- 1 Nisan 2014
- 2.867
- 4.205
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.581
Ben üçünüde kullanıyorumda bariz fark pek göremiyorum sanki sarı olan daha yumuşak olabilir molfix güzel bez hangisini alsan kullanırsın diye düşünüyorum ıslak mendilde dışarda zor durumlarda kullanmak için bio natural harika en iyisi benceSelamlar bebek bezi olarak molfix düşündüm ama 3 çeşiti var gördüğüm kadarıyla yendoğan için hangisini almak gerekir? Premium,pure&soft ve mavi olan var. Islak mendil olarak sleepy bio natural düşündüm önerisi olan var mıdır?
Molfix 1 numarayı yendioğan oğluma kullanamadık biz kocaman olmuştuMerhaba canım bende 2 numarasını aldım molfixin direk herhangi bişey ayırt etmeksizin . Farkedecegini pek sanmıyorum ıslak mendil ilk 6 ay kullanmıyorum pamuk kullanıyorum ben tercih meselesi
eveett sdjfsjk ama tabii terlersem kalkıp üstümü değiştiriyorum. sağım solum acıyor mesela ona kalkıyorum geri uyuyorumCidden geceleri sadece 1 kez mi kalkiosun wc ye
toplam 16 hafta izin canım, ister doğum öncesi 3 hafta kullan gerisi bebişe kalıyorr. Mesela 37 de izne çıktın 38 de doğurdun 15 hafta izin hakkın kalıyorKızlar bir şey soracağım. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen? Şimdi 32+0 da izne ayrıldık diyelim. 8 hafta önce 8 hafta sonra iznimiz var. Ama diyelim ki 35. Haftada doğum yaptık. Kalan 5 hafta sonraya aktarılabiliniyor mu doğumdan sonraki rapora? Orası nasıl oluyor?
Ben 32 de izne çıkacağım canım zaten mümkün değil bu durumda daha çok çalışmam ama benim merak ettiğim şu 32 de izne çıktın, 35 te doğdu kalan 5 hafta otomatikmen yine kullanılıyordur dimieveett sdjfsjk ama tabii terlersem kalkıp üstümü değiştiriyorum. sağım solum acıyor mesela ona kalkıyorum geri uyuyorum
toplam 16 hafta izin canım, ister doğum öncesi 3 hafta kullan gerisi bebişe kalıyorr. Mesela 37 de izne çıktın 38 de doğurdun 15 hafta izin hakkın kalıyor
Benim de öyle olcak canım evet bebeğe kalıyorBen 32 de izne çıkacağım canım zaten mümkün değil bu durumda daha çok çalışmam ama benim merak ettiğim şu 32 de izne çıktın, 35 te doğdu kalan 5 hafta otomatikmen yine kullanılıyordur dimi
Canim Allahım gece 1 kez wc ye kalkacagim gunler biran önce gelsin Amineveett sdjfsjk ama tabii terlersem kalkıp üstümü değiştiriyorum. sağım solum acıyor mesela ona kalkıyorum geri uyuyorum
Teşekkür ediyorum canımBenim de öyle olcak canım evet bebeğe kalıyor
Molfixin pure&soft undan çok memnun kalmıştım. Dokusu, yumuşaklığı gerçekten farkediyor.Selamlar bebek bezi olarak molfix düşündüm ama 3 çeşiti var gördüğüm kadarıyla yendoğan için hangisini almak gerekir? Premium,pure&soft ve mavi olan var. Islak mendil olarak sleepy bio natural düşündüm önerisi olan var mıdır?
