Merhaba bana fikirleriniz ve tecrübelerinizi sunarsanız çok sevinirim ?
Hikayem şu yaklaşık 4 yıldır evliyim şuan 29 yaşındayım en başından beri çocuk çok istiyorum ve hiç korunmadım ilk ay dolunca doktora gittim herhangi bir sorun varmı önceden bilelim diye adetin 3 günü verdiğim horman testlerinde beta 25 çıktı doktor o zaman bana kimyasal gebelik geçirdiğimi hiçbir sorun olmadıgı sôyledi 6 ay da ovulasyon testleriyle denedim ve bir kez daha kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha kendimden gebe kalamadım daha sonra doktor serivenim başladı 3 klomen tedavisi ( çatlatma iğnesi olmadım) 2 aşılama denedim en son
tüp bebek dediler devlet desteği olduğu için daha fazla beklememek adına denedik 6 yumurtam oldu 5 olgun yumurta 4 tanesi dôllendi 2. Tanesini 4. Emriyosu olarak transfer edildi ( kalan emriyolar için aradıgımızda 3 günden sonra gelişimi durdu dediler) 1. Tuttu çok sevindik çok sevindik derken kese kalp atışını görmüştük ki malesef 8 .hafta gittiğim kontrolde kalbin durduğunu sôylediler ve kürtaj oldum yaşadığım acıyı anlatamam şimdi ise tekrar tüp bebek denemek istemiyorum bu tedavi sürecinde ciddi bir kilo aldım 92 kiloyum düzenli adet oluyorum 27-29gün arası adet oluyorum hormanlarım herhangi bir sorun yok çok fazla vitamin kullandım artık ne yapmam gerektiğini bilememiyorum