• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim tek tek yazmaya üşendim hasta olcam heralde her türlü bi tembellik halsizlik var 😂😂 çok karışıkmış bu kan sulandırıcı işi. Transfer için muayeneye gidince söyleyeceğim doktoruma inşallah yoktur öyle bişey bende 🥰 bu arada H hayal93 allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına al evladını kendim pozitif görmüş gibi sevindim 🥰🥰🥰🥰🥰

Teşekkür ederim ☺️
Bilmiyorum bir karmaşıklık.. idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi ama bi acaba mı vardı içimde.
Şimdide Pazar günü acaba nasıl artış olacak düşüncesi sonrasından da kese heyecanı..
Yani hep bir bekleyiş, her halde doğuma kadar hah tamam oldu bitti diyemeyeceğim 😂
İnşallah katlanarak artar… kese muayenesi de, kalp atışı muayenesi de sular seller gibi geçer inşallah 🧿 bir bakmışsın 8 ay da göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş 👼🏻

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum ama duygularını paylaştığımı bil lütfen. Hayal kırıklığını, üzüntünü burdan hissedebiliyorum. Seni tanimak dostluk kurmak kendi adima çok kiymetliydi. Ama bence hep buralarda ol bu şekilde olmadi Rabbim belki ummadığın anda bir mucize verir bilemeyiz 🥰🥰
Çok teşekkür ederim arkadaşım, benim için de seni tanımak çok kıymetliydi ❤️ inşallah canım, 19 aydır korunmuyoruz, bundan sonra da korunmayacağız, bakalım kısmet 🍀

Çok teşekkür ederim arkadaşım, benim için de seni tanımak çok kıymetliydi ❤️ inşallah canım, 19 aydır korunmuyoruz, bundan sonra da korunmayacağız, bakalım kısmet 🍀
Rabbim sana hiç beklemediğin anda mucizeni versin kocamannn sevcten mutluluk yaşa inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim tek tek yazmaya üşendim hasta olcam heralde her türlü bi tembellik halsizlik var 😂😂 çok karışıkmış bu kan sulandırıcı işi. Transfer için muayeneye gidince söyleyeceğim doktoruma inşallah yoktur öyle bişey bende 🥰 bu arada H hayal93 allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına al evladını kendim pozitif görmüş gibi sevindim 🥰🥰🥰🥰🥰
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah 💕💕💕💕💕🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dikkat et, salgın ar ortalıkta

Allahım her birimizi ayrı ayrı mutlu etsin hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşAllah.

Arkadaşlarımızın yaşadıklarını ödediklerini aldıklarını sattıklarını okudukça,
Gerçekten insaflı insanlara denk gelmek lazım.
Elbette başarı oranları yüksektir veya aynıdır ama bi isim yapıldı reklam yapılıyor diye gereksiz ücretler talep etmeleri üzücü.
Şehir olarak fiyat farkı ola bilir ama mantıken düşününce gerek olmayan şeylere ücret kesmek… bilemedim..

Embriyoları ipeklere pamuklara sarıp kaz tüyü yastıklara yatırmıyorlar sonuçta 😂😂😂

Allahım inşAllah hayırlısını verir ve şu mübarek ayda dualarımızı kabul eder.
Okadar emek, zaman, para, acı. Herşeyi yaşıyoruz.
Allahım yüzümüze baksın sevindirsin bizleri 💕💕🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X