- 9 Ağustos 2016
- 6.333
- 20.768
- Konu Sahibi elektroforez
- #7.781
Anladım canımmBebeğim zaten küçülmüş. Sanırım vücut onu emecek. Şuan küçük boyutta olduğu için vücut onu emebiliyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımmBebeğim zaten küçülmüş. Sanırım vücut onu emecek. Şuan küçük boyutta olduğu için vücut onu emebiliyormuş.
Canım Allah sabır versin çok zor ama dediğin gibi sana sımsıkı tutunan biri daha var içerde sen de ona tutunacaksın artık Allah'ım ona sağlık sıhhat versinMerhaba güzel anneler Bizde şimdi doktordan çıktık. Bebeklerimden biri hareket ediyordu öyle güzeldi ki her şeyi çok güzel. 9+5 olmamız gerekirken 10+5 çıktık. Bilmiyorum bu bir sorun teşkil eder mi? Diğer bebeğimizin maalesef gelişimi durmuş ve kalp atışı alamadık. Tek gebeliğe düştüm. Rabbimin emanet i veren de Allah, alanda. O yüzden üzülsem de diğer bebeğimin etkilenmemesi adına güçlü durmalıyım. Haftaya detaylı ultrason ve ikili tarama olacak sanırım bana da
AminnnnnCanım Allah sabır versin çok zor ama dediğin gibi sana sımsıkı tutunan biri daha var içerde sen de ona tutunacaksın artık Allah'ım ona sağlık sıhhat versin
Allah sağlıklı bebeğinizi size bağışlasın inşallah, bebeğimiizn sağlığı için stres ve üzüntüden uzak durmaya çalışmalıyız. Dediğiniz gibi veren de alan da O. Hayırlısıyla bebeğinize sağlıkla ve zamanında kavuşmanız dileğiyleMerhaba güzel anneler Bizde şimdi doktordan çıktık. Bebeklerimden biri hareket ediyordu öyle güzeldi ki her şeyi çok güzel. 9+5 olmamız gerekirken 10+5 çıktık. Bilmiyorum bu bir sorun teşkil eder mi? Diğer bebeğimizin maalesef gelişimi durmuş ve kalp atışı alamadık. Tek gebeliğe düştüm. Rabbimin emanet i veren de Allah, alanda. O yüzden üzülsem de diğer bebeğimin etkilenmemesi adına güçlü durmalıyım. Haftaya detaylı ultrason ve ikili tarama olacak sanırım bana da
Çok geçmiş olsun en son hangi haftada kontrole gitmistiniz doktor kalbi duran bebek için ozaman sıkıntı görmedi sanırım diğer bebiş sağlıkla ilerlesin inşallah doğal gebelikmiydiMerhaba güzel anneler Bizde şimdi doktordan çıktık. Bebeklerimden biri hareket ediyordu öyle güzeldi ki her şeyi çok güzel. 9+5 olmamız gerekirken 10+5 çıktık. Bilmiyorum bu bir sorun teşkil eder mi? Diğer bebeğimizin maalesef gelişimi durmuş ve kalp atışı alamadık. Tek gebeliğe düştüm. Rabbimin emanet i veren de Allah, alanda. O yüzden üzülsem de diğer bebeğimin etkilenmemesi adına güçlü durmalıyım. Haftaya detaylı ultrason ve ikili tarama olacak sanırım bana da
15 gün önce gitmiştim. İkisininde kalp atışı vardıÇok geçmiş olsun en son hangi haftada kontrole gitmistiniz doktor kalbi duran bebek için ozaman sıkıntı görmedi sanırım diğer bebiş sağlıkla ilerlesin inşallah doğal gebelikmiydi
Diğer bebiş inşallah sağlıkla ilerler canım sağlıkla kucağına alman duası ile15 gün önce gitmiştim. İkisininde kalp atışı vardı
Sağlıklı bi artık olmuş beta değerinizde . Ama rahmi göremiyorum nedir çok saçma . Farklı bir doktora gidinKızlar 6+1 de devlet hastanesine gittim keseyi görmeye doktor hiç bisey görmüyorum ben dedi rahmini bile görmüyorum dedi beta istedi betam da 6000 civarı çıktı gözükmesi gerekiyor yani o da geç çıktığı için tekrar gidemedim keseyi gostermeye böyle bisey başına gelen var mı
