- 10 Temmuz 2024
- 835
- 1.780
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.401
Evet, hem tampon dışarıdan gelen alıntıyı da filtrelemis oluyorAa tampon mu koyuyosun ben hic oyle yapmadim bende de bu ay nirnal olan sonraki ay farkli cikiyor da idrar da hep enfeksiyon
Benim fitille de işim var beceremiyorum sanırımBen fitili derine atabiliyorum sknti olmuyor. Benide ürolojiye yonlendirdi. Idrar kulturu yaptir dedi. İdrar kültürü normal idrar tahlilinden farkli biseymi acaba
Hasta mı olacaksın acaba canım halsizlik var bende ama kemiklerim dökülecek kadar değil benim genital bölge fena ağrıyor sızlıyor yataktan dönerken kalkarken çok zorluyorKızlar halsizlik yaşayanınız var mıböyle kemiklerim dökülüyor gibi. Ama grip gibi değil. Günün belli bir saatinde oluyor. Parmağımı bile kıpırdatamayacak kadar halsizleşiyorum birden. Uyku hali geliyor halsizleşiyorum. Bazen bir anda geçiyor. Bazen çok kötü vuruyor halsizlik. Sizde de böyle bir durum var mı?
Yok canım bir süredir dinlenmedeyim bugün kontrolüm vardı şükür her şey yolunda 31. Haftanın içindeyiz doktor erken doğum riski yok ama yine de dikkatli olalım dedi. Bugün bize bakıp parmaklarını emiyordu oğlumGruptada bir sessizlik var sanki nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallahlulukimki doğurmadın di mi canım
Oyyy maşallah dinlenmek size ne güzel yaradı o zaman en az 7 hafta falan var diyelim zamanında gelecek hadi inşallah kuzucukYok canım bir süredir dinlenmedeyim bugün kontrolüm vardı şükür her şey yolunda 31. Haftanın içindeyiz doktor erken doğum riski yok ama yine de dikkatli olalım dedi. Bugün bize bakıp parmaklarını emiyordu oğlumyorucu ama çok güzel haberler aldığımız bir gündü yani çok şükür
Yaa çok teşekkür ederimOyyy maşallah dinlenmek size ne güzel yaradı o zaman en az 7 hafta falan var diyelim zamanında gelecek hadi inşallah kuzucuk
Seni görmeyince artık aklıma direk doğum geliyorÇook sevindim kendim güzel haber almış kadar oldum bebiş sizi bu sayede her şeye de erkenden hazırlamış oldu
Hasta olacak gibi değil kuzum. Öğlen yada akşam saatlerinde bir bastırıyor halsizlik yerimden kalkamıyorumHasta mı olacaksın acaba canım halsizlik var bende ama kemiklerim dökülecek kadar değil benim genital bölge fena ağrıyor sızlıyor yataktan dönerken kalkarken çok zorluyor
Bana arada geliyor bu,normal saniyordum ben, degil miKızlar halsizlik yaşayanınız var mıböyle kemiklerim dökülüyor gibi. Ama grip gibi değil. Günün belli bir saatinde oluyor. Parmağımı bile kıpırdatamayacak kadar halsizleşiyorum birden. Uyku hali geliyor halsizleşiyorum. Bazen bir anda geçiyor. Bazen çok kötü vuruyor halsizlik. Sizde de böyle bir durum var mı?
İnşallah evet o açıdan iyi oldu hazırlık telaşı kalmadıYaa çok teşekkür ederimaynen her şeyini hazırladık bahane oldu biraz inanılmaz bir duygu ya büyüdükçe onunla olan bağım artıyor gibi. Zamanında sağlıkla gelsin hepsi umarım doğuracak olursam yazarım ama buraya gene de
O zaman öyledir canım ya endişelenme ben daha yeni 28 haftalık oldumHasta olacak gibi değil kuzum. Öğlen yada akşam saatlerinde bir bastırıyor halsizlik yerimden kalkamıyorumbu 3.trimestir şeysi mi acaba
Ozaman senin enfeksiyona sebep olan bakteri belirlendi ama yinede cozume ulasilamadi dogrumu anladim cnm ? Off ozaman cok isimiz var bu enfeksiyonlaBenim fitille de işim var beceremiyorum sanırım
İdrar kültürü için mi dedi sadece üroloji ben idrar kültürünü her ay yaptırıyorum doktora gitmeden kan idrar testi veriyorum sonra doktora gidiyorum doktorda idrar yolu enfeksiyonu görünce bir de idrar kültürü ver diyor özel de onu yaptırıyorum devlette kültürü üroloji yapıyorsa ondan seni oraya yönlendiriyordur o zaman
İdrar kültürü nedir sorusunun cevabı ise idrarda enfeksiyon tespit edilmesi durumunda enfeksiyona sebep olan bakteriyi belirleyerek doğru tedaviye başlayabilmek için yapılan bir testtir
Ama ben bir türlü tedaviye cevap veremedim 28 haftadır aynı problem
Evt benimde 1 hafta boyunca oyleydi. Bikac gundur daha hareketlendi. Cok stres yapmistim o hafta. Ama sanirim yerleri daraliyor o yuzden oluyorKızlar biz 27+4 teyiz bebeğim normalde geçen hafta pat küt yerinde durmadı çok sertti hareketleri bu hafta pazartesiden beri belli belirsiz hareketleri gün içerisinde hissediyorum ama çok çok az ve narin hareketler. Bu haftalarda böyle olan var mı ya
Canım benim de öyle oluyor üçüncü trimester bana bu şekilde geldiKızlar halsizlik yaşayanınız var mıböyle kemiklerim dökülüyor gibi. Ama grip gibi değil. Günün belli bir saatinde oluyor. Parmağımı bile kıpırdatamayacak kadar halsizleşiyorum birden. Uyku hali geliyor halsizleşiyorum. Bazen bir anda geçiyor. Bazen çok kötü vuruyor halsizlik. Sizde de böyle bir durum var mı?
Çokk sevindim canım senin ve bebişin içinYok canım bir süredir dinlenmedeyim bugün kontrolüm vardı şükür her şey yolunda 31. Haftanın içindeyiz doktor erken doğum riski yok ama yine de dikkatli olalım dedi. Bugün bize bakıp parmaklarını emiyordu oğlumyorucu ama çok güzel haberler aldığımız bir gündü yani çok şükür
İpeksi ve sende de oluyormuş üç kişi olduk normal o zaman galibaBana arada geliyor bu,normal saniyordum ben, degil mi
Oh içim rahatladı canımCanım benim de öyle oluyor üçüncü trimester bana bu şekilde geldiakşamları özellikle parmağımı kıpırdatamıyorum bazen