Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çabucak toparlarsınız inşallah
Kolay kolay iyileşmiyor dikkat etmemiz lazım.Kilo verilir yeter ki iyi olalım .
Bebiş iyi çok şükür toparladı ,ilk gülücüklerini atmaya başladı bile
Ama ben bunalıyorum ara ara .Bu kadar zaman sonra özellikle bebişim uyurken bir çocuğum olduğunu unutuyorum sanki çok değişik bir his .Özellkle hayatımın tamamen değişmesi hissi çok zorluyor inşallah çabuk atlatırım .

Ay bu deli bebe bi meneyi verdim emmeyi kesti gazını çıkardım bezini degistim, geldim uzandım üstüme onu aldim hickirik tuttu ama eşşek meme ariyor üstümde deli gibi hıçkırık gecmeden de meme veremem diye bekliyorum debelenmese geçecek de durmuyor

Cok tuhaf her an aglama hali esim ilgileniyor belki ama ilgisi yeterli gelmiyor yani daha fazla ilgi istiyorum sanirim etrafta olan seylere sinir oluyorum yani bunun gibi seyler

Hepimizde benzer sorunlar var sanırım
Demekki lohusalık böyle birşey
1 ay kadar sabredeceğiz sonra rahatlayacağız inşallah

Ben zaya korseden kum saati korsesini aldım instagramda var baya memnunum günde 8 saat takıyorum. Sezeryanın 13. Günü bugün senin bir de normal doğum çok rahat edersin reklam değil yazayım da

Ayni benim durumum su an gercekten cok kotu

Cok tuhaf her an aglama hali esim ilgileniyor belki ama ilgisi yeterli gelmiyor yani daha fazla ilgi istiyorum sanirim etrafta olan seylere sinir oluyorum yani bunun gibi seyler

Bende cok aglıyorum kızlar ama ben esımden hıcbısey beklemıyorum.şuanda sadece bebek radarımda:) genelde bebek cok gazlı aglıyor ona bakamıyorum dıye aglıyorum

Ben zaya korseden kum saati korsesini aldım instagramda var baya memnunum günde 8 saat takıyorum. Sezeryanın 13. Günü bugün senin bir de normal doğum çok rahat edersin reklam değil yazayım da
Bedenini neye göre secicez ben hiç giymedim korse fikir verir misin

Canım 9 dan 7 ye düşmüş. Yüzü sarı biraz. Ben istedim bakmalarını. Normalde bakmıyordu. Siz de sarısınız diyip genetiğe bağladılar gibi oldu
Annelik gerçekten zor. Sanki büyüğe haksızlık etmişim gibi bir hisse sahip oluyorum bazen.
Kuzum 1 hafta 10 gün sonra tam anlamıyla iyiydim. Eve çıktığım 2.günden itibaren işlerimi yapabildim ama karnıma güç gelmesi 1 hafta 10 günü buldu. Yan yatmaya ben de korktum.
Canım ağlamak istiyor der ağlardım ilk bebeğimde. Ağlamak iyi geliyor. Duygusal bir dönem ama geçecek. Kendine biraz zaman ver

Kızlar ya bu bebe 7 de uyandı 7 den beri emiyor ama azıcık yanibir dk bile sürmüyor sanki bi saat emmiş gibi sarhoş şekilde bırakıyor memeyi üst gazini cikariyorum sonra birden çırpınmaya ıkinmaya başlıyor anlık bu kriz de bir dk bile sürmüyor aci cekiyo gibi. Sonra sakinliyor yine ama bu kriz olurken meme aranıyor. 3-4 dkda bir böyle. 7 den beri de bu 1 er dklik dediğim şekilde emzirdim sürekli süte bakmadim elle ama ağzı yüzü süt oluyo zaten ağzından atinca görüyorum. Kafam karıştı acaba aç süt yok da ondan mi alttan bir şeyler salamadı? Yoksa kabızlık falan mi var veya bu gitmeyen gaz sancısı bilmiyorum dün de böyle oldu gibiydi ama zorla uyuttum bir saat o ara ben de uyudum yine emince zart zurt saldı ne varsa kendine geldi.... Şuanda da böyle olması kafamı karıştırdı nedir bu hayır uyutucam bu ağrılı şeye geri uyanıyor şaka gibi sabah atistirmamla duruyorum hala bi iki çikolata dışında yemek vs yiyemedim zaten enerjim bitiklerde Allahim HELP

Bedenini neye göre secicez ben hiç giymedim korse fikir verir misin
Şuan güncel 1.76 boy 75 kiloyum L beden aldım. Oradan hesap edebilirsin kendi boyuna kilona göre. 1 ay sonra m bedenini alacağım dikişlerim taze diye cesaret edemedim nefes alamayacak kadar sıkmasına L beden tam toparlıyor beni şuan için. Piyasada ki lohusa korseleri göbek altına kadar gelmiyor tam tersine göbeği sıkıştırıp aşağı fışkırtıyor tamamen toparlanma istediğim için böyle bir korse aldım.

