- 2 Aralık 2024
- 517
- 221
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.261
Gebeliği göstermiyor ovu testi :) tamamen tesadüf oluyor canım buna bakıp kendini beklemtye sokma lütfen HCG yap günden gune istersenHahahaha evet baksana yine koyulaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliği göstermiyor ovu testi :) tamamen tesadüf oluyor canım buna bakıp kendini beklemtye sokma lütfen HCG yap günden gune istersenHahahaha evet baksana yine koyulaşıyor
Pazar günü yapacağım erken gebelik testiGebeliği göstermiyor ovu testi :) tamamen tesadüf oluyor canım buna bakıp kendini beklemtye sokma lütfen HCG yap günden gune istersen
Bence sen böyle üzme kendini. Gününe yakın gebelik testi yapHahahaha evet baksana yine koyulaşıyor
Bu evlenip aynı gün kalanlar nasıl oluyo anlamıyorum ben bu sene ilk kez öğrendim yok yumurtlama yok o üç gün ilişki olmazsa daha da o ay bebek olmaz psikolojim alt üst bugün testi yaptığımdan beri zırlıyorum göz altlarım şişti gerçekten stresten olacağı warsa da olmuyo dua edip Allaha sığınmaktan başka çaremiz yokSon derece katılıyorum yazdiklarina gercekten bende de strese sebep oluyor bu ovülasyon testleri falan. Takip etmek istemiyorum artik. Normal akıntı artinca iliski sıklığını artirmak lazim galiba sadece. Dedigin gibi kafaya takmayanın gamsizlarin daha kolay oluyor. Hemde korunmayi biraktigi ay oluyor.
Kaset teste bişey yok gibiBence sen böyle üzme kendini. Gününe yakın gebelik testi yap
Kaç günün war regl ye bende yaptım daha 6 günüm war keşke yapmasaydım umudumu kaybettim bu aydaKaset teste bişey yok gibi
Kaç günün war regl ye bende yaptım daha 6 günüm war keşke yapmasaydım umudumu kaybettim bu ayda
çok pişman oldum yaptığıma keşke sende bekleseydin insan daha kötü hissediyoBenimde tahminimce 6 gün var
Kaç gün var regleKaset teste bişey yok gibi
Umutsuz olma dicem de ben senden beterimBenimde 8 gun var reglime hic belirtim yok bu ayda olmadi galiba
Yeni regl yeni umutEvet negatif
anladım canım hayırlısı olsun inşAllah1 tane testim kaldı yarın sabha yapayım dedim başka da testim yok.
Insallah ikimizde yanılıyoruzdurUmutsuz olma dicem de ben senden beterim
İnşallah 25 bat ben 24 ünde yaparım Bi testim daha kaldı bakalımInsallah ikimizde yanılıyoruzdur
Bende bat 27 dayanabilirsem bekliycem test yapmadan ama hic sanmıyorumİnşallah 25 bat ben 24 ünde yaparım Bi testim daha kaldı bakalım
Tapma bence erken gebelik testleri bile çatlamadan 17 gün sonra yapılmalı yada adeti Bi gün geçince 26 sı yap yada 27 si olmazsan enazından çıkmazsada yok bilirsin ben bugün yaptım negatif kocaman belirgin Bi çizgi şimdi war mı yok mu yapmasaydım diye diye sabahın 9 undan beri ağlıyorum göz altlarım şişti yemin ederim çok zor Bi durumBende bat 27 dayanabilirsem bekliycem test yapmadan ama hic sanmıyorum
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım benimKan verdim beklemedeyim kızlar