ve erkek geliyor:)
Benden de bir erkek o zaman fetal dna sonucu dusuk risk cikti, cok sukur. Ve erkek geliyor:)
Tebrikleer sağlıkla gelsin kuzucuklarEvet canım nifty yaptırmıstımya onun sonucu cıktıcok tesekkurler hepımız saglıkla kucagımıza alalım11+5 suanda
Canım doktoruna mutlaka danış benim de üçüncü gün geçmişti lekelenme doktorum bir kutuyu bitir demişti. Sakın kafana göre bırakmaProgestan kullanan kızlar bişey sorucam . Ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ve kanamam kesildi ilacı kullanmaya devam etmeli miyim . Ne kadar kullandınız
[canım erkek olarak işaretleyebılırsın benıanne hisleri yanılmıyor hep erkek hıssettım ılk gunden berı ama hurafeler bana hep kız diyordu hurafelere ınanmayın kalbınızın sesınızı dınleyın kızlar.yok mıde bulantısı kız falan yalanmıs
Yaa ikinize de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikler darısı da bize olsun ben de bekliyorum nıpt sonucunu. Kaç günde geldi sizlerin sonuçları bana da doktorum büyük ihtimalle erkek dedi ama sabırsızlıkla bekliyorumBenden de bir erkek o zaman fetal dna sonucu dusuk risk cikti, cok sukur. Ve erkek geliyor:)
Bendede tüm hurafeler tutuyor. Bulanti kalp hızı yuzumde lekeler cin takvimi falan doktor kıza benzetti bakalim :) kalp atisi 159 kesemde 2 hafta once fasulyeydi 2 gun once gittigimde yuvarlak gibiydiKuzum ılk başta fasulye gıbıydı ama en son gıttıgımızde yuvarlaklasmıstı.kalp atısıda hızlıydı hep,tüm teorıler çürüdü yanitek dogru benım iç hissiyatım kaldı bide çin takvımıtabıkı saglıklı olsunlarda gerısı hıc muhım degıl ama cok merak ediyordum
Bana doktor lekelenmem bittikten sonra 1 ay daha kullan dedi. Sen muayene zamanına kadar kullan riske atma doktoruna sorarsınnProgestan kullanan kızlar bişey sorucam . Ben kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ve kanamam kesildi ilacı kullanmaya devam etmeli miyim . Ne kadar kullandınız
ultrasonunda sorun var bence, başka bi doktora git canım senKızlar 6+1 de devlet hastanesine gittim keseyi görmeye doktor hiç bisey görmüyorum ben dedi rahmini bile görmüyorum dedi beta istedi betam da 6000 civarı çıktı gözükmesi gerekiyor yani o da geç çıktığı için tekrar gidemedim keseyi gostermeye böyle bisey başına gelen var mı
verdiğim betalar: 3 gün adet gecikmesi
19 Ağustos 223/21 Ağustos 570/27 Ağustos 6000
canım bişey sorcam, o hissettiğin şey hissiyat mıydı yoksa gönlünden geçen miydi? sağlıkla gelsin paşaE elektroforez canım erkek olarak işaretleyebılırsın benıanne hisleri yanılmıyor hep erkek hıssettım ılk gunden berı ama hurafeler bana hep kız diyordu hurafelere ınanmayın kalbınızın sesınızı dınleyın kızlar.yok mıde bulantısı kız falan yalanmıs