- 19 Ekim 2020
- 1.390
- 915
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.881
E süpermiş valla. Mersindede dogum yaptiktan sonra basvuruyormuşsun sadece bebek cantasi bez ates olcer falan veriyormus ıvır zıvır yani
Nasıl alıyoruz bilgi verebilir misin?Bu arada İstanbul da oturanlar İBB nin hoşgeldin bebek paketinin almayı unutmayın geçen cumartesi günü bana geldi park beşik, reflü yatağı,anne çantası, bez ,ıslak mendil, hastane çıkışı, bebek taşıma çantası,vb gibi şeyleri var içinde
Lcw home yüzdeyüz pamuklu aldim bakalim deseni de cok sirin ama henüz sermedim
Teşekkür ederim cevaplarınız icinNevresim almadım ben. Battaniyeleri falan incecik zaten zırt pırt yıkarım.
Alez almadım, alt açmak için şunun en büyüğünü aldım belki alez olarak çarşafın altına koyarım duruma göre:
Çarşafı şundan aldım, pek kaliteli değil dandik bi penyeymiş rengi de resimdeki gibi değil ama idare eder nolcak:VİOLETLİFE HASTA ALTI BEZİ / KÖPEK ALEZİ YIKANABİLİR ANTİALERJİK SU SIVI GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU ALEZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VİOLETLİFE HASTA ALTI BEZİ / KÖPEK ALEZİ YIKANABİLİR ANTİALERJİK SU SIVI GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU ALEZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yastık kılıfı olarak şunu aldım 2 tane var değiştirerek kullanırım bi tane yastığı var onu da kimbilir ne zaman kullanabilecek yastıksız yatırmak gerekiyo çünkü ama aşırı kaliteli ve yumuşacık bu da:LADYNİL Bebek-çocuk Organik Pamuk Lastikli Penye Çarşaf 60x120 - 70x140 Uyumlu Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LADYNİL Bebek-çocuk Organik Pamuk Lastikli Penye Çarşaf 60x120 - 70x140 Uyumlu Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kibele Bebek Yastık Kılıfı 4 Kat Müslin Indigo 2
Kibele Bebek Yastık Kılıfı 4 Kat Müslin Indigo 2'li %100 Pamuk 35*45 2li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben sabah kahvaltı için sabredemiyorum 2 saat, sabretsem de sabahları mutlaka kahve iciyorum o yüzden gece uyumadan önce iciyorum demiri, zaten genelde iki saat önce bir sey yememis oluyorum yiyeceksem de kefir vs gündüzden tüketiyorum gece meyve kuruyemiş atıştırıyorum en fazlaHerkese selam, şekerimizi yükledik çok şükür temiz çıktı ama bidaha ağzıma şekerli herhangi bişi sürmeyi düşünmüyorum uzun süre djjdjd berbat bişi içtim. Bunun yaninda doktor bana gyno ferro yazdi. Tsh ilacımı da sabah aç karna içiyordum bunu da sabah aç içeceksin dediler. İkisi arasına ne kadar zaman koyulmalı acaba. Ve demiri içtikten sonra 2 saat hiçbi şey yenmiyor mu bileniniz var mıı
Bir de poliklinik yok o yüzden. Sağlık ocağı gibi hastane var. İmkan çok yok, internetten araştırdım benim antibiyotiği doktor vermiş hamilelere hep kullananlar vardı okudum. İnşallah şifa olur kuzum çok teşekkür ediyorumSende haklısın küçük yerler saçma sapan ilgilenmezdi bile. İyi olur tabi canım benim. Agumentin ne Klamoks kullanmıştım aksefi hiç bilmiyorum kadın doğum doktorun iç dediyse kullan şifa olsunBir gün iç o bile fark eder bitene kadar güzelce kullan.
Herkese çıkmıyor ben başvurdum askıda olumsuz degelendirilmistir diyor 3. Bebek olmasına rağmen evimiz.kredi muhtemelen o yüzden cikmadiBu arada İstanbul da oturanlar İBB nin hoşgeldin bebek paketinin almayı unutmayın geçen cumartesi günü bana geldi park beşik, reflü yatağı,anne çantası, bez ,ıslak mendil, hastane çıkışı, bebek taşıma çantası,vb gibi şeyleri var içinde
Burdan: Sosyal YardımNasıl alıyoruz bilgi verebilir misin?
İstanbul büyükşehir belediye sosyal yardıma gir onlayin başvuru yapman yeterli canımNasıl alıyoruz bilgi verebilir misin?
