- 9 Ağustos 2016
- 7.156
- 23.086
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.061
Adına çok sevindimm :) inşallah daha da güzel haberler alırsıınHerkese mutlu günleeerr..Yazdıklarınızı ara sıra girip toplu olarak okuyorum, attığınız ultrason resimleri o kadar hoşuma gidiyor, olumlu haberler geldikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, maşallah demeden asla geçmiyorum.. Olumsuz kanama lekelenme olduğu zaman da bir o kadar üzülüyorum ancak Her biriniz için de ayrı ayrı dua ediyorum.. Bu süreçte en çok buna ihtiyacımız var. Ben de bugün itibariyle 11+6 oldum şükürler olsun. 37 yaşında olduğum için riskli gruptayım maalesef, bana dua edin. Geçen hafta 10+2'de kontrole gittim dr ense kalınlığı görüyorum dedi, sonra da ben öyle dedim diye karaları bağlama daha çok küçük demesin mi? Bir hafta takıntılı geçti. 12. Haftada gel ikili tarama yapalım dedi ama ben dayanamadım dün gittim detaylı baktı güzelce, normal görünüyor dedi, nasıl rahatladım anlatamam.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.. Zorlu bir süreç neticede. Bir de tuttu erkeğe benziyor dedi cinsel çıkıntılara bakarak, sonra da dedi ki öyle dedim diye erkek olacak diye bir şey yok diyor. Allahımm iki defadır aynı şeyi yapıyor, abi söyleme o zaman niye söylüyorsun benim de eşimin de gönlümüzden geçen hep kız oldu, rüyalarımda bile hep kız gördüm defalarca. Tabi bu süreçte en son sorgulayacağım şey cinsiyeti olacaktır. Elimdeki folik asit bitti, onu bitirince hemen multivitamin verdi m2duo diye bir marka. balık yağı, omega, folik asit, çinko, dha, iyot... gibi içeriğe sahip zengin bir multivitamin yarından itibaren de ona başlayacağım. Haftaya çarşamba günü de fetal dna için kan vereceğim, 10-15 iş günü içinde belli olacağını söylediler. Yurt dışı bağlantılı eurofins diye bir firma ve Fransa'ya gidecek kan. Sizden ricam birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim, birbirimizin duacısı olalım. Hepinizi seviyorum
Canim zencefili ben de denedim aksambana iyi geldiKız ben vücudumda ne olsa artık amaaan boşver gebelikten diyorumsabah 6 da bacağıma kramp girdi sakince ovaladım düzelttim tuvalete kalktımm. Artık tüm belirtileri saldım bugün çok midem bulandı bi arkadaş zencefil demişti onu alayım bari
Canim ne kadar korumaya calissak ta herseyde katki var kafam cok karisiyor yuzumu neyle yikacagimi sasirdim artikevet asitlere karşı çok dikkat ediyorum. Yüzüm için solantenin de hamileler için özel olan güneş kremini kullanıyorum. Vücudum için de mineralli güneş kremi kullanıyorum. E tabi çalıştığım için makyaj yapıyorum o da minimal. Allık ve rimel o kadar :)
Canjm gecen benim dis etlerim sisti iyot lugol var onu suya kattim gargara yaptim 3 gunde gectiMerhaba kızlar bir kaç gündür foruma giremiyorum. Acil bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Bir kaç gündür diş ağrısı çekiyorum apse yapmış yanağım şişti. Önceki gebeliğinde 12.haftalarda agumentin antibiyotik içen var mı? Yada şimdi ki gebeliğinde antibiyotik kullanan oldu mu? Zararı olur mu bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var bildiklerinizi yazar mısınız
Çooookkk teşekkür ederimAdına çok sevindimm :) inşallah daha da güzel haberler alırsıınO dediğiniz multivitamini nerden aldınız merak ettim ilacı
Çooookkk teşekkür ederimadını da yanlış hatırlayıp yanlış yazmışım burda bir arkadaş dha içeriğinin beyin gelişimi için önemli olduğunu söylediğinde ilk dikkat ettiğim şey o oldu. Eczacıda buldum hemen, her yerde de yaygın sanırım çok rahat bulunabilir. Hangi marka olursa olsun önemli olan güvenilir ve ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması.