verdiğim betalar: 3 gün adet gecikmesi
19 Ağustos 223/21 Ağustos 570/27 Ağustos 6000
Canım vajinal mi baktı? Rahmi göremiyorum ne demekmiş ya olur mu oyle şeyKızlar 6+1 de devlet hastanesine gittim keseyi görmeye doktor hiç bisey görmüyorum ben dedi rahmini bile görmüyorum dedi beta istedi betam da 6000 civarı çıktı gözükmesi gerekiyor yani o da geç çıktığı için tekrar gidemedim keseyi gostermeye böyle bisey başına gelen var mı
verdiğim betalar: 3 gün adet gecikmesi
19 Ağustos 223/21 Ağustos 570/27 Ağustos 6000
Tabii 12 14 haftalar arası yapılıyor canimPeki kaçıncı haftada gitmem gerekiyor 12 haftada gitsem olur mu
Yok karindan baktı öyle dedi valla bende şaşırdım yumurtalıklar ve tüpler değerlendirilemedi diye de not düştü cihazın eski olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir rahmin görünmemesi başlı başına sacmalik zatenCanım vajinal mi baktı? Rahmi göremiyorum ne demekmiş ya olur mu oyle şey
Canım başın sagolsun bebegın ıcın üzülmemeye çalış.Allahtan gelene boynumuz kıldan ince,sağlıkla mınıgını kucagına al ınsallahAminnnnn
Sağlıkla ilerlesin inşallah kucağınıza alirsinizBen artık son reglime göre değilde geç döllenmeden dolayı doktorun söylediği tarihe göre hesaplıyorum. Ona göre de keseyi ve bebeği 6. haftada gördüm. Kalp atışınıda tam 8. haftada duydum.
Kesinleştimi erkek oldugu kac haftalik suan. Allah saglkla kucagina almayi nasip etsinnnnE elektroforez canım erkek olarak işaretleyebılırsın benıanne hisleri yanılmıyor hep erkek hıssettım ılk gunden berı ama hurafeler bana hep kız diyordu hurafelere ınanmayın kalbınızın sesınızı dınleyın kızlar.yok mıde bulantısı kız falan yalanmıs
Heheh sanirim canim gazdanEvet evet, ben de dokunduğu her şeyi direkt başka yere değdirmeden makineye atıyorum. Bir de ben et türü şeyleri cam kesme tahtasında kesiyorum direkt makineye :)
Sabah dümdüz hahaha akşam baya çıkıyordu artık o da yok sanırım gazdı geçti artık
Benim de gaz mi bebis mi anlayamiyorum canim sabah normal ajsam sis oluyor sankiBenim artık şişkinliğim azaldı akşamlaro düzenli kefir sayesinde mi yoksa zamanı mı geldi bilmiyorım, ama alt kısımda bi çıkıntım var 1 haftadır, çok kilolu değilim karnımı içime çekince hiç değişmiyo bebek olduğunu düşünüyorum iç karnım dar ama benim zaten erken çıkmasını bekliyordum ben
Evet canım nifty yaptırmıstımya onun sonucu cıktıcok tesekkurler hepımız saglıkla kucagımıza alalım11+5 suandaKesinleştimi erkek oldugu kac haftalik suan. Allah saglkla kucagina almayi nasip etsinnnn
Kesinlikle öyle yok ye tatlıyı çıkar hakkıyıda yalan ben full ekşi tuzlu aşerdim bana da erkek dedi doktor benimde hissim hep erkek diyordu ilk andan itibaren rüyamda gördüğüm de oydu içimde ki seste öyle diyordu Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde gerisi önemli değil. Hayırlı olsun sizin içindeE elektroforez canım erkek olarak işaretleyebılırsın benıanne hisleri yanılmıyor hep erkek hıssettım ılk gunden berı ama hurafeler bana hep kız diyordu hurafelere ınanmayın kalbınızın sesınızı dınleyın kızlar.yok mıde bulantısı kız falan yalanmıs