Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aynen öyle halbuki kendisi çok istemişti onun için yaptık şimdi yanına yaklaşmıyor
Beybisi o kadar hareketlendi mi maşallah kuzuya yerim altına battaniye serip dene o tutar belki kuzuyu

Oh maşallah canım size de vallahi uyumak lazım memiktolar dolmuyor diğer türlü emzik gibi sürekli sürekli cekiyor sanki dipsiz kuyudan geliyor
Öyle mi diyorsun bu gece uykusuz muyuz
Ah ya yerim kuzum işte tam olarak bahsettiğin bu analık hormonları onun karnımağrıyınca seninde ağrıması, gazı çıkınca kendin yapmış gibi rahatlamak, emince kendin yemiş gibi doymak Çok güzel şeyler heyecanlar iyi ki varlar Yaklaşık 2-3 aydır kızımla beraber uyuyoruz onun yatağını beşiğe çevirmiştik, onun odasına da ranza yapılıyordu en çok istediği şey Beraber yatıyoruz kuzusuyla ranzası geldi beni sattı daha temizleyemedim de orda yatmak istiyor bakalım haftasonu halledicez inşallah son durum ne olacak

Ayyy o kadar uzun sürüyor mu ben minnoşumla zaman geçirmek istiyorum artık ve uyuyamıyorum çünkü yan yatılmıyor e tamamen uzansam kalkamıyorum mecbur oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum onda iki saat ancak

Bnmki de ayni gaz cikardigi halde kendini sıkıyor sonra emmek istemiyor gece 1 kalkisimiz 2 saat suruyor emmiyorr gazdsn zorla emziriyorum

Bize kundak yaptırtmıyor, üstünü örttürmüyor. Biz yapınca basıyor çığlığı tepinmeyi ama başkası olunca hiç ses tepki yok
Kv varken emdiği gibi uyuyordu, kendi ailem varken de aynı. Baş basayken çocuğa bir şey oluyor. Biz giydirince veya örtünce aşırı terliyor mesela onlar yapınca tepki vermiyor bizi yalancı çıkarıyor. Bütün gece yine saat başı emmeye kalktı ve her seferinde emiyor da. Akıl sağlığım çok az kaldı benim

Hayırlısı ve en kolay doğumlar henüz yapmamışlar için olsun umarim
Güncelleme; nişan geldikten bir kaç saat sonra pembemsi hafif akıntım başladı ardına da sancılar. Sabaha doğru acile gittim, açıklık henüz parmak ucu kadar fakat rahim duvarı baya incelmiş, kontrolden sonra kanamam çoğaldı diyebilirim. NST de sancıyı düzenli gördüğü için doktor yatış önerdi veya evde açılmayı bekleyip tekrar hastaneye gelmeyi. Öğleden sonra polikliniğe kendi doktoruma gideceğim muayeneye ordan da yatış yapılır artık

Ben eminim şuan bizde de yapsak aynisi olur çünkü biz strese giriyoruz bebek de bizim kokumuzu vs biliyor onun da nazi bize geciyo zaten belki kv de de ağlamıştır ama o hemen kiyamayip salma durumu yapmadiysa pes etmiştir peşine biz dayanamiyoruz bence ağlamasına biraz da ondan kaynaklıdır. Kv varken aynı şekilde senin de stresin daha azalıyor sanırım kendine yüklenme
Hadi hayırlısı olsun hakkinizda canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine doğumun da su gibi olsun güzel ağrısız geçsin inşallah

Teşekkür ederim canım, tüm hamişlere çiçek gibi bir doğum diliyorum sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Canım anneler, tatliş hamişler herkese günaydııınnnn Kızlar emzirme danışmanlığı alan var mı? Daha önce ya da şimdi alıp memnun kalan var mı? Instada falan sütün artması görüntüleri falan gerçek mi, tecrübeli anneler bu konuda bir deneyiminiz var mı ben de emzirme danışmanlığı almak istiyorum ama doğru olup olmadığına dair kanaat getiremiyorum maalesef

Merhaba kızlar arada okuyorum ama kaçırdığım için yazamadım .Doğum yapan canlar bebeğinizi sağlıkla ,huzurla büyütün inşallah

Benim kuzum da sürekli kaka yapıyor tam bir kısır döngünün içindeyiz .Gece bile üç kez kaka yaptığı oluyor o da uyutmuyor tabii .

Hayırlı olsun beni de eve göndere çekti ama sancılar arttı göndersek de gelirsin bir saate dedi. Doğum hızlanması içinde suyu kendisi patlattı. Hayırlı, şu gibi doğumun olsun umarım

Kızlar size bir sorum daha var doğumdan sonra saçlarını boyayan boyatan var mı? Süte geçer mi acaba? Saçlarımı boyamak istiyorum ama süte geçerse diye korkuyorum

Hayırlı olsun beni de eve göndere çekti ama sancılar arttı göndersek de gelirsin bir saate dedi. Doğum hızlanması içinde suyu kendisi patlattı. Hayırlı, şu gibi doğumun olsun umarım
Teşekkür ederim

Son kontrolde kendi doktorum bebişin 4 kiloya yakın olduğunu ve sezeryan ihtimalinden bahsetti o yüzden ona danışmadan yatışı kabul etmek istemedim acilden..bakalım biraz sonra beni ne bekliyor olacak

Ayak kısmının altına yastık koyuyorum. Yatağın altına. Yine kayıyor biraz ama yataktan dışarı çıkmıyor böyle yapınca.

Eklentiler

• 1000040105.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
Çok şaşırdım ama onların ki okb gibi sanki hiç duymamıştım böyle birşey. Oğlum 3 yaşına kadar baya bağlıydı sonra olsada olur olmasa da olur olmuştu yani kendi bırakma sürecine girmişti tüm uzmanlar çocuk üzerinde olumlu etkisi olduğunu söylüyor. Bu bebekte deneyip göreceğiz yapıdan mi yoksa uyku arkadaşından mi böyle huzurlu neşeli diye

Ben aldım bin kere yazdım heralde buraya
Valla bizde gerçekti sütüm arttı gerçekten
Ben çok memnun kaldım hala dua ediyorum o kadına benim hayalimi gerçekleştirdi ilk 6 ay sadece anne sütü vermek istiyordum beceremiyordum onun sayesinde oldu ama bu oğlumlada öyle ilerliyoruz mama vermedim henüz çok rahatım keşke ilk günden alsaymışım diyorum

Bizim reflü yatağımızın ayak kısmında ince yastık var kaymaması için hiç kaymıyor kendinden aparatlı yani sen ne yapabilirsin o kısma bişey koyabilirsin sabitleyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…