- Konu Sahibi elektroforez
- #7.041
Bazen çok yanlış bilgiler konuşuluyor aslında farkında olmadan. O yüzden yazmak istedim belki birine zararı olur vs diye.Bana da 12. Haftadan sonra dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen çok yanlış bilgiler konuşuluyor aslında farkında olmadan. O yüzden yazmak istedim belki birine zararı olur vs diye.Bana da 12. Haftadan sonra dedi
Çaktırma benimde ,ama alışkanlık olmuş onunla oynamadan uyumaz o yüzden küçüğü uyutuyorum beni bekliyor birde ben tuvalet eğitimine baslicam.yavas yavaş bebek gelince zor olmasın diyebenim de küçük beyaz gürültücü,sadece meme de yetmiypr hanımefendiye yanında beyaz gürültü eşliğinde emiyor öyle uyuyor kulak tutma da benim büyük kızımda var ama onu hep yapıyor 6 yaşında hala daha özlediğinde, eve geldiğinde sarılırken falan kulağımı sever, çok tatlı bi alışkanlık çok hoşuma gidiyor
Doğru söylüyorsunuz. Bende doktoruma kremlerimi gösterdim 12. Haftadan sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi. Genelde öyleBazen çok yanlış bilgiler konuşuluyor aslında farkında olmadan. O yüzden yazmak istedim belki birine zararı olur vs diye.
Sen neler aldın canımDoğru söylüyorsunuz. Bende doktoruma kremlerimi gösterdim 12. Haftadan sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi. Genelde öyle
Canım çatlak kremi,leke kremi,güneş kremiSen neler aldın canım
Günaydın kıslar , iyi haftasonlarınız olsun
Hangi markaları aldın canımCanım çatlak kremi,leke kremi,güneş kremi
Benim buna göre kız tüm hurafeler kızı gösteriyor bende hadi hayırlısıKızlar az önce malum platformda şöyle bir hurafe daha gördüm cinsiyet için; erkek bebek kesenin sol alt veya sol üst kısmında olurmuş kız ise sağ alt veya üst.
Canım benimkiler Dr clinic markaları önerdiler denicem bakalım. Bir de Trendyol da favorilerimde çatlak yağı var onu AlıcamHangi markaları aldın canım
Benim buna göre kız tüm hurafeler kızı gösteriyor bende hadi hayırlısı
Ben çatlağa meyilli olduğum içinn direkt başladım ama sadece 1 kere kullandım. Doğru diyorsunuz aslında yüzüme krem bile sürmüyorum şu aşama da onu da erteleyimDr bana 3 aydan önce kullanmanın doğru olmadığını söyledi. Dr danışıp mı kullandınız?
Ben çalışıyorum yüzüme makyaj yapıyorum ya da nemlendirici vs sürüyorum. Mineral güneş kremi sürüyorum hergün. Doktor makyaj yapmanın sıkıntı olmadığını söyledi. Sadece kullanılan cilt bakım ürünü ve makyaj malzemeleri içinde retinol ve salisilik asit olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.Ben çatlağa meyilli olduğum içinn direkt başladım ama sadece 1 kere kullandım. Doğru diyorsunuz aslında yüzüme krem bile sürmüyorum şu aşama da onu da erteleyim
evet asitlere karşı çok dikkat ediyorum. Yüzüm için solantenin de hamileler için özel olan güneş kremini kullanıyorum. Vücudum için de mineralli güneş kremi kullanıyorum. E tabi çalıştığım için makyaj yapıyorum o da minimal. Allık ve rimel o kadar :)Ben çalışıyorum yüzüme makyaj yapıyorum ya da nemlendirici vs sürüyorum. Mineral güneş kremi sürüyorum hergün. Doktor makyaj yapmanın sıkıntı olmadığını söyledi. Sadece kullanılan cilt bakım ürünü ve makyaj malzemeleri içinde retinol ve salisilik asit olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.
Hadi bakalımBence bulantı yapısal cinsiyetle alakalı değil benim ilk gebeliğimde de hiç bulantım olmadı ve oğlum oldu bunda da bulantım kusmam hiç olmuyor bakalım bu ne çıkacak
Ben de bugün yazlığa geçicem :) 1 hafta deniz güneş kum yatış sdffa deniz de dikkat ettiğin bişey oldu mu? işte ıslak kalmasın mayom vs vsGünaydın kızlar ufak 2 günlük bi tatile kaçtık eşimle dün akşama kadar yüzmüşüm ve şu an aşırı yanmış durumdayım kızarmış piliçe döndüm aşırı iyi geliyor yüzmek resmen ne bulantı ne ağrı hepsi o kadar hafifledi ki tavsiye ederim
Genox kuzumCanım hangi firma da yaptırmıştın fetal dna yı
D vitamini her derde devaGünaydın kızlar ufak 2 günlük bi tatile kaçtık eşimle dün akşama kadar yüzmüşüm ve şu an aşırı yanmış durumdayım kızarmış piliçe döndüm aşırı iyi geliyor yüzmek resmen ne bulantı ne ağrı hepsi o kadar hafifledi ki tavsiye ederim
Canım sen İzmir de miydin bir de 10 bin demiştin değil mi sanki daha önce de sormuştum sanaGenox kuzum