Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Evet canım fotoğraflandırıyorum bundan öncekileri hep atmıştım hemşireme o da doktoruma göstermişti. Doktorum da bu tarz lekelenmelerin evde de olabilir bu hafta korkma stres yapma akışkan yoğun gelen kan olursa o zaman haberleşiriz demişti. Bana da içeride kalan kan atılıyor gibi geliyor ama işte ah keşke o da bitse telaş oluyornyine de insan

Doktor olabilir dediyse zaten soeun yapma kendine senin sıkıntın yansır bebişe de sakin kal dinlenmeye çalış canım

Büyük badire anlatmışsın tebrik ediyorum jsbxjsnxkjdjx
Sakin kalmaya gerçekten çalışıyorum ama elim yüreğimde insan tedirgin oluyor yine de inşallah tamamen biter hiçbir şüphe kalmaz

Oyle valla ben lekelenmeler bittikten aylar sonra bile silerken korkuyordum ya yine gelirse diye, buyuk travma yaratiyor insanda yaklasiyoruz ama yavas yavas mutlu sona hepimiz saglikla alacagiz bebislerimizi kucagimiza

Selamlar bebek bezi olarak molfix düşündüm ama 3 çeşiti var gördüğüm kadarıyla yendoğan için hangisini almak gerekir? Premium,pure&soft ve mavi olan var. Islak mendil olarak sleepy bio natural düşündüm önerisi olan var mıdır?

O rutin devam edecek çiçeğim geceleri uyursun inşallah bol bol

Merhaba canım bende 2 numarasını aldım molfixin direk herhangi bişey ayırt etmeksizin . Farkedecegini pek sanmıyorum ıslak mendil ilk 6 ay kullanmıyorum pamuk kullanıyorum ben tercih meselesi

Merhaba canım bende 2 numarasını aldım molfixin direk herhangi bişey ayırt etmeksizin . Farkedecegini pek sanmıyorum ıslak mendil ilk 6 ay kullanmıyorum pamuk kullanıyorum ben tercih meselesi
Bende pamuk aldım da, nolur nolmaz ıslak mendil de alacağım :) bezde çok çeşit var emin olamadım

Bir instagram paylaşımının altında en çok mavi önerilmişti, aldım denemek için.

Kuzum benm 20. Haftada kanamam olmustu sonrasında bi müddet yavas yavas kahverengiue dönen lekelenmelerim oldu doktorda yasadığım kanama sonrası iceri duvarlarda kalan kanların yabas yavas gittiğini söylemti beklems kan olduğu icinde kahverengi olduğunu söylemisti içinde kalanlar temizleniyordur Allahın izniyle

Ben günlerdir uyku uyuyamıyorum. Burnum tıkalı oluyor cocuğu resmen göğüs altı kemiğimde hissediyorum nefes alamıyorum. Çişim gelmiş altıma yapacak kadar sıkışmış hissediyorum. Lavaboya bi gidiyorum birkac damla yapıyorum sadece.

Tabii bu saatlerde 1 kere wc ye kalkıyorum terlemiş oluyorum üstümü de değiştiriyorum. Kalkmışken demirimi de içiyorum belki bebişte de gece kalkma rutinim böyle olurr
Anne olunca beynin tamamen bebeğe gidiyor hatta bilimsel araştırmalar beynin ön kısmının belli bir süre çalışmadığını sadece bebeğe odaklandığını söylüyor . Tamamen ona odaklanacak sın çalar saat gibi emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…