• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamamak(tecrübeli insanlara ihtiyaçım var)

Merhaba ben hiç bölüm bölüm dolaşmadım direkt özel bi firmada büyük kapsamlı genetik test yaptırdım. Söylenene göre 8 bin hastalık incelendi eşimde de bende de. Bu arada size de çok çok geçmiş olsun. Kan sulandırıcı iğne kullanıyo muydunuz belki de ondan olmuştur. Pıhtılaşmanız çıkmış ya
Anladim teşekkür ederim cevap için.
Yok ben bebegimi kaybettikten sonra yaptırdığım testlerle ogrendim pıhtılaşma oldugunu. Aksine Kullansaydim belki de kaybetmeyecektim bebegimi..
Teşekkür ederim çok sagol.

Merhaba bana fikirleriniz ve tecrübelerinizi sunarsanız çok sevinirim ?

Hikayem şu yaklaşık 4 yıldır evliyim şuan 29 yaşındayım en başından beri çocuk çok istiyorum ve hiç korunmadım ilk ay dolunca doktora gittim herhangi bir sorun varmı önceden bilelim diye adetin 3 günü verdiğim horman testlerinde beta 25 çıktı doktor o zaman bana kimyasal gebelik geçirdiğimi hiçbir sorun olmadıgı sôyledi 6 ay da ovulasyon testleriyle denedim ve bir kez daha kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha kendimden gebe kalamadım daha sonra doktor serivenim başladı 3 klomen tedavisi ( çatlatma iğnesi olmadım) 2 aşılama denedim en son tüp bebek dediler devlet desteği olduğu için daha fazla beklememek adına denedik 6 yumurtam oldu 5 olgun yumurta 4 tanesi dôllendi 2. Tanesini 4. Emriyosu olarak transfer edildi ( kalan emriyolar için aradıgımızda 3 günden sonra gelişimi durdu dediler) 1. Tuttu çok sevindik çok sevindik derken kese kalp atışını görmüştük ki malesef 8 .hafta gittiğim kontrolde kalbin durduğunu sôylediler ve kürtaj oldum yaşadığım acıyı anlatamam şimdi ise tekrar tüp bebek denemek istemiyorum bu tedavi sürecinde ciddi bir kilo aldım 92 kiloyum düzenli adet oluyorum 27-29gün arası adet oluyorum hormanlarım herhangi bir sorun yok çok fazla vitamin kullandım artık ne yapmam gerektiğini bilememiyorum
Merhaba canım, öncelikle hamile biri olarak umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ben iki kez dış gebelik geçirdim çeşitli ameliyatlar ilaçlar vs çok zor bir süreçti. Sonra kendiğimden hamile kalmaya çalıştım. Her ay regl tarihim gecikmeden bile test yapıyordum çok aceleci davranıyordum. Bu arada bu süre zarfında sağlıklı beslenip folik asit kullandım. Sonra bir ay hiç kafama takmadım hatta boşverdim. O ay hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki stres de çok önemli bir faktör.

Merhaba ben hiç bölüm bölüm dolaşmadım direkt özel bi firmada büyük kapsamlı genetik test yaptırdım. Söylenene göre 8 bin hastalık incelendi eşimde de bende de. Bu arada size de çok çok geçmiş olsun. Kan sulandırıcı iğne kullanıyo muydunuz belki de ondan olmuştur. Pıhtılaşmanız çıkmış ya
Firmanın adını sôylermisin

92 kilo ile hamile kaldım hem pcos hem çift rahim düşük tehlikem hep vardı hamileliğimde 1 ay boyunca parçalı kanamam oldu kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu sırf bebeğimin tutunabilmesi adına rahim filmi çektirmeni öneririm herhangi bir sorun olup olmadığını öncelikle öğrenmen lazım ayrıca eşin de sperm kalitesine baktırmalı rabbim ol derse olur sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak ben incir havuç kürü yapıp hamile kalmıştım prolaktin yani süt hormonu da bu evrede önemli çok yüksek olmaması lazım yani hamile kalabilmek için bir çok şeyin yolunda ilerlemesi lazım önemli olan da 9. Aya kadar sağlıklı şekilde ilerlemesi inşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim 🙏
Devlet hastanesi bana da tüp bebek dedi amh degerım geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı yaşım 32 bugün özelde göründüm rahmşn çift dedi engel olmaz vs dedı letu adında ilaç verdi bugün başlıyorum umarım sağlıkla bebeklerimiz olur 🙏🙏devlet ilaç dahi vermedi Inşallah ışe yarar

Devlet hastanesi bana da tüp bebek dedi amh degerım geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı yaşım 32 bugün özelde göründüm rahmşn çift dedi engel olmaz vs dedı letu adında ilaç verdi bugün başlıyorum umarım sağlıkla bebeklerimiz olur 🙏🙏devlet ilaç dahi vermedi Inşallah ışe yarar
Eğer letu denemede işe yaramazsa incir havuç kürü yap canım femara bende işe yaramadı incir havuç kürü yaptım üstüne 2. Ye yumurtladım çatladı ve hamile kaldım şükür inşallah rabbim kolaylıkla sana da nasip etsin

Eğer letu denemede işe yaramazsa incir havuç kürü yap canım femara bende işe yaramadı incir havuç kürü yaptım üstüne 2. Ye yumurtladım çatladı ve hamile kaldım şükür inşallah rabbim kolaylıkla sana da nasip etsin
Ben su an incır kürü yapıyorum bugün 2. Günüm hem hap hem ıncır inşallah etkı ( ikisi beraber almak zarar vermez umarım ) eder doktor su an iki yumurtan görünüyor dedi olan yumurta bu mudur ovulasyon testı de yapıyorum çift çizgi olması catlama olmasını mı gösteriyor takvıme göre haftaya yumurtlama zamanım o zaman kadar yumurta artar mı yoksa var olan mı gelısıyor onu da anlamadım daha çok sevındım hamile olmanıza darısı başıma içinde bır his benımde olacak dıyor bakalım 🤗

Back