Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Son derece katılıyorum yazdiklarina 🤝 gercekten bende de strese sebep oluyor bu ovülasyon testleri falan. Takip etmek istemiyorum artik. Normal akıntı artinca iliski sıklığını artirmak lazim galiba sadece. Dedigin gibi kafaya takmayanın gamsizlarin daha kolay oluyor. Hemde korunmayi biraktigi ay oluyor.
Bu evlenip aynı gün kalanlar nasıl oluyo anlamıyorum ben bu sene ilk kez öğrendim yok yumurtlama yok o üç gün ilişki olmazsa daha da o ay bebek olmaz psikolojim alt üst bugün testi yaptığımdan beri zırlıyorum göz altlarım şişti gerçekten stresten olacağı warsa da olmuyo dua edip Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok

Eklentiler

• IMG_1797.jpeg
    IMG_1797.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba , benim bir sorum olacak . Bu kaset testler artık hep yanlış çıkarıyor sonucu diye düşünüyorum. İki çizgi çıkanlar kan testi veriyor kanda negatif çıkıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende bat 27 dayanabilirsem bekliycem test yapmadan ama hic sanmıyorum
Tapma bence erken gebelik testleri bile çatlamadan 17 gün sonra yapılmalı yada adeti Bi gün geçince 26 sı yap yada 27 si olmazsan enazından çıkmazsada yok bilirsin ben bugün yaptım negatif kocaman belirgin Bi çizgi şimdi war mı yok mu yapmasaydım diye diye sabahın 9 undan beri ağlıyorum göz altlarım şişti yemin ederim çok zor Bi durum

X