İçinde kalmasın, yap gitsinKizlar birsey soracagim cinsiyet ogrenme partisi yapmak istiyorum asli da tam parti degil 5 6 kisilk birsey onemli olan ani kalmasi ama esim pek istemiyor ben doktor soylerse hemen bilmek isterim diyor ona biraz sacma geliyorbilsekte hatira icin yapsak olur mu acaba bu da sacma geliyor kafa karisikligi cok fazla oldu suan bende
Evet İzmirdeyim 10 bin dedilerCanım sen İzmir de miydin bir de 10 bin demiştin değil mi sanki daha önce de sormuştum sana
Tesekkurler canimİçinde kalmasın, yap gitsinbu süreçte senin ne istediğin daha önemli
Benim arkadaşıma bebek için %85 down sendromlu demişlerdi bebek sapasağlam doğdu. Sen iyiyi düşün kalbini ferah tut inşallah sağlıkla doğacak bebeklerimizHerkese mutlu günleeerr..Yazdıklarınızı ara sıra girip toplu olarak okuyorum, attığınız ultrason resimleri o kadar hoşuma gidiyor, olumlu haberler geldikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, maşallah demeden asla geçmiyorum.. Olumsuz kanama lekelenme olduğu zaman da bir o kadar üzülüyorum ancak Her biriniz için de ayrı ayrı dua ediyorum.. Bu süreçte en çok buna ihtiyacımız var. Ben de bugün itibariyle 11+6 oldum şükürler olsun. 37 yaşında olduğum için riskli gruptayım maalesef, bana dua edin. Geçen hafta 10+2'de kontrole gittim dr ense kalınlığı görüyorum dedi, sonra da ben öyle dedim diye karaları bağlama daha çok küçük demesin mi? Bir hafta takıntılı geçti. 12. Haftada gel ikili tarama yapalım dedi ama ben dayanamadım dün gittim detaylı baktı güzelce, normal görünüyor dedi, nasıl rahatladım anlatamam.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.. Zorlu bir süreç neticede. Bir de tuttu erkeğe benziyor dedi cinsel çıkıntılara bakarak, sonra da dedi ki öyle dedim diye erkek olacak diye bir şey yok diyor. Allahımm iki defadır aynı şeyi yapıyor, abi söyleme o zaman niye söylüyorsun benim de eşimin de gönlümüzden geçen hep kız oldu, rüyalarımda bile hep kız gördüm defalarca. Tabi bu süreçte en son sorgulayacağım şey cinsiyeti olacaktır. Elimdeki folik asit bitti, onu bitirince hemen multivitamin verdi m2duo diye bir marka. balık yağı, omega, folik asit, çinko, dha, iyot... gibi içeriğe sahip zengin bir multivitamin yarından itibaren de ona başlayacağım. Haftaya çarşamba günü de fetal dna için kan vereceğim, 10-15 iş günü içinde belli olacağını söylediler. Yurt dışı bağlantılı eurofins diye bir firma ve Fransa'ya gidecek kan. Sizden ricam birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim, birbirimizin duacısı olalım. Hepinizi seviyorum
Ben cinsiyet partisi değil de eşimle birlikte öğrendikten sonra bi video çekmek istiyorum reels gibi gün batımındaKizlar birsey soracagim cinsiyet ogrenme partisi yapmak istiyorum asli da tam parti degil 5 6 kisilk birsey onemli olan ani kalmasi ama esim pek istemiyor ben doktor soylerse hemen bilmek isterim diyor ona biraz sacma geliyorbilsekte hatira icin yapsak olur mu acaba bu da sacma geliyor kafa karisikligi cok fazla oldu suan bende
Doktor zarfa yazsın. Eşiniz isterse baksın ama size söylemesin bozuntuy,siz de bu şekilde minik bir organizasyonda öğrenmek istediğinizi belirtin eşinize bence. İkinizinde gönlü olsunKizlar birsey soracagim cinsiyet ogrenme partisi yapmak istiyorum asli da tam parti degil 5 6 kisilk birsey onemli olan ani kalmasi ama esim pek istemiyor ben doktor soylerse hemen bilmek isterim diyor ona biraz sacma geliyorbilsekte hatira icin yapsak olur mu acaba bu da sacma geliyor kafa karisikligi cok fazla oldu suan bende
