- 4 Aralık 2024
- 2.608
- 2.291
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #5.821
Vay maşallahşu gebelik takviminehep bir merakım vardı
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay maşallahşu gebelik takviminehep bir merakım vardı
![]()
![]()
İnşallah Rabbim nasip kısmet etmiştir AminArkadaşlar 5.gun embriyosu ve çift transferimin 9.günü.Ara ara mide ekşimesi oluyordu.Ama şu an midem kötü ve bulanıyor.Farkli bir şeyde yemedim.Hamilelik belirtisi için erken mi mide bulantisi.Bu durumu yaşayıp pozitif gören var mı![]()
Bence belirti aramamak lazım arkadaşım. Herkes de çokfarklı bazılarıbelirtileri ilaçlardan kaynaklı oluyor bazılarında belirti olmuyor.Arkadaşlar 5.gun embriyosu ve çift transferimin 9.günü.Ara ara mide ekşimesi oluyordu.Ama şu an midem kötü ve bulanıyor.Farkli bir şeyde yemedim.Hamilelik belirtisi için erken mi mide bulantisi.Bu durumu yaşayıp pozitif gören var mı![]()
Allah razı olsun canım benimİnşallah Rabbim nasip kısmet etmiştir Amin![]()
27 gelmedi 7. Günde 338 9. Günde 778 13. Günde 4000 geldiKaçıncı günde 27 geldi beta hcg?
O kadar haklısın ki.. pozitiften sonra artacakmış, kese gözükecekti sonra kalp atışı derken doğuma kadar hep acabalar…Selam kızlar, güzel haberler almamıza sevindim. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla hayırla gelsin bebişler.
Ben evde yatıyorum, kırmızı kan artık gelmiyor ama kahverengi pıhtı şeklinde üç gündür devam ediyor. İnşallah son kalan kanlar temizleniyordur. Pazartesi tekrar randevum var, inşallah bebeğim benimledir ve her şey yolundadır. Anladım ki pozitifi görünce asla bitmiyor![]()
Hayırlısı bakalımVardır vardır her doktorun farklı bi yoğurt yiyişi var işte kuzum![]()
Ayy inşallah canım yaa sağlıkla gelir bebişinSelam kızlar, güzel haberler almamıza sevindim. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla hayırla gelsin bebişler.
Ben evde yatıyorum, kırmızı kan artık gelmiyor ama kahverengi pıhtı şeklinde üç gündür devam ediyor. İnşallah son kalan kanlar temizleniyordur. Pazartesi tekrar randevum var, inşallah bebeğim benimledir ve her şey yolundadır. Anladım ki pozitifi görünce asla bitmiyor![]()
Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum ama duygularını paylaştığımı bil lütfen. Hayal kırıklığını, üzüntünü burdan hissedebiliyorum. Seni tanimak dostluk kurmak kendi adima çok kiymetliydi. Ama bence hep buralarda ol bu şekilde olmadi Rabbim belki ummadığın anda bir mucize verir bilemeyizMerhaba arkadaşlar, kan tahlilim de negatif geldi… çıkan rakam <0,5, yani neredeyse eksi gelecekmiş. Kızımıza bir kardeş yapmak kısmet değilmiş, ona daha iyi imkanlar sunabilmek ihtimaliyle teselli oluyoruz.
Tedavisine başlamak için bekleyen, OPU’su, transferi yakın olan, sonuç bekleyen herkese bol şans dilerim. Gebelik haberini alanları tekrar tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğiniz, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Negatif sonuç alanlara da sabır diliyorum… Negatif alan herkes benden genç olduğuna göre vazgeçmeyin, cesaretinizi kırmayın diyorum.
Üç denemeden sonra ben çok yorgun hissediyorum kendimi, tutup tutmayacağını bilmediğimiz böyle zorlu bir tedaviye devam edersek maddi manevi çocuğumuzun hakkına gireriz gibime geliyor.
