- 11 Temmuz 2024
- 1.014
- 2.197
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.421
İşte idrarda bir şey yok diyor idrar kültürü temiz çıktığı için vajinal enfeksiyondur diyor onun için ilaç veriyor o da geçmiyor alttan da bakmadı hiç fitil ilaç verip gönderiyor canım benim belirtim yeşil akıntı hep o şekildeydi bir de ne zaman tahlil versem enfeksiyon çıkıyordu yanma da yok işin garibi ya da ben alıştım artık bilmiyorum belki hamilelikten de önce de vardı ne yaptıysam olmadıOzaman senin enfeksiyona sebep olan bakteri belirlendi ama yinede cozume ulasilamadi dogrumu anladim cnm ? Off ozaman cok isimiz var bu enfeksiyonlabakalim benim kültürde ne cikcak.
PEki senin vajinal enfeksiyonla ilgli sikayetlerin oluyormuydu ?
Ben öyleyim canım yani benim mesajımı görmüş olabilirsin ama resmen kalçam ve vajina girişim delindi bence. O kadar acıtıyor ki içeriye geri geri vurması tarif edemiyorumay kim diyodu burda bu bebek içerden totoma doğrı vuruyor diye yemin ederim şuan aynısı oluyo önceden de bi acaba mı oluyodum ama şuan o kadar net ki ard arda bi kaç tane yapıştırdı ldkfldkfldf ön taraf bitti dönüp arka taraflara vurmaya başladı inanamıyorum
Insallah dogumdan snra kurtuluruz şu enfeksiyon sorunundanİşte idrarda bir şey yok diyor idrar kültürü temiz çıktığı için vajinal enfeksiyondur diyor onun için ilaç veriyor o da geçmiyor alttan da bakmadı hiç fitil ilaç verip gönderiyor canım benim belirtim yeşil akıntı hep o şekildeydi bir de ne zaman tahlil versem enfeksiyon çıkıyordu yanma da yok işin garibi ya da ben alıştım artık bilmiyorum belki hamilelikten de önce de vardı ne yaptıysam olmadı
benim acıyacak kadar değil şuanda senin kaçıncı hafta şuan acaba ilerleyince mı öyle olacak benim de bilemedim simdi ,Ben öyleyim canım yani benim mesajımı görmüş olabilirsin ama resmen kalçam ve vajina girişim delindi bence. O kadar acıtıyor ki içeriye geri geri vurması tarif edemiyorum
Benim günü gününe tutmuyor ki. Normalde karnımda hissederim ama bazen pozisyon değiştiriyor ayaklarıyla içime geriye doğru vuruyor. Doktora gittiğimde doktor oturur pozisyonda şuan sana çok rahatsızlık verir dedi direk ben demeden. Bende dedim hocam zaten en çok ondan rahatsızım direk söyledi kadın yani. 25. Haftadayım şuan. Her zaman olmuyor haftada 1 gün falan oturur hale geliyor o da vajina rahim ağzı girişime tekme ata ata resmen iç organlarıma elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluyorKizlar günoo ben yine hastahane yolcusu ndndjdjdk
benim acıyacak kadar değil şuanda senin kaçıncı hafta şuan acaba ilerleyince mı öyle olacak benim de bilemedim simdi ,ya da pozisyon olarak farkli duruyorsa başından beri bizim önde hissettiklerimizi sende bu şekilde mi hissettiriyor acaba, doktora sordun mu hic
Alya AslanKızlar ben kızıma hala isim bulamadım ya soysimi aslan var mı önerisi olantürkçe karakterde olsun istemiyorum eşimle ortak beğendiğimiz bir isim yok şuan
Aa ben de oyle protein olayina doktor birsey dedi mi ?Evet, hem tampon dışarıdan gelen alıntıyı da filtrelemis oluyor
Ben varım canım kendim süsleyeceğim hem süsler de elimde kalır diye düşündüm. Trendyoldan aldım ben sana da linkleri yollayın buradan fikir olsunKızlar oda süslemesi için fiyat sordum ve çok uçuk geldi bana fiyatlarkendisi süsleyecek olanlar vardı süslemeleri nereden almıştınız
Uroseptin diye bir ilaç verdi. İdrarda enfeksiyon, lokosit çıktığında da bundan içmiştim. Etkili olmuştu, bakalım bunda da etki eder İnşallah. Bir de devamlı ekteki görseldeki pozisyonda durmamı önerdi. Gun içerisinde birkaç kez 5-7 dk bu pozisyonda kalmak lazımmış. Sadece protein degil idrarla ilgili herhangi bir anormal durum varsa böbreklerin doğru çalismasinda etkiliAa ben de oyle protein olayina doktor birsey dedi mi ?
