Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Geç döllenme mi olmuş ?
Benim geç döllenme keseyi gördüğü zaman 5 hafta diyebiliriz demişti 6.6mm di 2 hafta sonra gittm 15.9mm kese 3.9mm bebek ama kalp atışı göremedim duyamadım haftaya tekarar çağırdı
Çok korkuyorum dr kokulucak bişey yok dedi ama haftasına göre çok minik normalmi ki
Gec dollenme demedi sen erken geldin daha 3 haftalik dedi ama gittigimde 1 hafta adet gecikmesi ile gittim ve bu gün gittiğimde yani 2 hafta 5 hafta olmasi gerekirken o doktorun hesabina gore , 6 hafta 5 gun dendi ama başka ozel hastaneye gittim birde

Kızlar dr bana d vitamini verdi, kanda d vit bakılmadı henüz, ilk trimesterda d vitamini neden kullanılır bilen var mı

hazır kakaolu sütler hep şeker ilaveli ya onun yerine azıcık bi sütü ısıtıp kakaoyu onda eritip üstüne soğuk sütü ekleyip içebilirsin belki
Denerim canım ama hazımsızlık yapar diye de düşünüyorum bir yandan aman ne bileyim. 😂 Hiç yerimden kalkasım yok 🤷 çocuk ekran bağımlısı oldu benim yüzümden şu son bir haftada 😔

Denerim canım ama hazımsızlık yapar diye de düşünüyorum bir yandan aman ne bileyim. 😂 Hiç yerimden kalkasım yok 🤷 çocuk ekran bağımlısı oldu benim yüzümden şu son bir haftada 😔
aynı dertten muzdaribim biliyo musun, sabahtan beri ağlıyorum. en son acaba sorun bende mi kendim de mi çok ekran bağımlısıyım diye instagram hesabımı kapattım. sanki çocuğu bir köşeye bıraktım kendi kendine büyümesini bekliyorum gibi hissettim bütün hafta, hamilelik yorgunluğu beni çocimden ayırdı baya bi dertliyim.

aynı dertten muzdaribim biliyo musun, sabahtan beri ağlıyorum. en son acaba sorun bende mi kendim de mi çok ekran bağımlısıyım diye instagram hesabımı kapattım. sanki çocuğu bir köşeye bıraktım kendi kendine büyümesini bekliyorum gibi hissettim bütün hafta, hamilelik yorgunluğu beni çocimden ayırdı baya bi dertliyim.
Ben de ya elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor artık bir şekilde ilerleyen zamanlarda telafi edicez 😔 çok hareketli koşturmak.bogusmak istiyor benim de gücüm yetmiyor o kadarına valla 🤦

Ya kizlar sizde durup durup ultrason fotosuna bakiyormusunuz , heycanim hala gecmedi insallah her sey guzel ilerler rabbim saglicakla dogurmayi sonradan buyutmeyi nasip etsin 🙏

Eldorin Eldorin sad 9Kasım 5+5 oldum bugün. 2 gün önce kesem göründü 8mm beni de eklermisiniz.
ufak bir kanama oldum 2 gündür düşük tehlikesi ile yatıyorum duphaston verdi doktorum. Kanamam çok çok azaldı. Yarın kontrolüm var kese büyüdümü bebek görünüyor mu diye dua edin lütfen
Progestan ve duphaston aynı işlevi mi görüyor

X