Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Kızlar kendi kendime nazar değdirdim hareketleri cok iyi diye. Bugün hareket yok belli belirsiz hissettim mi hissetmedim mi belli bile değil dopplerle dinledim kalp atısını çok şükür ama hareket hissetmeyince doppler le kendim baktımğım icin ondan bile şüphe duyuyorum. Sabahtan beri deli gibi dolanıyorum ortalıkta ya

Yani geçmiyor bu illet şey ben kurtulamadım vajinal enfeksiyonmuş geçmek bilmeyen idrar yaparken de değdiği için hep enfeksiyon çıkarmış 28. Haftadayız 28 haftadır temiz çıkan idrarım olmadı kullanmadığım ilaçta kalmadı hala da devam ediyoruz kullanmaya

Korkutma kız kendini bebeklerimizin de anı anını tutmuyo biz gibi karakterleri oturdu herhalde iyice bazen sakin bazen at kosturur gibi olmasi normal. Dinlemişsin de sakin ol

Kızlar merhaba, şeker yükleme testi yaptırırken istifra edip testi tekrarlanan oldu mu? Malesef çok kötü bir şeker yükleme deneyimi yaşadım.
Geçmiş olsun canım. Kendimi çok zor tuttum ve yüklemeden 1 saat sonra tam üç kez peş peşe baygınlık geçirdim, kusma olursa tekrarlanacak süreç dendiği için dayandım bir şekilde

Korkutma kız kendini bebeklerimizin de anı anını tutmuyo biz gibi karakterleri oturdu herhalde iyice bazen sakin bazen at kosturur gibi olmasi normal. Dinlemişsin de sakin ol
Çok inatcı bi bebek yapmadığım kalmadı tık yok babası geldi oda cok uğrastı yine ses yok. En son başardık içimiz rahatladı

Kızlar merhaba, şeker yükleme testi yaptırırken istifra edip testi tekrarlanan oldu mu? Malesef çok kötü bir şeker yükleme deneyimi yaşadım.
Ben cok kötü oldum ilk yarım saatten sonra elimde kağıt vardı yelpaze gibi onu suratıma yaptım en son başörtümün önünü actım cok rahatladım. Yoksa cok az kalmıstı kusmama

Şeker yüklemesi böyle kötü geçenlerde şeker çıktı mı acaba ? Vücut ondan mı tepki veriyor yoksa alakası yok mu merak ettim. Benim midem falan bulanmadı ya da kötü oldum içtim tahlilleri verdim çıktım. Sonuç temiz çıktı. Ama Ailemde şeker var. Babaannem insülin kullanıyor annemde gebelik şekeri varmış. Yine de çok üst üste şekerli şeyler yememeye dikkat ediyorum. Bünyem müsait

Bende vajinal enfeksiyonda oluyor. Koku sikayetim oluyordu hamilelik boyunca. Doktor fitil veriyordu 1 hafta sonra yine başliodu. Smdide idrarimda enfeksiyon cikmaya basladi nasil bir illetmis yaa. Peki siz urolojiye gittiniz mi ?

Aynen benim de temiz cikan idrarim olmadi surekli enfeksiyon simdiki verdigimde eser mikyarda protein vardi

Kızlar mrb çok mutsuzum jsnsjsnjdjd randevum vardı bugün normal rutin (devlette) gittim normal bakti ultrasonla sonra plasentanın konumuna ve açılma ar mi vs diye detayli bakmak için alttan muayene edim dedi birden asla beklemiyodum böyle bir şeyi ve hazırlıklı da değildim çok utandim ((((( dedim hazırlıklı gelmedim falan sağolsun çok nazik doktor dedi problem yok çekinme falan 30. hafta olduğu için artık her an alttan muayene edeceklermiş gibi varsayip gidicem artık guldugume bakmayın içim kan ağlıyor wjdbkwjdksjd

Nasıl oldun??
oturma minderi denediniz mi? Benim çözümüm o oldu

ayıp olmaz ya nolcak kjfslf ben lazerliyim allahtan gene de tek tük çıkıyor. Ben biraz pimpirikliyim gitmeden tüm tüyleri alıyorum slkf onlar neler görüyordur kasma

ayıp olmaz ya nolcak kjfslf ben lazerliyim allahtan gene de tek tük çıkıyor. Ben biraz pimpirikliyim gitmeden tüm tüyleri alıyorum slkf onlar neler görüyordur kasma
Ya yinr beter halde değildim tabi ki ama az da olsa yine ne gerek vardı falan oldum işte kdnjdndksnd işin kötüsü şimdi yarına detaylı us için randevu verdiler sabaha renkli ultrason mu amaci ne bilmiyorum hiç 30. Haftadayim skdjksjdd orda da ne yasicam bilmiyorum duşa girem bugün nsbxjdjxkkddkkdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…