Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Lcw home yüzdeyüz pamuklu aldim bakalim deseni de cok sirin ama henüz sermedim
Teşekkür ederim cevaplarınız icin

Ben sabah kahvaltı için sabredemiyorum 2 saat, sabretsem de sabahları mutlaka kahve iciyorum o yüzden gece uyumadan önce iciyorum demiri, zaten genelde iki saat önce bir sey yememis oluyorum yiyeceksem de kefir vs gündüzden tüketiyorum gece meyve kuruyemiş atıştırıyorum en fazla

Bir de poliklinik yok o yüzden. Sağlık ocağı gibi hastane var. İmkan çok yok, internetten araştırdım benim antibiyotiği doktor vermiş hamilelere hep kullananlar vardı okudum. İnşallah şifa olur kuzum çok teşekkür ediyorum

Kızlaaar yirmilik dişim çok ağrıyorr biraz daha bekleyeyim de sonra gideyim doktora haftaya falan acaba çekerler mi ?

Herkese çıkmıyor ben başvurdum askıda olumsuz degelendirilmistir diyor 3. Bebek olmasına rağmen evimiz.kredi muhtemelen o yüzden cikmadi

Bursadayim gözüm yaşlı sknxjdjdkd sorumsuzlar ben gebe değilken daha bakiyodum denk gelmişti o zamandan beri hala çanta tedarik aşamasındaymış da falanmış da jdnxjdndjd hala öyle bizim hayaller suya
Ben sabah alarmim vardi 9 da icerim kalkinca sa iki saate kahvalti falan ama geç uyuyorum ve bebis alarmi mi bilemedim her sabah 6-8 arası fix uyanıyorum uyanmisken ilaci da alıp wc falan yatıyorum zaten uyanana kadar iki saat geçmiş oluyor

Benim de göğsüm de koyu lekeler var özellikle o siyah alanın dışında. Sizde de var mı?

Canım ben de düzenli hissetmiyorum. Özellikle ayaktayken çok nadir. Otururken ise zayıf pıt pıt lar geliyor. Uzaninca da iki kol iki bacak kafa neresi varsa birden vurmaya başlıyor. Öyle bir vuruyor ki oksijen yetersizliğinden korkuyorum

Kızlar, size birşey danışmak istiyorum. Geçen dopplerde dr bebeğe giden kanda biraz sıkıntı var oksijen yetmezliği olabilir dedi ve ilaç yazdı. O da şurup halinde. Ben de araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sonra google den okudum ki çok çaresiz kalmadıkça hamileler için önerilmiyormuş çünkü direkt plasentaya akıyor diyor. Ben de kullanmıyorum . Bebek hareketleri uzanırken çok belirgin, bildiğin içimde deprem var gibi. Hareket ettikçe göbeğimin şekli değişiyor. Sizin bebislerinizin hareketleri nasıl? Şiddetli mi? Aranızda doktoru oksijen yetersizliğinden şüphlenen var mı? Varsa neler yapıyorsunuz bunun için. Benimle paylaşabilir misiniz?

Böyle bir durum olmadı bende ama özele veya devlete hangisine gidiyorsan bir de farkı birilerine görünmeni öneririm aynı şeyi soylerseler ve ilacı kullanmadığın için sorun olursa sen de üzülme bebiş de iyi olsun diye garantiye almak için yani belki yanlış görmüştür olabilir özele gidiyorsan bence bi de devlete git durumu anlat baksınlar veya yine başka özel bir doktora da sorabilirsin canım sonra duruma göre kullanıp kullanmaman gerektiğini çözersin zaten

Bu arada bebek uzanirken ve otururken felaket hareketli oluyo bazen dediğin gibi göbek resmen dalga dalga oluyor. Tekmeleri nadir siddetli ama genelde artık pıt pıt tekmeden ziyade sürtünme gibi hareketleri daha sık oluyor benim. 28 hafta için söylüyorum

Bugün kv de aynı şeyi söyledi birden fazla doktora görün diye. Yarın bakayım o zaman. ben de 27. haftadayım. %90 uyumaları gerekmiyor mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…