Alanı azalıyor ve bebek büyüdükçe tekmeleri gücünü kaybediyor daha çok sallanma titreme kayma hareketleri hissediliyor diye biliyorum. Benim de öyle. Elimi koyunca kayma hareketleri hissediyorum ve sanki elini ya da ayağını bir yerden bir yere geçiriyor gibi oluyor. Tabi daha da azalırsa her ihtimale karşı doktoruna danış canım korkma ama bir şey olduğunu sanmıyorumKizlar benim bebek 2 gundur yine az hareket ediyor baya azaldi. Surekli uyuyormu anlamadim. Bir donem azalmisti sonra biraz hareketlenmisti smdi yine 2 gundur cok az hareket hissediyorum. Bu haftalarda normal mi acaba
Ajajbsbsjska evet bir süre sonra kendileri usanıyor söylemektenÇok mantıklı hurafe savar olmuşsun tebrik ediyorum wkdbjshdjshdjd yani tamam dışarı asmayak hadi toz topladığını varsayarak da bir çoğu boş iş bana da böyle şeylerle gelenlere he diyip yapmaya devam edicem mesela
İnternetten alıntıladım;Kızlar bir şey soracağım. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen? Şimdi 32+0 da izne ayrıldık diyelim. 8 hafta önce 8 hafta sonra iznimiz var. Ama diyelim ki 35. Haftada doğum yaptık. Kalan 5 hafta sonraya aktarılabiliniyor mu doğumdan sonraki rapora? Orası nasıl oluyor
Selam canım ben 37 ye kadar çalışacağım. sonrasında bende işe döneceğim. peki kim bakacak? bakıcı mı aileniz mi ya da nasıl bırakacaksınız süt sağıp vs mi? ilk çocuk hiç deneyim yok kafamı kurcalıyor bu konularKızlar bu 32. Hafta ıznı ıle ılgılı merak edenler ıcın yazıyorum.ben raporumu gonderdım ik ya,yazılı olarak ıznınız bugun basladı şu gün bitiyor diye yazılı mail gönderdiler.yani cocugun ne zaman dogdugunun bır onemı yok.otomatıkmen hesaplıyorlar onu.iş bası tarıhımız sımdıden bellı yani.birde ücretsiz izin alacakmısınız dıye sordular bende almayacagım dedım,bıdık fikrimi değiştirmez umuyorumki
Şu an yazılan tarih tamamen afaki. Doğumda hastane tarafından verilecek olan iş göremezlik raporunda yazan "şu tarihte çalışır" şeklindeki ifade geçerli olacak.Kızlar bu 32. Hafta ıznı ıle ılgılı merak edenler ıcın yazıyorum.ben raporumu gonderdım ik ya,yazılı olarak ıznınız bugun basladı şu gün bitiyor diye yazılı mail gönderdiler.yani cocugun ne zaman dogdugunun bır onemı yok.otomatıkmen hesaplıyorlar onu.iş bası tarıhımız sımdıden bellı yani.birde ücretsiz izin alacakmısınız dıye sordular bende almayacagım dedım,bıdık fikrimi değiştirmez umuyorumki
Merhaba etacım.bende şöyle düşündüm,kendı 20 gunluk yıllık ıznımı ve 30 gunluk rapor hakkımıda kullandıgımda hazıranın sonuna gelıyor işe baslama tarıhım.bebiş 4 aylık olmus oluyor.oncelıkle annem bakacak 1 yıl kadar,o surecte zaten 5. Aydan sonra ek gıdaya gecıyorlar ısımız kolaylasacak,bıraz süt sağma biraz mama takvıyesı bıraz ek gıda derken 1.5 yaşına gelırler zaten,sonrasında bakıcı tutmayı düşünüyorum 3 yasına kadar,sonrasında da kreşe verırım sosyallesmesı acısından,hiç endişe etme bır bucuk yasına kadarkı surecte imkanınız varsa annenız bakarsa cok ıyı olur ama,yabancıya nede olsa guvenılmıyor bu devırde.Selam canım ben 37 ye kadar çalışacağım. sonrasında bende işe döneceğim. peki kim bakacak? bakıcı mı aileniz mi ya da nasıl bırakacaksınız süt sağıp vs mi? ilk çocuk hiç deneyim yok kafamı kurcalıyor bu konular
32. Haftadan ıtıbaren tam 16 hafta ıznımız gecerlı.bu degısmez.37 de cıkıyorsa ızne 37 den sonrakı 16 hafta ızınlı.bu standart.Şu an yazılan tarih tamamen afaki. Doğumda hastane tarafından verilecek olan iş göremezlik raporunda yazan "şu tarihte çalışır" şeklindeki ifade geçerli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?