Ben başvurdum bir ay sonra mesaj geldi 2 gün sonrada mazemeler benim ikiz bebek olduğu için mi öncelik verildi acebaHerkese çıkmıyor ben başvurdum askıda olumsuz degelendirilmistir diyor 3. Bebek olmasına rağmen evimiz.kredi muhtemelen o yüzden cikmadi
Bende başvuru yaptım askıda olumsuz yazıyorİstanbul büyükşehir belediye sosyal yardıma gir onlayin başvuru yapman yeterli canım
Bursadayim gözüm yaşlı sknxjdjdkd sorumsuzlar ben gebe değilken daha bakiyodum denk gelmişti o zamandan beri hala çanta tedarik aşamasındaymış da falanmış da jdnxjdndjd hala öyle bizim hayaller suyaBu arada İstanbul da oturanlar İBB nin hoşgeldin bebek paketinin almayı unutmayın geçen cumartesi günü bana geldi park beşik, reflü yatağı,anne çantası, bez ,ıslak mendil, hastane çıkışı, bebek taşıma çantası,vb gibi şeyleri var içinde
Ben sabah alarmim vardi 9 da icerim kalkinca sa iki saate kahvalti falan ama geç uyuyorum ve bebis alarmi mi bilemedim her sabah 6-8 arası fix uyanıyorum uyanmisken ilaci da alıp wc falan yatıyorum zaten uyanana kadar iki saat geçmiş oluyorHerkese selam, şekerimizi yükledik çok şükür temiz çıktı ama bidaha ağzıma şekerli herhangi bişi sürmeyi düşünmüyorum uzun süre djjdjd berbat bişi içtim. Bunun yaninda doktor bana gyno ferro yazdi. Tsh ilacımı da sabah aç karna içiyordum bunu da sabah aç içeceksin dediler. İkisi arasına ne kadar zaman koyulmalı acaba. Ve demiri içtikten sonra 2 saat hiçbi şey yenmiyor mu bileniniz var mıı
Benim de göğsüm de koyu lekeler var özellikle o siyah alanın dışında. Sizde de var mı?kızlaaaar aksam uzerımı degısırken koltuk altımda kararma oldugunu farkettımmm,bu kararmalar ınsallah dogurunca gecer,son trımestere fenaa gırıs yaptıkk heehormonlar sanırım ıyıce zorluyor vucudu,tecrubelı annısler gecıyormu bu kararma?
Canım ben de düzenli hissetmiyorum. Özellikle ayaktayken çok nadir. Otururken ise zayıf pıt pıt lar geliyor. Uzaninca da iki kol iki bacak kafa neresi varsa birden vurmaya başlıyor. Öyle bir vuruyor ki oksijen yetersizliğinden korkuyorumkızlar günaydınn bebek hareketleriniz nasıl?
ben 22. haftadan itibaren hissetmeye başladım hafif hafif içeriden vurmaya başladı. ilk başlarda daha yoğundu. şuan 24+4 olduk gün içinde bazen bir iki kıpırtı hissediyorum. ama onun dışında sürekli her gün her an hissetmiyorum. Sizin hisleriniz nasıl bende mi bir gariplik var?
Böyle bir durum olmadı bende ama özele veya devlete hangisine gidiyorsan bir de farkı birilerine görünmeni öneririm aynı şeyi soylerseler ve ilacı kullanmadığın için sorun olursa sen de üzülme bebiş de iyi olsun diye garantiye almak için yaniKızlar, size birşey danışmak istiyorum. Geçen dopplerde dr bebeğe giden kanda biraz sıkıntı var oksijen yetmezliği olabilir dedi ve ilaç yazdı. O da şurup halinde. Ben de araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sonra google den okudum ki çok çaresiz kalmadıkça hamileler için önerilmiyormuş çünkü direkt plasentaya akıyor diyor. Ben de kullanmıyorum. Bebek hareketleri uzanırken çok belirgin, bildiğin içimde deprem var gibi. Hareket ettikçe göbeğimin şekli değişiyor. Sizin bebislerinizin hareketleri nasıl? Şiddetli mi? Aranızda doktoru oksijen yetersizliğinden şüphlenen var mı? Varsa neler yapıyorsunuz bunun için. Benimle paylaşabilir misiniz?
Bugün kv de aynı şeyi söyledi birden fazla doktora görün diye. Yarın bakayım o zaman. ben de 27. haftadayım. %90 uyumaları gerekmiyor mu yaBöyle bir durum olmadı bende ama özele veya devlete hangisine gidiyorsan bir de farkı birilerine görünmeni öneririm aynı şeyi soylerseler ve ilacı kullanmadığın için sorun olursa sen de üzülme bebiş de iyi olsun diye garantiye almak için yanibelki yanlış görmüştür olabilir özele gidiyorsan bence bi de devlete git durumu anlat baksınlar veya yine başka özel bir doktora da sorabilirsin canım sonra duruma göre kullanıp kullanmaman gerektiğini çözersin zaten
Bu arada bebek uzanirken ve otururken felaket hareketli oluyo bazen dediğin gibi göbek resmen dalga dalga oluyor. Tekmeleri nadir siddetli ama genelde artık pıt pıt tekmeden ziyade sürtünme gibi hareketleri daha sık oluyor benim. 28 hafta için söylüyorum
Var canım,ınsallah dogurunca gecer,yuzume surdugum gunes kremınden surucem belkı iyi gelırBenim de göğsüm de koyu lekeler var özellikle o siyah alanın dışında. Sizde de var mı?