- 2 Ekim 2022
- 1.271
- 1.540
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.361
Bugun 2024 aralik annelerine sordum. 1 numarayla basladik dediler. Bende hic bez almadim henüz. Alicam yavaştanAaa dogru evet öyleydi sanırım. Ben henuz 1tane bile bez almadım. O zaman hastane içinde 1numara almalıyım sanırım
Yani geçmiyor bu illet şey ben kurtulamadım vajinal enfeksiyonmuş geçmek bilmeyen idrar yaparken de değdiği için hep enfeksiyon çıkarmış 28. Haftadayız 28 haftadır temiz çıkan idrarım olmadı kullanmadığım ilaçta kalmadı hala da devam ediyoruz kullanmayaKızlar aranızda surekli idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar vardi. Sorum onlara. 2 hafta once şeker yuklemesiyle birlikte idrar tahlilide istemisti doktorum. Idrarda enfeksiyon cikmisti. Toz ilac ve fitil vermisti kullandim. Bu pazarteside saglkocagindan rutin tahlil icin cagirdilar idrarimda yine enfeksiyon cikti. Saglkocagindaki hemsire doktorunuzla iletisime gecin ona soyleyin dedi. Doktorumla bugun konustum oda ürolojiye gorun dedi. Şaştim kaldim. Ilaca ragmen gecmemis enfeksiyon. Ürolojiye gdcem ama oda farkli bir ilac verirkimi sonucta icebilcegimz ilaclar kısıtli. Aranizda bunu atlatanlar varmi
Korkutma kız kendini bebeklerimizin de anı anını tutmuyo biz gibi karakterleri oturdu herhalde iyiceKızlar kendi kendime nazar değdirdim hareketleri cok iyi diye. Bugün hareket yok belli belirsiz hissettim mi hissetmedim mi belli bile değil dopplerle dinledim kalp atısını çok şükür ama hareket hissetmeyince doppler le kendim baktımğım icin ondan bile şüphe duyuyorum. Sabahtan beri deli gibi dolanıyorum ortalıkta ya
Geçmiş olsun canım. Kendimi çok zor tuttum ve yüklemeden 1 saat sonra tam üç kez peş peşe baygınlık geçirdim, kusma olursa tekrarlanacak süreç dendiği için dayandım bir şekildeKızlar merhaba, şeker yükleme testi yaptırırken istifra edip testi tekrarlanan oldu mu? Malesef çok kötü bir şeker yükleme deneyimi yaşadım.
Çok inatcı bi bebek yapmadığım kalmadı tık yok babası geldi oda cok uğrastı yine ses yok. En son başardık içimiz rahatladıKorkutma kız kendini bebeklerimizin de anı anını tutmuyo biz gibi karakterleri oturdu herhalde iyicebazen sakin bazen at kosturur gibi olmasi normal. Dinlemişsin de sakin ol
Ben cok kötü oldum ilk yarım saatten sonra elimde kağıt vardı yelpaze gibi onu suratıma yaptım en son başörtümün önünü actım cok rahatladım. Yoksa cok az kalmıstı kusmamaKızlar merhaba, şeker yükleme testi yaptırırken istifra edip testi tekrarlanan oldu mu? Malesef çok kötü bir şeker yükleme deneyimi yaşadım.
Bende vajinal enfeksiyonda oluyor. Koku sikayetim oluyordu hamilelik boyunca. Doktor fitil veriyordu 1 hafta sonra yine başliodu. Smdide idrarimda enfeksiyon cikmaya basladi nasil bir illetmis yaa. Peki siz urolojiye gittiniz mi ?Yani geçmiyor bu illet şey ben kurtulamadım vajinal enfeksiyonmuş geçmek bilmeyen idrar yaparken de değdiği için hep enfeksiyon çıkarmış 28. Haftadayız 28 haftadır temiz çıkan idrarım olmadı kullanmadığım ilaçta kalmadı hala da devam ediyoruz kullanmaya
Protein eser miktarda benim de bu sorun mu acaba?Bende vajinal enfeksiyonda oluyor. Koku sikayetim oluyordu hamilelik boyunca. Doktor fitil veriyordu 1 hafta sonra yine başliodu. Smdide idrarimda enfeksiyon cikmaya basladi nasil bir illetmis yaa. Peki siz urolojiye gittiniz mi ?
Aynen benim de temiz cikan idrarim olmadi surekli enfeksiyon simdiki verdigimde eser mikyarda protein vardiYani geçmiyor bu illet şey ben kurtulamadım vajinal enfeksiyonmuş geçmek bilmeyen idrar yaparken de değdiği için hep enfeksiyon çıkarmış 28. Haftadayız 28 haftadır temiz çıkan idrarım olmadı kullanmadığım ilaçta kalmadı hala da devam ediyoruz kullanmaya
Nasıl oldun??Tesekkurler ınsallahbenım hamılelıgın basından beri vardı,ama ben onemsemedım cunku hamılelıkte olabılıyor boyle seyler normal dıye.ama artık 130 lar cıkınca dr un tansıyon olcumlerınde kadın dogumcum yonlendırdı cumartesı gunu.benım durum nadıren cıkıyormus onceden bı rahatsızlık varsa hamılelık tetıklıyormus.sızınkı sadece hamılelıge baglı nabız yukseklıgıdır ınsallah kontrolde fayda var.
oturma minderi denediniz mi? Benim çözümüm o olduBel fıtığı var bende tam kuyruk sokumunun üstündebu ağrı da siyatik ağrı diye geçiyor benek büyüdükçe oradaki sinire baskı yapıyormuş hiç kimse yaşamasın ya çok berbat bir ağrı
ayıp olmaz ya nolcak kjfslf ben lazerliyim allahtan gene de tek tük çıkıyor. Ben biraz pimpirikliyim gitmeden tüm tüyleri alıyorum slkf onlar neler görüyordur kasmaKızlar mrbçok mutsuzum jsnsjsnjdjd randevum vardı bugün normal rutin (devlette) gittim normal bakti ultrasonla sonra plasentanın konumuna ve açılma ar mi vs diye detayli bakmak için alttan muayene edim dedi birden asla beklemiyodum böyle bir şeyi ve hazırlıklı da değildim çok utandim ((((( dedim hazırlıklı gelmedim falan sağolsun çok nazik doktor dedi problem yok çekinme falan 30. hafta olduğu için artık her an alttan muayene edeceklermiş gibi varsayip gidicem artık guldugume bakmayın içim kan ağlıyor wjdbkwjdksjd
Ya yinr beter halde değildim tabi ki ama az da olsa yine ne gerek vardı falan oldum işte kdnjdndksnd işin kötüsü şimdi yarına detaylı us için randevu verdiler sabaha renkli ultrason mu amaci ne bilmiyorum hiç 30. Haftadayim skdjksjdd orda da ne yasicam bilmiyorum duşa girem bugün nsbxjdjxkkddkkdkayıp olmaz ya nolcak kjfslf ben lazerliyim allahtan gene de tek tük çıkıyor. Ben biraz pimpirikliyim gitmeden tüm tüyleri alıyorum slkf onlar neler görüyordur kasma
PRoteinle ilgli bir sorun yasamadim oyuzden bilmiorum cnm yaProtein eser miktarda benim de bu sorun mu acaba?
Protein kaçağı tehlikeli sanırım ama eser miktarda normaldir belkiProtein eser miktarda benim de bu sorun mu acaba?