- Konu Sahibi elektroforez
- #7.701
13+1 sata göre ama doktorun ölçümü 13+4 canimSelam canım kaç haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13+1 sata göre ama doktorun ölçümü 13+4 canimSelam canım kaç haftalık
Benim de son 3 4 gündür sabahları da karnım sisEvet biliyorum hepinizin karnı sabah düz yol gibi akşam ise en az 6 aylık gibi gebe kadınlar olarak milli sorunumuz
Maşallah ben de haftaya o kadar olacağım inşallah muayenem de var çok heyecanlıyım13+1 sata göre ama doktorun ölçümü 13+4 canim
Detaylı ultrason yaptırdın miMaşallah ben de haftaya o kadar olacağım inşallah muayenem de var çok heyecanlıyım
Hayır 3 boyutlu da baktı fetal dna verdik detaylı ultrason la ilgili birşey demedi doktorum. Hangi haftalar arasında olması lazımDetaylı ultrason yaptırdın mi
12 14 haftalarda ve 20.haftada iki kez bakılıyor detaylı ultrason.ense kalınlığı falan organları onlara bakiliyotHayır 3 boyutlu da baktı fetal dna verdik detaylı ultrason la ilgili birşey demedi doktorum. Hangi haftalar arasında olması lazım
Belki önümüzdeki cuma bakar 14. Haftada olacağız12 14 haftalarda ve 20.haftada iki kez bakılıyor detaylı ultrason.ense kalınlığı falan organları onlara bakiliyot
Demek portakal kıvamına gelmiş bebişimizBenim de son 3 4 gündür sabahları da karnım sis
11+212+4 sen
Ben dusunuyordum ama biraz daha bekleyecegim. Belki 16. 17. Haftalar gibi. Kendi rengime gecmek istemiyorum kizildan devam edecegim. O da cok akiyor emin olamiyorum.Merhaba arkadaşlar saçlarını boyatan oldu mu bu süreçte. 11+4 üm ben. Yarın organik boya ile doğal rengime geçmek istiyorum. Açık saç rengi bu süreçte beni yoracak gibi geliyor. Siz boyadınız mı? Boyamayı düşünüyor musunuz ?
Benimde 4 gün oldu .. demir ilacından sanırım.yrın kontrolum var doktoruma söylicem duphalac diye bi şurup vardı izin verirse onu alıcam çok tıkandmbenim cok azdi ama dort gundur kabizim, su an bayaa var karnim
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acabaHepimize Allah sağlîcakla kucağimiza almayı nasip etsin evet bende de oluyor bazen elim kolum kalkmıyor.
Benimki bebek degil su an o kesin ama yavastan da sismemiz normal gibi geliyorBelki de gazdan felan oluyordur benim de siskinlik koca gobuslu mu olcam acaba?
valla lazim, cok fena bir haldeyim. Denemedigim sey kalmadi, kuru meyveler, erik suyu, taze erik, kivi, kefir hatta fiber bile aldim dun, sifir aksiyon. Az once ilac aldim bir tane ama korkudan yarim olcek aldim, bakalim ise yaracak miBenimde 4 gün oldu .. demir ilacından sanırım.yrın kontrolum var doktoruma söylicem duphalac diye bi şurup vardı izin verirse onu alıcam çok tıkandm
canım ben 12. haftada hissettmiş oldum 15-16dan itibaren başlıyo normalde hissetmeler ilk gebeliklerde. sonrakilerde biraz erken olabiliyor az kaldı yaniiNe zaman hareketlerini hissedeceğiz mertugce35 canım sen hissetmiştin kaç haftalıksın
valla lazim, cok fena bir haldeyim. Denemedigim sey kalmadi, kuru meyveler, erik suyu, taze erik, kivi, kefir hatta fiber bile aldim dun, sifir aksiyon. Az once ilac aldim bir tane ama korkudan yarim olcek aldim, bakalim ise yaracak mi
Sadece demir ilaciından da değil hrominlardan dolayı bu haftalarda kabızlık oluyor ama duphalac aşırı derece de şeker içeriyor asla tavsiye edeceğini sanmiyorum doğal yollarla cozmelisinBenimde 4 gün oldu .. demir ilacından sanırım.yrın kontrolum var doktoruma söylicem duphalac diye bi şurup vardı izin verirse onu alıcam çok tıkandm