Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bulgur pilavını sade mi yapıyorsunuz yoksa sebzeli salcalimi bilmiyorum ama sebzeli salçalı falan yapıyorsanız içine kimyon koyun bence asiriya da kaçmayın gaz yaptığı da dogrudurkimyonlu su için. Rezene için kuruyemiş atıştırmalık yeyin bol su için yani ikamet yeriniz neresi bilmiyorum ama İstanbul Ankara ise istanbul baharatcisi diye biryer var oranın anne sütü çayı var bitki çayı tavsiye ederim gayet tesirli

Bilmiyorum ki bir tane cihaz vardı ellerinde ateş ölçer gibi kulağına doğru tutup olctuler hiç kandan bakilmadi, bebek boy kilo ölçülen yerde olctuler şehir hastanesi kandan mi bakılması gerekiyormus
Genelde ilk etapta ciltten bakılıyor risk görülürse kana bakılıyor genelde bence hiç bir cocugumdan kan alınmadı benimde

Olmaz olmaz bız sılıyoruz:) temız kulak copunu karbonatlı suya batırıyoruz,zaten herseyı emmek ıstedıgı ıcın hemen agzını acıyor guzelce sılıyoruz onunla:)
Gazlı bezle karbonatlı su yapıp serçe parmağınızla silebilirsiniz kulak çöpü daha çok uğraştırıcı gibi geldi bana

Alttan çıtçıtlı korse wc de direkt çıtçıtı açıyorsun komple çıkarmana gerek yok kolay yani çıtçıtlı body gibi

Aktarlarda var zaten direkt bebek için diyince verirler. Benim kız kardeşim inanılmaz gazlıydı yani annem perişan olmuştu en son bununla çözüm bulunca direkt buna başladık Ezel doğunca. 1 gün kullanmadım sadece çünkü kokusu ağır o günde gaz sancısı oldu hemen başladım tekrardan

Betadin sürüp gazlı bezle kapatıyor musun yarayı bir de terlememeye çalışın oda yakıyor olabilir 1 haftaya geçer inşallah
Hayır ilk gün vardı gazlı bez sonra üzerine bir sprey sıktı doktor öylece kaldı başka bir şey yapmadık yap demedi de. Sadece tuvalete kalkıyorum ve resmen dönüşte ağlıyorum. Bir anormallik var değil mi

Bende tam uyuttum oh be derken hiçkirık tuttu. Simdi kaldirip.emzircem hiçkirigi gecsin diye. Başa dönüyoruz sürekli
Foruma benzer şeyler yaşıyan var mı diye giriyorum artık görünce de tamam diyorum yaşadığım normal :)
Gaz ve hıçkırık dışında temas bağımlılığı hepten yordu

Ben zaya korseden kum saati korsesini aldım instagramda var baya memnunum günde 8 saat takıyorum. Sezeryanın 13. Günü bugün senin bir de normal doğum çok rahat edersin reklam değil yazayım da
Ya sezeryan sonrası iyi oluyor mu yada rahat oluyor mu kaçıncı gün kullanmaya başladıniz ben hep korktum korseden dikişler zarar gorur mu diye.. birde doğum sonrası ic organlar yer değiştiriyor gibi karnimda tas varmış öne cekiyo gibi hissiyatı oluyor organlarim yere dusecek gibi sizde de olduysa bu his buna da iyi geliyormu

Yani evet benim de çok ağrım oldu da ama dikiş yerlerim ağrımadı karnım ağrıyordu organlarım yerinden çıkacak gibi oluyordu. Pamuklu bir bez kapatabilirsin, benim doktorum terlememesine çok dikkat et demişti

Bende de pansuman mi deyim artık ne derseniz Dr vermesi gerekir onu yapıp üzerini kapatin su geçirmeyen yarabandlarida oluyor boyutlarida var duş alirken falanda rahat edersiniz

Yaa ne güzel, bana da hemen duşa gir dediler korkumdan giremedim tam 3 gün 3. Günün sonunda pes ettim giricem dedim yapıştırdık su geçirmeyen banti güvendim girdim duşa amaaan hep su geçirdi korkumdan nasıl çıktığımı bilemedim duştan ama neyseki bir şey olmadı hemen kuruladık da.

Eczaneden sut cayi almistm onu iciyorum simdilik. Toz kimyon kaynatip iciyordum ama tane kimyon daha etkili dedi hemsire. Bulguruda sade yapip yiodum ara vercem zaten sıkıldım

Ben 11. Gün kullanmaya başladım. Doktorum 5. Gün kullanabilirsin demişti ama hazır değildim Ne zaman sağa sola yatabildim o gün taktım yani korseyle mi alakalı bilmiyorum ben rahat oluyorum gün içinde. O his oldu bende de 10. Gün gibi geçti idrarımı yaparken bile rahmim acıyordu ama 10. Gün her şey geçti. Korseyi de takmaya başlayınca 2-3 günde bile inanılmaz ödemim indi. Dikişim de acımadı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…