Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hiç sevmem snxbdbbdjd bana da süt yapar diye 3. Günümde kv lahana sarması mercimek çorbası gondermisti sjshhshduhdhdjd yedim ama bişi olmadi valla canım çekince az da olsa yiyorum ya henüz gaz yapıyor dediğim bir şeye denk gelmedim bebişlere göre de değişiyor bence bu durum

Kızlar ben bitkisel saç boyası almıştım hamileyken ama boyamaya fırsatım olmadı. Şimdi bayram da geliyor, boyayasım var ama bir yandan da içim rahat değil süte geçer mi diye. Boyayan var mı
Hamileyken sorun yok diyorlardi bitkisel için bence süte de gecmiyodur diye düşünüyorum ama danışmak lazım herhalde şimdi kesin bilgim yok

Canım

nasıl ilerliyor süreç ?Su an bir sorun yaşamadık gibi ama artırıp dolaba atmam mümkün olur mu ki?Kimden almıştın,yazabilirsen sevinirim
Şuan benim sütüm çok fazla bir kere sağdım arkasına bebekde emdi hala süt kaynıyor ama çalışmayacağım için, sağmaktanda nefret ettiğim için saklamıyorum sen çalışıyorsun sağıp buzluğa atabilirsin

Teşekkür ederim canım ,yani o kadar çok sütüm yok ama az az atabilirim .Danısmanlık alsak daha da artar mı ?Bir de kimden aldığını yazarsan sevinirim

Sağ ol canım senin de basın sağ olsun.

Yakınında destekçileri olanlar ,en azından hal hatır soracak birileri olanlar bile çok şanslı bence .Diğer türlüsü gerçekten cok zor .Ailem yakınımda olsa bebek büyütmek sanırım çok daha kolay olurdu .

Bu arada çok haklısınız .Oğlumun varlığı bana inanılmaz güç veriyor.

Sizin Kuzucuk küçük gerçekten kıyamam annelik ne zor

Aaa süt az olunca mı öyle oluyor benim de az sütüm mama destekli ilerliyorum göğüs uçlarım da yara olup duruyor Allahım emzirme işi işkenceye dönüyor her emzirme anı geldiğinde stres basıyor beni

Hayır asla memeyi bırakma kuzum anne sütü ona bağışıklık kazandıracak gaz olayına da alışacaklar yolunu bulacak merak etme inşallah. Benim de göğüs uclarım içleri yara her vermeye kanıyor emzirmeye başlamadan önce ağlamaya başlıyorum Allahım inşallah yaralar geçicidir stres oluyorum. Eymende hiç olmamıştı böyle çok yara

Ayy bebısmm kremler işe yaramıyormu bir doktora danıssan.alısması lazımdı goguslerın 10 gunde,bellı bıyerden sonra ucları yumusuyor sünüyor.inşallah gecer en kısa süredehala Poyraz ın basındayım valla bugun hıcbısey yapamadım full basındayım.

Canım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah
ay hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz demek şimdi okumaya başladım.

Yok merhemler vs bir işe yaramadı kuzum ya. En son bal mumu kremi dediler aldım onu kullanıyorum. O geçirdi çok sevindim ama tekrar oldu ben anlamadım tekrar tekrar oluyor. İlkinde hiç yaşamadım bu sorunu. Bizim gelin de çok çekmişti bunu valla çocuk emerken kan geliyordu resmen. Benim de öyle şuan. İçleri kanıyor. Aylarca çekmişti bizim gelin de. Sonra bal mumu kremi falan düzelmişti

Kızlar sezaryenden kaç gün sonra tam anlamıyla eskisi gibi rahat hareket etmeye başladınız hareketleriniz ne zaman eskisi gibi hızlandı eski moda ne zaman döndüniz yani merak ediyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum ama mesela hala yan yatmaya cesaret edemiyorum ya da yere eğilip yerden bir şey alamıyorum. Bugün 10 gün oldu bana.

BEnce benim bebege hersey gaz yapiyor

BEnce benim bebege hersey gaz yapiyor
Yemekler gazda pişiyor ordan mi acaba dndbdbbdjdnd geçer be canım inşallah yani max 3 ay cekeriz diye düşünüyorum sonra bağırsakları kendi haline gelmiş oluyo diyr duymuştum. Rahatlar bebeler de biraz daha en azından yedigimizde gaz olacaksa da anlariz yani şuan her şeye gaz oluyo durduk yere yenidoğan oldukları için anlayamiyoruz da

Tekrar tekrar yara oluyorsa bebeğin ağzında pamukçuk olabilir emdikçe sana geçer ve sende mantara yaraya sebeb olur istersen bebişin ağzını karbonatlı bezle bastırarak sil beze kan geldiyse pamukçuk vardır

Ben dört beş gün sonra yan yatmıştım sanırım .Tabii eskisi kadar konforlu değildi ama .Bir hafta on günde de baya baya iyileşmiştim .Bebiş başka şehirde küvezde olunca 3 saat yol gidip geldim her gün ,o yüzden çok da kollayamadım zaten kendimi .Ama dikkat etmen de fayda var içten içten daha iyileşmiyor o yaralar

Evet o korkutuyor bir de fazla kilo almıştım 24 kilo kadar 7 kilosu gitti. Karnım geriliyor gibi geliyor korkuyorum yan yatmaya. Ama cidden günden güne fark ediyor. Mesela bugün bile düne göre daha iyi durumdayım. İç yaraların iyileşmesi 6-8 haftayı bulur yazıyor nette. Yani kırkımız falann çıkana kadar yine de dikkatli olmakta fayda var. Bebiş şimdi evdedir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…