Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bebeleriniz kaç günde bir tuvaletini yapıyor benimki doğdu doğalı toplamda 4 kere falan yaptı bu günde 4. Gün hala yapmadı karnı sert değil rahatsızlık hissi yok napsam ya çok uzun değil mi 4 gün

Sadece anne sütü aliyorsa 9 güne kadar okey diyordu bir doktor adını unuttum şimdi

Yediklerinle alakalı olabilir mi acaba çok mi sıvı besleniyorsun, bende doğduğumda 10 günde bir kaka yaparmışım, belki normaldir yani bebeğin rahatsızlık da hissetmiyorsa, ama yine de doktor kontrolünde soyle doktora ne diyecek acaba

Su içmekten iflahım kesildi kendimi kuru çöl gibi hissediyorum. Yani damacanayı sırtlanıp serum şeklinde versem kendime anca .. iki ana öğün ve ara öğünler yiyebiliyorum zaten başka yok

Bu sefer bende deneyim o zaman ben hep korktum bunalirmiyim vs diye bu sefer ilk defa yaza denk geliyor dayanir miyim bilemiyorum

yürüyüş yapınca daha hızlı toparlıyor her kalktığında yürüyüş yapıp öyle otur terletme dikkat et inş en zor 3 gün, sonrası kolay. Yrn daha iyi olursun inş.

Normal diye biliyorum ama benim bebiş her bez açmamda yapıyor ya da yapmış oluyor

Gunde 3 kez falan yapıyor.laktoz ıntoleransı oldugunu dusunuyorum bebısın.lsktaz enzımı sıparos ettım bakalım eczaneden.fazlasıda zarar sureklı karnı agrıyor yazık bebısn.4 gun normsl doye bılıyorum poposuna zeytınyag surmeyı ayaklarına hareket yaptırmayı deneyebılırsınız.

Benimkide gunde 3 yada 4 kez yapio. Nasl anladiniz laktoz intoleransi oldgnu

Benım mesaı basladı kızlaar.uykusuzluk benı asırı yormaya basladı.Allahım nolu bu gaz problemı yok olsun bıtson artık,uyumayı oyle cok ozledımkı
Zehir oluyor geceleeer inan uyuyamiyorum...... Sabahlar ışık saçmıyorrrr.....

Bu parça biz analara yazıldı bence

Senden esinlendim de geldim he hem mart anneleri daha aktifmis oyle duydum
Hayat bizi buna mecbur bıraktı diyelim nsbdjsnjdj gerçi hamilelikte de aktifti baya burası genel olarak uyuyamiyorduk son aylarda doğumdan sonra bu bebelere hazirlikmis meğer bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…