- 16 Şubat 2014
- 219
- 418
- 303
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.121
Bulgur pilavını sade mi yapıyorsunuz yoksa sebzeli salcalimi bilmiyorum ama sebzeli salçalı falan yapıyorsanız içine kimyon koyun bence asiriya da kaçmayın gaz yaptığı da dogrudurKizlar bse dicem bugun saglkocagina gittim hemsire dedi bulgur pilavi cok gaz yapar az yemwye calis dedi. Benim kv kac gundur bulgur pilavini dayadi bana sut yapio diegerçi bende duyardim hep bulgur süt yapar diye ama gaz yaptiginu hic bilmiodum. Siz yiomusunz bulgur kizlar gaz yapiomu size
Genelde ilk etapta ciltten bakılıyor risk görülürse kana bakılıyor genelde bence hiç bir cocugumdan kan alınmadı benimdeBilmiyorum ki bir tane cihaz vardı ellerinde ateş ölçer gibi kulağına doğru tutup olctuler hiç kandan bakilmadi, bebek boy kilo ölçülen yerde olctuler şehir hastanesikandan mi bakılması gerekiyormus
Gazlı bezle karbonatlı su yapıp serçe parmağınızla silebilirsiniz kulak çöpü daha çok uğraştırıcı gibi geldi banaOlmaz olmaz bız sılıyoruz:) temız kulak copunu karbonatlı suya batırıyoruz,zaten herseyı emmek ıstedıgı ıcın hemen agzını acıyor guzelce sılıyoruz onunla:)
Alttan çıtçıtlı korse wc de direkt çıtçıtı açıyorsun komple çıkarmana gerek yok kolay yani çıtçıtlı body gibiSiz de sarısiniz nedir ya sjxbsjnxjd hayır bir dk bile sürmüyor kulaktan ateş ölçer gibi olcuyorsun zaten bak yani nolacak yenidoğan sonuçta ilk ay kontrolünde de bakılmalı bence sacmalamislar... Bizim de 5. Gün 11 ölçüldü inşallah baya inmiştir şuan sarı da durmuyor çok bakalım 28 inde ogrenicem artık
Aynen baktım sayfaya da güzelmiş beni tek rahatsız eden bütün olduğu için wc giderken falan çok zorlanir miyim kısmı oldu onu da yorumları okurum bol bol belki hamilelik sonrasi alanlar yorum atmıştır ndbdbdbd ben 161 57(en son 13 Mart'ta tartıldım daha da düşmüştür umuyorum) bence m olur gibi ama işte biraz fikir alırım yorumlardan vs,,, ah be ben bedensiz xs giyen insandim gerçekten ana olmak için çok fedakarlık yapıyoruz he pişman mıyım asla ama insan bi düşününce şok oluyor bu nasıl bir sevgi diyecanımı veririm
Aktarlarda var zaten direkt bebek için diyince verirler. Benim kız kardeşim inanılmaz gazlıydı yani annem perişan olmuştu en son bununla çözüm bulunca direkt buna başladık Ezel doğunca. 1 gün kullanmadım sadece çünkü kokusu ağırMaşallah kuzuya uykusu bol, gazı az olsun
İpek kuş uyumuştu çığlık çığlığa uyandı yine, ama uyuyor da aynı anda yani çığlıktan sonra uykuya devam ediyorKesin eminim gazı var. Aktarda direkt bulabilir miyim bu yağı veya başka yağ fark ediyor mu acaba napsam şimdi bilemedim bu masaji deneyeyim biraz en iyisi
Betadin sürüp gazlı bezle kapatıyor musun yarayı bir de terlememeye çalışın oda yakıyor olabilir 1 haftaya geçer inşallahDikiş yerlerinde yanma var aşırı adım atamıyorum resmen normal mi ya ne zaman gececek bu
Hayır ilk gün vardı gazlı bez sonra üzerine bir sprey sıktı doktor öylece kaldı başka bir şey yapmadık yap demedi de. Sadece tuvalete kalkıyorum ve resmen dönüşte ağlıyorum. Bir anormallik var değil miBetadin sürüp gazlı bezle kapatıyor musun yarayı bir de terlememeye çalışın oda yakıyor olabilir 1 haftaya geçer inşallah
Bende tam uyuttum oh be derken hiçkirık tuttu. Simdi kaldirip.emzircem hiçkirigi gecsin diye. Başa dönüyoruz sürekli
Foruma benzer şeyler yaşıyan var mı diye giriyorum artık görünce de tamam diyorum yaşadığım normal :)Bizimki yine 2 den beri uyumuyor ya çıldırmalık gazı bir türlü çıkaramıyoruz çıkarsa bile sürekli aranıyor meme veriyoruz mayışıyor gaz çıkartıyoruz ayılıyor aranıyor meme veriyoruz mayışıyor gazı çıkmıyor ıkınıyor böyle bir kısır döngü içine girdik geceleriAy bir de internet erişimini kısıtlamışlar insanın iyice canı sıkılıyor :)