Buradaki ortamdan çok keyif aldım, desteğiniz ve varlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimhepinize kocaman sarılıyorum
![]()
Canim opu hayırlı olsun sağlıklı altin embriyolarin olsun inşallahMerhaba kızlae bugün opu sonrası selamlıyorum sizinelere katlanmışsınız öyle ya ben böyle bı acı hatırlamıyorum yanı suan evde yuruyemıyoeum sezaryenli kadınlar gibiyim öksürme gülme felaket acı verıyor
![]()
Canim bu konuda doktorun haklı bence. Kan sulandırıcı ihtiyacı olanlara veriliyor gerek yoksa haklidir. Zararini biliyorsundur. Tabiki Allah göstermesin ama biryerin kanadiginda aşırı kanama oluyor.Benim dr’a ısrarla bana yaz dedim ama yazmadıben çoğu tüp bebek merkezinin yaptığı gibi önüne gelene sıvılandırıcı yazamam dedi, gereksiz kullanımın zararlarını bilmiyorsun dedi, bende içim rahat etsin diye testini yaptırdım çok şükür iyi geldi ama genelde yazıyorlar ve hiç sıkıntı yaşayanda görmedim buralarda, kanama falan olursa kesiyorlar zaten
Ay ben senin takvimini yerimhanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık![]()
Öyle gerçekten canım manevi olarakta zor maddi olarakta yardımcımız olsun AllahNe kadar saçma ne alaka sanki ilaç veriyorlar da o kadar para insanları nasıl sömüreceklerini bilmiyorlar![]()
Kısacası canım evde yatıp dinleniyorsun vitamin kullanıyorsun onlar para alıyor buna da rahim dinlendirme deniyorRahim dinlendirme ücretini anlamadım ne için o?
Diğerlerini bilmiyorum canım bende bahcecide tedavi görüyorum 2024 yılında başladım senede iki kere zam yapıyorlar 82 bin diye başladım ilaçlarla birlikte 150 bini çok çokk rahat buldu geçmiştir bile her gittiğimizde başka ayrı para ödüyoruz asla söyledikleri ücret değil ama yeter ki olsun diye yapacak birşeyimiz yokBu bahçeci para avcısı falan mı..
İnternette reklamı çok olanda bir şey çıkıyor varya. Kayseri’de Mustafa hoca diye biri var tüp bebek uzm. Ama şikayet okudum. Mustafa hocayı görmüyorlarmış birbirlerinden haberdar değiller her randevuda başka biri falan.
Üzücü gerçekten. Sonuçta ona güvenerek gidiyorsun bir enerji sinerji oluşuyor arada.
Benimde amh 1.28 di. Toplam 10 yumurta toplanmıştıBen bugün amh ve Rahim filmi cekildim. Malesef iki tupum de kapalı cikti. Çok şaşırdım çünkü internette yazan belirtilerini okudum. Regl ağrısı, duzensiz regl donguleri, ilişki sırasında ağrı gbi şeyler yazıyor. Hiç biri bende yok.hatta Reglim çok duzenli dır. Lh, fsh, Prolaktin gbi hormonlarımın hepsi de sıkıntısız. Çok şaşırdım.
Ama Tüplerin tıkalı olması tüp bebek tedavisinde sıkıntı değil sanırım. Ama amh im da düşük çıktı. 1.21 nasıl bu sizce kızlar. Ama ilk ultrason kontorulunde doktor 9 yumurta var iyi havuz yöntemine gerek yok demişti. Kafam çok karıştı. Bizim tüp bebek serüvenimiz sanırım uzun olacak![]()
Ben bahcecide yaptırıyorum canım bahçeci fulya da hiçbirsey yok dediği gibi arkadaşımın evde yatıyorsun normal hayatına hiçbirsey değiştirmeden devam ediyorsun ama hastaneye para veriyorsun neden niçin sordum ama mantikli bir sebep öğrenemedim embriyo bakım için deniliyor ama bunun için zaten gene para ödüyoruz ki biz yani tedavinin içinde bu zatenO zaman gerçekten çok saçma. Bahçeciden yaptıran yok mu hiç bize bilgi verecek. Muhakkak bisey vardır boşu boşuna para mı alıyorlar yani![]()
Kiz ne 60 öyle deme daha torun sevicez bizBende tam tersi hissettiğim yaş 60![]()