- 6 Mayıs 2024
- 679
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #6.661
Allah'ım yerim bunu maşallah ters yatmış resmennnnKızlar bugün kontrolden geldim Allah şükür herşey yolumda bebeğim 13+1 olmuş ama o kadar ters pozisyondaydı ki cinsiyet göremedik bi türlü hatta doktorum git tatlı ye 15 dk sonra gel dedi bu sefer de yüz üstü kendini top gibi yapmıştıbenimki inat çıktı cinsiyet göstermeyecek bana
Maltepe de hangi doktora gidiyorsunuzzKızlar bugün kontrolden geldim Allah şükür herşey yolumda bebeğim 13+1 olmuş ama o kadar ters pozisyondaydı ki cinsiyet göremedik bi türlü hatta doktorum git tatlı ye 15 dk sonra gel dedi bu sefer de yüz üstü kendini top gibi yapmıştıbenimki inat çıktı cinsiyet göstermeyecek bana
Bacım bana erkek gibi geldiKızlar bugün kontrolden geldim Allah şükür herşey yolumda bebeğim 13+1 olmuş ama o kadar ters pozisyondaydı ki cinsiyet göremedik bi türlü hatta doktorum git tatlı ye 15 dk sonra gel dedi bu sefer de yüz üstü kendini top gibi yapmıştıbenimki inat çıktı cinsiyet göstermeyecek bana
Hem doktorum hem internette araştırdıklarım hep aynı şeyi söylemiş canım. Gece yatmadan 2 tane, gündüz yine bulanırsa 1 tane daha alabiliyorsun dedi. Çok zorlandığın günlerde maximum 4 tane alabilirsin dedi. Bence de sor.Doktora bidahaki gittigimde sorcam 2 tane icsem diye. Ama doktor 2 haftaya gecer bulantin merak etme demisti hic gececek gibi degil yani son gaz devam ediyo
Aynı benAllah'ım yerim bunu maşallah ters yatmış resmennnn
Ali Gürsoy a gidiyorum ve çok memnunum eskiden de tanıdığım bir doktorumdu çok anlayışlı yardım sever ve açıklayıcı ilgiliMaltepe de hangi doktora gidiyorsunuzz
Ayy bilmiyorum bende niyeyse erkek hissediyorum ama maaşallah baya ters bir bebiş olacak yatışı bile ters evladımınBacım bana erkek gibi geldisağlıkla gelsin duruşuna yandığım çocuk
Evet ne zaman gecicek acabaTam gaz devam ediyor sanki tüm 9 ay boyunca yatıcam gibi hissediyorum
Haklisin canim Allah bagislasin dis cikarma durumlari evet kotu ve sıkıntılı arkadaslarimin cocuklarindan biliyorumamaan evi hiç takmıyorum bile, tabi arada bazı şeyleri mecbur kalıp yapıyorum da. sen de hiç düşünme ev işlerini canım, artık insan eşinin yaptığından memnun olma durumuna geliyo. hiç yoktan iyidir diyorsun.
büyük kızım günlük ihtiyaçları dışında hiç zorlanmıyor beni, ama küçüğüüü gerçekten perişan haldeyim uyuyamıyorum çocuğu bi uyuda 2 nefes alıcam, diş çıkarıyor aşırı huysuz aksinmutsuz çok yoruluyorum geceleri de ayrı habire emzir dur, analık çok güzel ama bir o kadar da zoor
Ben de zencefili deneyeyim canim arada bulanuyor arada yaniyor benim de axaldo diyorum bir bakiyorum hooop yine aynikizlar bana diyetisyenim demisti ama nedense hic deneyememistim, gecen gun bir arkadasim diyince suyun icine bir iki minik parca zencefil attim ve midem bayaa rahatladi. Bulantim cok azdi o gun, daha cok yanmam vardi, ikisine de iyi geldi.
Oy oy maşallah prens veya prenseseKızlar bugün kontrolden geldim Allah şükür herşey yolumda bebeğim 13+1 olmuş ama o kadar ters pozisyondaydı ki cinsiyet göremedik bi türlü hatta doktorum git tatlı ye 15 dk sonra gel dedi bu sefer de yüz üstü kendini top gibi yapmıştıbenimki inat çıktı cinsiyet göstermeyecek bana
one a day prenatal kullaniyorum, Turkiye’de var mi emin degilim ama burada cok yaygin bir marka.Marka olarak hangisi peki canım dha li vitamin?
Dene kesin, beni cok rahatlatti, ben bir parmak bogumu kadar taze zencefili uc bes parcaya bolup termosuma attim. Sicak suya atip cay gibi demleyenler de varmis.Ben de zencefili deneyeyim canim arada bulanuyor arada yaniyor benim de axaldo diyorum bir bakiyorum hooop yine ayni
Teşekkür ederim aklımda bulunsunAli Gürsoy a gidiyorum ve çok memnunum eskiden de tanıdığım bir doktorumdu çok anlayışlı yardım sever ve açıklayıcı ilgili
Anadolu yakasında doktor arıyorsan öneririm çok memnunumTeşekkür ederim aklımda bulunsun
Benim asiri yaniyor bademciklerim dahi asitten yaniyor yarin hemen alayim canim tesekkurlerDene kesin, beni cok rahatlatti, ben bir parmak bogumu kadar taze zencefili uc bes parcaya bolup termosuma attim. Sicak suya atip cay gibi demleyenler de varmis.
Ben tiksindim gibi bişey canım hiç istemiyor. Ama mutlaka gün de en az 1 en çok 2 türk kahvesi içiyorum. Yoksa çizim yaparken bayılıyorum. Çay hiç sevmem. Kahvalti da simit varsa çay içiyorum hamileliğim boyunca 2 tane içtimKızlar çay kahve tüketiminiz nasıl? Ben kalp atışını duyana kadar hiç kahve içmemiştim. Şimdi işte bi tane Türk kahvesi içiyorum günde. Birde sabah çay bazen akşam da çay. 2 bardak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?