Tekrar idrar verdim canim bugun bakalim insallah protein cikmaz enfeksiyon hep cikiyo ama beni protein korkuttuUroseptin diye bir ilaç verdi. İdrarda enfeksiyon, lokosit çıktığında da bundan içmiştim. Etkili olmuştu, bakalım bunda da etki eder İnşallah. Bir de devamlı ekteki görseldeki pozisyonda durmamı önerdi. Gun içerisinde birkaç kez 5-7 dk bu pozisyonda kalmak lazımmış. Sadece protein degil idrarla ilgili herhangi bir anormal durum varsa böbreklerin doğru çalismasinda etkili
Haydi bakalım kuzu, haber ver. İnşallah her şey olması gerektiği gibi normal çıkarTekrar idrar verdim canim bugun bakalim insallah protein cikmaz enfeksiyon hep cikiyo ama beni protein korkuttu
Insallah canim herkesin hamileliginde mi oluyo yoksa benim mi boyle hep anormal sonuc bilmiyorum cevremden hic duymadim boyleHaydi bakalım kuzu, haber ver. İnşallah her şey olması gerektiği gibi normal çıkar
Seninki oturmayi seviyo demekki bıcırıkBenim günü gününe tutmuyor ki. Normalde karnımda hissederim ama bazen pozisyon değiştiriyor ayaklarıyla içime geriye doğru vuruyor. Doktora gittiğimde doktor oturur pozisyonda şuan sana çok rahatsızlık verir dedi direk ben demeden. Bende dedim hocam zaten en çok ondan rahatsızım direk söyledi kadın yani. 25. Haftadayım şuan. Her zaman olmuyor haftada 1 gün falan oturur hale geliyor o da vajina rahim ağzı girişime tekme ata ata resmen iç organlarıma elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluyor
ben de şekerden sanıyordumKızlar halsizlik yaşayanınız var mıböyle kemiklerim dökülüyor gibi. Ama grip gibi değil. Günün belli bir saatinde oluyor. Parmağımı bile kıpırdatamayacak kadar halsizleşiyorum birden. Uyku hali geliyor halsizleşiyorum. Bazen bir anda geçiyor. Bazen çok kötü vuruyor halsizlik. Sizde de böyle bir durum var mı?
temizsin di mi sdjflsfksKizlar günoo ben yine hastahane yolcusu ndndjdjdk
benim acıyacak kadar değil şuanda senin kaçıncı hafta şuan acaba ilerleyince mı öyle olacak benim de bilemedim simdi ,ya da pozisyon olarak farkli duruyorsa başından beri bizim önde hissettiklerimizi sende bu şekilde mi hissettiriyor acaba, doktora sordun mu hic
oy maşallahhh ben en son 26+6 daki kiloda kaldım 28+3 olduk 30+ da falan gidicemKızlar ultrason ve kan vs sonucu gostermeye gittim, minik kuşum 30-31 haftalık ve boyu 41 cm, kilosu da 1600 gram+-200 diyolar işte biz de hala isim bulamadik no name kaldi çocuğum kilosu falan iyi mi ya haftasına göre sizce
Evet temizdim de gerek kalmadı şansıma işte sjdjsjdkdjdjksjdstemizsin di mi sdjflsfks
oy maşallahhh ben en son 26+6 daki kiloda kaldım 28+3 olduk 30+ da falan gidicem
Bence cogunlukta oluyor. Bazıları hiç dikkat etmiyor. Bizim burada sabahlamamız bile biraz fazla dikkatli olduğumuzun bir göstergesi benceInsallah canim herkesin hamileliginde mi oluyo yoksa benim mi boyle hep anormal sonuc bilmiyorum cevremden hic duymadim boyle
Bak şimdi aklıma soktunben de şekerden sanıyordum