- 22 Ekim 2024
- 1.753
- 4.295
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.061
Hiç sevmem snxbdbbdjd bana da süt yapar diye 3. Günümde kv lahana sarması mercimek çorbası gondermisti sjshhshduhdhdjd yedim ama bişi olmadi vallaKizlar bse dicem bugun saglkocagina gittim hemsire dedi bulgur pilavi cok gaz yapar az yemwye calis dedi. Benim kv kac gundur bulgur pilavini dayadi bana sut yapio diegerçi bende duyardim hep bulgur süt yapar diye ama gaz yaptiginu hic bilmiodum. Siz yiomusunz bulgur kizlar gaz yapiomu size
Hamileyken sorun yok diyorlardi bitkisel için bence süte de gecmiyodur diye düşünüyorum ama danışmak lazım herhalde şimdi kesin bilgim yokKızlar ben bitkisel saç boyası almıştım hamileyken ama boyamaya fırsatım olmadı. Şimdi bayram da geliyor, boyayasım var ama bir yandan da içim rahat değil süte geçer mi diye. Boyayan var mı
Şuan benim sütüm çok fazla bir kere sağdım arkasına bebekde emdi hala süt kaynıyor ama çalışmayacağım için, sağmaktanda nefret ettiğim için saklamıyorum sen çalışıyorsun sağıp buzluğa atabilirsinCanım
nasıl ilerliyor süreç ?Su an bir sorun yaşamadık gibi ama artırıp dolaba atmam mümkün olur mu ki?Kimden almıştın,yazabilirsen sevinirim
Teşekkür ederim canım ,yani o kadar çok sütüm yok ama az az atabilirim .Danısmanlık alsak daha da artar mı ?Bir de kimden aldığını yazarsan sevinirimŞuan benim sütüm çok fazla bir kere sağdım arkasına bebekde emdi hala süt kaynıyor ama çalışmayacağım için, sağmaktanda nefret ettiğim için saklamıyorum sen çalışıyorsun sağıp buzluğa atabilirsin
Tam sormaya gelmiştim haber var mi diye
Sağ ol canım senin de basın sağ olsun.Lohusa depresyonu gerçekten var. Yalnızlık hissi de iyice zorlaştırıyor bunu. Ben de herkesten uzakta büyütüyor gibiyim. Varken yoklar çünkü. Evde başka bir çocuğun varlığı zorlansak da bize iyi geliyor bence. Onlar için güçlü olmak zorunda kalıyoruz. Benim de başlarda bir günüm diğerini tutmadı. Bir gün neyime ikinci çocuk dedim, ağladım. Diğer gün küçüğümü Yaradana kurban, iyi ki doğdun diye sevdim. Benim büyük kızım da daha çok küçük 3,5 yaşında. Kardeşini seviyor ama duyguları çok karışık. Tam bir bebek gibi davranıyor. Beni en çok zorlayan onun duygusal durumu.
Kaybettiğin bebeğin için de başın sağ olsun. Benim de iki çocuğum arasında hamilelikte 3 aylık bir kaybım var. Çok istemiştim o bebeğimi. Kaybını sindirmem çok zor oldu. Nasip bu yavrumunmuş.
Aaa süt az olunca mı öyle oluyorBenimki de aynı öylekahroluyorum o öyle oldukça.. kesinlikle uykuya dalamıyor, daldıysa da derin uykudan uyanıyor.. yalancı kabızlık diyorlar.. ben hep sütümün az gelmesine ve doymamasına bağladım açıkçası, ara sıra mamayla da destekledim kakayı itebilsin diye çünkü gerçekten sütüm çok az ama yenidoğanlarda görülen normal bir durummuş
Hayır asla memeyi bırakma kuzum anne sütü ona bağışıklık kazandıracak gaz olayına da alışacaklar yolunu bulacak merak etme inşallah. Benim de göğüs uclarım içleri yara her vermeye kanıyor emzirmeye başlamadan önce ağlamaya başlıyorum Allahım inşallah yaralar geçicidir stres oluyorum. Eymende hiç olmamıştı böyle çok yaraKıvranmazmı fundam ya 7-24 basındayım sinirlerim laçka oldu evdeki herkese patlıyorum kırıp gecırıyorum,bebegı oyle gordukce ıcım gıdıyor,uyuyo ya mesela 5ndakıkada bı ıkınıyo kıpkırmızı oluyor cırpınıyor,ozellıkle dıkkat ettım benım sütümü içince oluyor,ozellıkle sagıp verdım bugun baktım ıcer ıcmez karnı agrıyor.naparım bılmem memeyı bıraksammı dıye dusunmeye basladım.damla kullanıyoruz doktoruna bır sor belkı sanada verır,bazen kısa surede olsa rahatlatıyor
Ben kullanıyorum canım sonuçta anne karnındayken de kullandıkKızlar bana demir ilacı farklı bı ilac yazmış doktor ama hamilleikten kalan gynoferrasanol var onu emzirirken kullanan var mı onu kullanayım diyirum