Ya sezeryan sonrası iyi oluyor mu yada rahat oluyor mu kaçıncı gün kullanmaya başladıniz ben hep korktum korseden dikişler zarar gorur mu diye.. birde doğum sonrası ic organlar yer değiştiriyor gibi karnimda tas varmış öne cekiyo gibi hissiyatı oluyor organlarim yere dusecek gibi sizde de olduysa bu his buna da iyi geliyormuBen zaya korseden kum saati korsesini aldım instagramda var baya memnunum günde 8 saat takıyorum. Sezeryanın 13. Günü bugün senin bir de normal doğum çok rahat edersin reklam değil yazayım da
Ben direk su gecirmeyen yara bandı takiyordum duş yaparkende iyi oluyor hemen duşa girebilmek açısındanBetadin sürüp gazlı bezle kapatıyor musun yarayı bir de terlememeye çalışın oda yakıyor olabilir 1 haftaya geçer inşallah
Yani evet benim de çok ağrım oldu da ama dikiş yerlerim ağrımadı karnım ağrıyordu organlarım yerinden çıkacak gibi oluyordu. Pamuklu bir bez kapatabilirsin, benim doktorum terlememesine çok dikkat et demiştiHayır ilk gün vardı gazlı bez sonra üzerine bir sprey sıktı doktor öylece kaldı başka bir şey yapmadık yap demedi de. Sadece tuvalete kalkıyorum ve resmen dönüşte ağlıyorum. Bir anormallik var değil mi
Bende de pansuman mi deyim artık ne derseniz Dr vermesi gerekir onu yapıp üzerini kapatin su geçirmeyen yarabandlarida oluyor boyutlarida var duş alirken falanda rahat edersinizHayır ilk gün vardı gazlı bez sonra üzerine bir sprey sıktı doktor öylece kaldı başka bir şey yapmadık yap demedi de. Sadece tuvalete kalkıyorum ve resmen dönüşte ağlıyorum. Bir anormallik var değil mi
Bende su geçirmeyen bant şu geçirdi yaaBen direk su gecirmeyen yara bandı takiyordum duş yaparkende iyi oluyor hemen duşa girebilmek açısındanterlemeye de iyi geliyor
Gerçekten mi ya benim için büyük nimet olmuştu hatta beni ebem hemen duşa sokmuştu hadi biraz rahatla evdekiler bebeğe bakar sen kendijne bak diye hatta Allah razı olsun o yikamisti beni korkma su gecirmicek diye su tutmustu uzerineBende su geçirmeyen bant şu geçirdi yaa
Yaa ne güzel, bana da hemen duşa gir dediler korkumdan giremedim tam 3 günGerçekten mi ya benim için büyük nimet olmuştu hatta beni ebem hemen duşa sokmuştu hadi biraz rahatla evdekiler bebeğe bakar sen kendijne bak diye hatta Allah razı olsun o yikamisti beni korkma su gecirmicek diye su tutmustu uzerine
Kızlar yazamadımm. Spinal sezaryen oldum. Çok güzel geçti. Sadece şuan dikiş acım var. Bebekte bende iyiyiz Elhamdülillah
Eczaneden sut cayi almistm onu iciyorum simdilik. Toz kimyon kaynatip iciyordum ama tane kimyon daha etkili dedi hemsire. Bulguruda sade yapip yiodum ara vercem zaten sıkıldımBulgur pilavını sade mi yapıyorsunuz yoksa sebzeli salcalimi bilmiyorum ama sebzeli salçalı falan yapıyorsanız içine kimyon koyun bence asiriya da kaçmayın gaz yaptığı da dogrudurkimyonlu su için. Rezene için kuruyemiş atıştırmalık yeyin bol su için yani ikamet yeriniz neresi bilmiyorum ama İstanbul Ankara ise istanbul baharatcisi diye biryer var oranın anne sütü çayı var bitki çayı tavsiye ederim gayet tesirli
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlar yazamadımm. Spinal sezaryen oldum. Çok güzel geçti. Sadece şuan dikiş acım var. Bebekte bende iyiyiz Elhamdülillah
Ben 11. Gün kullanmaya başladım. Doktorum 5. Gün kullanabilirsin demişti ama hazır değildimYa sezeryan sonrası iyi oluyor mu yada rahat oluyor mu kaçıncı gün kullanmaya başladıniz ben hep korktum korseden dikişler zarar gorur mu diye.. birde doğum sonrası ic organlar yer değiştiriyor gibi karnimda tas varmış öne cekiyo gibi hissiyatı oluyor organlarim yere dusecek gibi sizde de olduysa bu his buna da iyi geliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?