- 1 Nisan 2021
- 404
- 1.542
hazır kakaolu sütler hep şeker ilaveli ya onun yerine azıcık bi sütü ısıtıp kakaoyu onda eritip üstüne soğuk sütü ekleyip içebilirsin belkiSütü sade asla icemem ben ya kakaolu falan içsek bir şey olur mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazır kakaolu sütler hep şeker ilaveli ya onun yerine azıcık bi sütü ısıtıp kakaoyu onda eritip üstüne soğuk sütü ekleyip içebilirsin belkiSütü sade asla icemem ben ya kakaolu falan içsek bir şey olur mu acaba?
Görüldüyse sorun yoktur inşallah canımGördük doplerde 119 atım ölçtüler. Haftaya bir daha gideceğim
Gec dollenme demedi sen erken geldin daha 3 haftalik dedi ama gittigimde 1 hafta adet gecikmesi ile gittim ve bu gün gittiğimde yani 2 hafta 5 hafta olmasi gerekirken o doktorun hesabina gore , 6 hafta 5 gun dendi ama başka ozel hastaneye gittim birdeGeç döllenme mi olmuş ?
Benim geç döllenme keseyi gördüğü zaman 5 hafta diyebiliriz demişti 6.6mm di 2 hafta sonra gittm 15.9mm kese 3.9mm bebek ama kalp atışı göremedim duyamadım haftaya tekarar çağırdı
Çok korkuyorum dr kokulucak bişey yok dedi ama haftasına göre çok minik normalmi ki
Denerim canım ama hazımsızlık yapar diye de düşünüyorum bir yandan aman ne bileyim. Hiç yerimden kalkasım yok çocuk ekran bağımlısı oldu benim yüzümden şu son bir haftadahazır kakaolu sütler hep şeker ilaveli ya onun yerine azıcık bi sütü ısıtıp kakaoyu onda eritip üstüne soğuk sütü ekleyip içebilirsin belki
aynı dertten muzdaribim biliyo musun, sabahtan beri ağlıyorum. en son acaba sorun bende mi kendim de mi çok ekran bağımlısıyım diye instagram hesabımı kapattım. sanki çocuğu bir köşeye bıraktım kendi kendine büyümesini bekliyorum gibi hissettim bütün hafta, hamilelik yorgunluğu beni çocimden ayırdı baya bi dertliyim.Denerim canım ama hazımsızlık yapar diye de düşünüyorum bir yandan aman ne bileyim. Hiç yerimden kalkasım yok çocuk ekran bağımlısı oldu benim yüzümden şu son bir haftada
Ben de ya elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor artık bir şekilde ilerleyen zamanlarda telafi edicez çok hareketli koşturmak.bogusmak istiyor benim de gücüm yetmiyor o kadarına vallaaynı dertten muzdaribim biliyo musun, sabahtan beri ağlıyorum. en son acaba sorun bende mi kendim de mi çok ekran bağımlısıyım diye instagram hesabımı kapattım. sanki çocuğu bir köşeye bıraktım kendi kendine büyümesini bekliyorum gibi hissettim bütün hafta, hamilelik yorgunluğu beni çocimden ayırdı baya bi dertliyim.
Ben salak gibi fotoğraf almayı unuttuğum için bakamıyorumYa kizlar sizde durup durup ultrason fotosuna bakiyormusunuz , heycanim hala gecmedi insallah her sey guzel ilerler rabbim saglicakla dogurmayi sonradan buyutmeyi nasip etsin
Progestan ve duphaston aynı işlevi mi görüyorEldorin sad 9Kasım 5+5 oldum bugün. 2 gün önce kesem göründü 8mm beni de eklermisiniz.
ufak bir kanama oldum 2 gündür düşük tehlikesi ile yatıyorum duphaston verdi doktorum. Kanamam çok çok azaldı. Yarın kontrolüm var kese büyüdümü bebek görünüyor mu diye dua edin lütfen
Maşallah sübhanallahKuzum kesemin ilk hali ilk fotodaki gibiydi 5+1
İkinci hali 5+6
Son hali 8+1 Ben de çok endişe ermiştim ama doktor herkesin ki yuvarlak olmaz demişti. İçin rahatlasın diye yazıyorum
İkiside progesteron içerikliymiş. Doktorum onu verdi sorgulamadım çok kanamam bitti gibi şuan çünkü.Progestan ve duphaston aynı işlevi mi görüyor
Anladımİkiside progesteron içerikliymiş. Doktorum onu verdi sorgulamadım çok kanamam bitti gibi şuan çünkü.
Anladım
Sevindim adınıza yolumuz güzel sağlıklı olsun inşallah