Ayy bebısmm kremler işe yaramıyormu bir doktora danıssan.alısması lazımdı goguslerın 10 gunde,bellı bıyerden sonra ucları yumusuyor sünüyor.inşallah gecer en kısa süredeHayır asla memeyi bırakma kuzum anne sütü ona bağışıklık kazandıracak gaz olayına da alışacaklar yolunu bulacak merak etme inşallah. Benim de göğüs uclarım içleri yara her vermeye kanıyor emzirmeye başlamadan önce ağlamaya başlıyorum Allahım inşallah yaralar geçicidir stres oluyorum. Eymende hiç olmamıştı böyle çok yara
ay hepimiz aynı şeyi yaşıyormuşuz demek şimdi okumaya başladım.Canım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah
Yok merhemler vs bir işe yaramadı kuzum ya. En son bal mumu kremi dediler aldım onu kullanıyorum. O geçirdi çok sevindim ama tekrar oldu ben anlamadım tekrar tekrar oluyor. İlkinde hiç yaşamadım bu sorunu. Bizim gelin de çok çekmişti bunu valla çocuk emerken kan geliyordu resmen. Benim de öyle şuan. İçleri kanıyor. Aylarca çekmişti bizim gelin de. Sonra bal mumu kremi falan düzelmiştiAyy bebısmm kremler işe yaramıyormu bir doktora danıssan.alısması lazımdı goguslerın 10 gunde,bellı bıyerden sonra ucları yumusuyor sünüyor.inşallah gecer en kısa süredehala Poyraz ın basındayım valla bugun hıcbısey yapamadım full basındayım.
BEnce benim bebege hersey gaz yapiyorHiç sevmem snxbdbbdjd bana da süt yapar diye 3. Günümde kv lahana sarması mercimek çorbası gondermisti sjshhshduhdhdjd yedim ama bişi olmadi vallacanım çekince az da olsa yiyorum ya henüz gaz yapıyor dediğim bir şeye denk gelmedim bebişlere göre de değişiyor bence bu durum
Yemekler gazda pişiyor ordan mi acaba dndbdbbdjdnd geçer be canım inşallah yani max 3 ay cekeriz diye düşünüyorum sonra bağırsakları kendi haline gelmiş oluyo diyr duymuştum. Rahatlar bebeler de biraz daha en azından yedigimizde gaz olacaksa da anlariz yani şuan her şeye gaz oluyo durduk yere yenidoğan oldukları için anlayamiyoruz daBEnce benim bebege hersey gaz yapiyor
Tekrar tekrar yara oluyorsa bebeğin ağzında pamukçuk olabilir emdikçe sana geçer ve sende mantara yaraya sebeb olur istersen bebişin ağzını karbonatlı bezle bastırarak sil beze kan geldiyse pamukçuk vardırYok merhemler vs bir işe yaramadı kuzum ya. En son bal mumu kremi dediler aldım onu kullanıyorum. O geçirdi çok sevindim ama tekrar oldu ben anlamadım tekrar tekrar oluyor. İlkinde hiç yaşamadım bu sorunu. Bizim gelin de çok çekmişti bunu valla çocuk emerken kan geliyordu resmen. Benim de öyle şuan. İçleri kanıyor. Aylarca çekmişti bizim gelin de. Sonra bal mumu kremi falan düzelmişti
Ben dört beş gün sonra yan yatmıştım sanırım .Tabii eskisi kadar konforlu değildi ama .Bir hafta on günde de baya baya iyileşmiştim .Bebiş başka şehirde küvezde olunca 3 saat yol gidip geldim her gün ,o yüzden çok da kollayamadım zaten kendimi .Ama dikkat etmen de fayda var içten içten daha iyileşmiyor o yaralarKızlar sezaryenden kaç gün sonra tam anlamıyla eskisi gibi rahat hareket etmeye başladınız hareketleriniz ne zaman eskisi gibi hızlandı eski moda ne zaman döndüniz yani merak ediyorum. Günden güne daha iyiye gidiyorum ama mesela hala yan yatmaya cesaret edemiyorum ya da yere eğilip yerden bir şey alamıyorum. Bugün 10 gün oldu bana.
Evet o korkutuyor bir de fazla kilo almıştım 24 kilo kadarBen dört beş gün sonra yan yatmıştım sanırım .Tabii eskisi kadar konforlu değildi ama .Bir hafta on günde de baya baya iyileşmiştim .Bebiş başka şehirde küvezde olunca 3 saat yol gidip geldim her gün ,o yüzden çok da kollayamadım zaten kendimi .Ama dikkat etmen de fayda var içten içten daha iyileşmiyor o yaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?