Ben bu destanı yazarken kucağımda uyuyakaldi..... Krizlenip uyanmazsa yerine yatircam o ara uyumam lazım süt dolsun ama babam kp ile yaptığı işte sorun çıkmış diye bugün gelmiş yine iftara ordaydi her an gelebilir buraya.... Kesin tam uyuyacagim anı bulur e misafir sonuçta gidio yatiyom diyemem evde tek ben varım çünkü..... Napsam bilemedim niye her şey bu kadar üst üste gelir ki, eşim evdeydi zaten söylemiştim, tam çalışmaya basladi ufak bir kaza gecirdi ayağı siyrilinca yine ara vermiş bulundu neyse artık iyi o yüzden bugün çalışmaya başladı yine, ve şansıma o tam evden gittiği zamanlar bu kıza bir şeyler oluyor vallahi nasıl denk geliyor anlayamadim da xnbxjsbxjdjj hen tekim hem ipek krizli hem açım hem babam gelecek hem uykum var imdatttttttttt

Büşra senin gıyabında tüm gaz problemi yaşayan annelere yazayım tesadüf mü bilmiyorum ama işe yaradı gibi.

Öncelikle şu linkini paylaştığım videodaki iki masajı da her bezi açmadan önce yaptım. Masaj 5:32 de başlıyor öncesini boşuna izlemeyin.
Sonrasında acı elma yağı her altını açtığımda ayaklarına masaj yaparak sürdüm.
Bebem dün gündüz asla uyumadı tüm gün bir emdi bir bıraktı kendini sıktı gaz çıkaramadı bir türlü uykuya dalamadı hep tavşan uykusu. Akşamüzeri bunu yapmaya başladım dün geceden beri götü durmadı sürekli zart zurt gaz çıkardı maşallah. Her alt açmadan yaptığım için de masajı direkt alttan gazını çıkarıyor baya işe yaradı gibi şimdilik devam ediyorum bugün çok keyifli geçti. Tüm gün 2-3 saat uyudu uyandı emdi gazını çıkardı yine uyudu dinlendim.

Siz de sarısiniz nedir ya sjxbsjnxjd hayır bir dk bile sürmüyor kulaktan ateş ölçer gibi olcuyorsun zaten bak yani nolacak yenidoğan sonuçta ilk ay kontrolünde de bakılmalı bence sacmalamislar... Bizim de 5. Gün 11 ölçüldü inşallah baya inmiştir şuan sarı da durmuyor çok bakalım 28 inde ogrenicem artık
Aynen baktım sayfaya da güzelmiş beni tek rahatsız eden bütün olduğu için wc giderken falan çok zorlanir miyim kısmı oldu onu da yorumları okurum bol bol belki hamilelik sonrasi alanlar yorum atmıştır ndbdbdbd ben 161 57(en son 13 Mart'ta tartıldım daha da düşmüştür umuyorum) bence m olur gibi ama işte biraz fikir alırım yorumlardan vs,,, ah be ben bedensiz xs giyen insandim gerçekten ana olmak için çok fedakarlık yapıyoruz he pişman mıyım asla ama insan bi düşününce şok oluyor bu nasıl bir sevgi diye canımı veririm

Dikiş yerlerinde yanma var aşırı adım atamıyorum resmen normal mi ya ne zaman gececek bu

Maşallah kuzuya uykusu bol, gazı az olsun

İpek kuş uyumuştu çığlık çığlığa uyandı yine, ama uyuyor da aynı anda yani çığlıktan sonra uykuya devam ediyor Kesin eminim gazı var. Aktarda direkt bulabilir miyim bu yağı veya başka yağ fark ediyor mu acaba napsam şimdi bilemedim bu masaji deneyeyim biraz en iyisi

Daha 1 gün olmuş sanırım çok yeni. 10. Günüm bugün hala az da olsa ağrım var. Ama Sarılığı kulaktan mı ölçüyorlar. Bizde her ölçmede kan aldılar. Çok şaşırdım şuan. Kandaki bilurubin düzeyine baktılar. Çok canım yanmıştı şimdi okuyunca şaşırdım

Bilmiyorum ki bir tane cihaz vardı ellerinde ateş ölçer gibi kulağına doğru tutup olctuler hiç kandan bakilmadi, bebek boy kilo ölçülen yerde olctuler şehir hastanesi kandan mi bakılması gerekiyormus

Bugün 3. Gün oldu ama ben daha beter oldum. Dün yine yürüyebiliyordum bugün o da yok. Ağrı yok ama yanma var. Adım attırmıyor. Diyorum ameliyatta bir şey mi unuttular içinde başka açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…