canım içmen gerekiyorsa ve içmezsen o zaman zararlı, enfeksiyonlu bölgenin yok edilmesi çok önemli bebeğin gelişimi açısından. augmentinin hiç bi zararı yok bebeğeMerhaba kızlar bir kaç gündür foruma giremiyorum. Acil bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Bir kaç gündür diş ağrısı çekiyorum apse yapmış yanağım şişti. Önceki gebeliğinde 12.haftalarda agumentin antibiyotik içen var mı? Yada şimdi ki gebeliğinde antibiyotik kullanan oldu mu? Zararı olur mu bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var bildiklerinizi yazar mısınız
Kızlar bu konu hakkında bilginiz var mı?Merhaba kızlar bir kaç gündür foruma giremiyorum. Acil bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Bir kaç gündür diş ağrısı çekiyorum apse yapmış yanağım şişti. Önceki gebeliğinde 12.haftalarda agumentin antibiyotik içen var mı? Yada şimdi ki gebeliğinde antibiyotik kullanan oldu mu? Zararı olur mu bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var bildiklerinizi yazar mısınız
Cevabın için çok teşekkür ederim canımcanım içmen gerekiyorsa ve içmezsen o zaman zararlı, enfeksiyonlu bölgenin yok edilmesi çok önemli bebeğin gelişimi açısından. augmentinin hiç bi zararı yok bebeğe
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah size ne kadar fiyat verdiler fetal dna için pekiHerkese mutlu günleeerr..Yazdıklarınızı ara sıra girip toplu olarak okuyorum, attığınız ultrason resimleri o kadar hoşuma gidiyor, olumlu haberler geldikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, maşallah demeden asla geçmiyorum.. Olumsuz kanama lekelenme olduğu zaman da bir o kadar üzülüyorum ancak Her biriniz için de ayrı ayrı dua ediyorum.. Bu süreçte en çok buna ihtiyacımız var. Ben de bugün itibariyle 11+6 oldum şükürler olsun. 37 yaşında olduğum için riskli gruptayım maalesef, bana dua edin. Geçen hafta 10+2'de kontrole gittim dr ense kalınlığı görüyorum dedi, sonra da ben öyle dedim diye karaları bağlama daha çok küçük demesin mi? Bir hafta takıntılı geçti. 12. Haftada gel ikili tarama yapalım dedi ama ben dayanamadım dün gittim detaylı baktı güzelce, normal görünüyor dedi, nasıl rahatladım anlatamam.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.. Zorlu bir süreç neticede. Bir de tuttu erkeğe benziyor dedi cinsel çıkıntılara bakarak, sonra da dedi ki öyle dedim diye erkek olacak diye bir şey yok diyor. Allahımm iki defadır aynı şeyi yapıyor, abi söyleme o zaman niye söylüyorsun benim de eşimin de gönlümüzden geçen hep kız oldu, rüyalarımda bile hep kız gördüm defalarca. Tabi bu süreçte en son sorgulayacağım şey cinsiyeti olacaktır. Elimdeki folik asit bitti, onu bitirince hemen multivitamin verdi m2duo diye bir marka. balık yağı, omega, folik asit, çinko, dha, iyot... gibi içeriğe sahip zengin bir multivitamin yarından itibaren de ona başlayacağım. Haftaya çarşamba günü de fetal dna için kan vereceğim, 10-15 iş günü içinde belli olacağını söylediler. Yurt dışı bağlantılı eurofins diye bir firma ve Fransa'ya gidecek kan. Sizden ricam birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim, birbirimizin duacısı olalım. Hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?