- Konu Sahibi mayala katar
- #5.861
Amin canım benim ama sana ikiz geliyor olabilirMaşallah inş hemen kat kat artar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim ama sana ikiz geliyor olabilirMaşallah inş hemen kat kat artar
Maşallah inş hemen kat kat artar
Allah'ım sağlıkla yolunda ilerletsin bebiş sımsıkı tutunsun burda müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah canımSağol canım darısı bütün bekleyenlere inşallahbu 2. Adetim canım kismetse transfer sürecine geçiyorum tabi bakalim yarin doktorum ne dicek. Ben bu ay yasmin kullandım p.tesi bitti 4 gün sonrada bugün adet oldum canim
Amin inş canım benim hepimizin ama sana ikizler gelio BnceMaşallah inş hemen kat kat artar
Canım öncelikle hayırlı olsunKızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam![]()
Canım bi fikrim yok dr la konuştun muKızlar selam. Tüp bebek tedavim biteli 2 ay bitti 3. Döngüdeyim. Ama bu ay ovulasyon dönemi lekelenmem başladı ve 4 gündür devam ediyor sizce neden olabilir benzer durum yaşayanlar var mı ?
Canım iki gündür aklımdan geçiyordu bu hastane konusu bu grup çok değerli çok güzel oldu çok kıymetli arkadaşlık oldu üzüldük sevindik ama bu tüp bebek işi tamamen ticarete dönüştü hepimiz bir Umut arıyoruz aslında hangi hastanede tedavi olduk nelerle karşılaştık nerden memnun kaldık geçmiş gelecek şimdiki Zaman hastanelerden bahsetsek belki bir çok insana fikir oluruz çünkü benim kadınlar kulübüyle tanışmam Google tüp bebek merkezi Dr hastane araştırırken gördüm ve bir çok konuda fikir Sahibi oldum araştırdım duyduklarimi iyi olmazmi arkadaşlarAllahım her birimizi ayrı ayrı mutlu etsin hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşAllah.
Arkadaşlarımızın yaşadıklarını ödediklerini aldıklarını sattıklarını okudukça,
Gerçekten insaflı insanlara denk gelmek lazım.
Elbette başarı oranları yüksektir veya aynıdır ama bi isim yapıldı reklam yapılıyor diye gereksiz ücretler talep etmeleri üzücü.
Şehir olarak fiyat farkı ola bilir ama mantıken düşününce gerek olmayan şeylere ücret kesmek… bilemedim..
Embriyoları ipeklere pamuklara sarıp kaz tüyü yastıklara yatırmıyorlar sonuçta
Allahım inşAllah hayırlısını verir ve şu mübarek ayda dualarımızı kabul eder.
Okadar emek, zaman, para, acı. Herşeyi yaşıyoruz.
Allahım yüzümüze baksın sevindirsin bizleri![]()
Hayır canım konuşmadım devam ederse kontrole giderim dedim de. Geçen aylarda olmadı ilk kez bu ayCanım bi fikrim yok dr la konuştun mu
Anladım canım şuan bi fikir yürütecek bi bilgim yok bu konuda ama kötü bişey yoktır yaniHayır canım konuşmadım devam ederse kontrole giderim dedim de. Geçen aylarda olmadı ilk kez bu ay
Aleyküm selam canım ara kanama olabilir ben yaşamadım ama yaşayan olmuş daha önce okumuştum leke olarak mı yoksa normal adet kanı olarak mı geliyor hormonal degişiklerden dolayı da olabilir inşallah sağlıcakla atlatırsınKızlar selam. Tüp bebek tedavim biteli 2 ay bitti 3. Döngüdeyim. Ama bu ay ovulasyon dönemi lekelenmem başladı ve 4 gündür devam ediyor sizce neden olabilir benzer durum yaşayanlar var mı ?
canım hayırlı olsun transfer hazırlığına başlıyormusun adetliyken alttan bakmazlar herhaldeKızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam![]()
İnşallah canım yok kanama değil sadece minik lekelenme şeklindeAleyküm selam canım ara kanama olabilir ben yaşamadım ama yaşayan olmuş daha önce okumuştum leke olarak mı yoksa normal adet kanı olarak mı geliyor hormonal degişiklerden dolayı da olabilir inşallah sağlıcakla atlatırsın![]()
Çok saçma canım çok hemde ama napcan mecburen olsun diye uğraşıyorsun buluyirsun gözüm görmüyor yeterki olsun diyorsun buluyorsun bı şekildeSaçmalık bence. Ben dinlendirmede ek takviye vitamin vs kullanmadım
Ki kullanmış olsak zaten kendi cebimizden eczaneden alırız. Hastaneye ek ücret saçma bence..
Başlıyorum Allah nasip edersecanım hayırlı olsun transfer hazırlığına başlıyormusun adetliyken alttan bakmazlar herhaldekorkma canım bizimkiler hep alttan muayene karından hiç yapmazlar
![]()
Yumurtlama olduğunda da oluyormuş lekelenme inşallah gebelikle sonlanır Aminİnşallah canım yok kanama değil sadece minik lekelenme şeklinde
Çok saçma canım çok hemde ama napcan mecburen olsun diye uğraşıyorsun buluyirsun gözüm görmüyor yeterki olsun diyorsun buluyorsun bı şekildeSaçmalık bence. Ben dinlendirmede ek takviye vitamin vs kullanmadım
Ki kullanmış olsak zaten kendi cebimizden eczaneden alırız. Hastaneye ek ücret saçma bence..
Canım o doktordan doktora değişiyor beni hiç etmedi bı kere etti bidaha normal koltukta ama alttan muayene etti yani hep altan muayene olucan vajinal yoldanKızlar 2.reglimi oldum ve yarın kontrolüm var. Transfer hazırlığına başlıyoruz. İlk muayenede çatal da spekulum takarak rahmime de bakarak muayene etmişti. Sonraki muayenelerde normal sedyeye uzanıp ultrason ile muayene etti hep. Şimdi yine çatalda mı muayene eder acaba çünkü nefret ediyorum o koltuktan ve korkulur rüyam![]()
Bana sadece bi tek transferde taktı doktorumBaşlıyorum Allah nasip ederseAdetli bakıyorlar hep kız
spekulum takar mı diye merak ettim
![]()