Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canım ıkıncı bır dr gorusu almanı tavsıye ederım.ona gore gercekten ılac kullanman gerekırse kullanmak gerek tabıı.

Bugün kv de aynı şeyi söyledi birden fazla doktora görün diye. Yarın bakayım o zaman. ben de 27. haftadayım. %90 uyumaları gerekmiyor mu ya
Valla bilmiyorum öyle miymiş sndnjdjfjfj tek bildiğim uyarildigim konu artık hareketler önemli işte bir gün boyunca hiç hissetmediysen bi acilden de olsa girip görün diye. Onun dışında hareketlerini hissediyorum şiddeti veya sıklığına odaklanmadim hic bebişe göre de degisiyodur bence hareket uyuma durumu vs

Aslında doppler ve kan tahlili net bilgi verirmiş. Çocuğun hareketine göre oksijen durumu tespiti yapılmamalıymis. Bende net goruldugu için içimde bir dürtü oluştu. Sende normal çıktıysa bir sıkıntı yoktur. Bebesinin keyfine bağlı

Veriliyorsa çok güzel. Kullan canım şifa olsun

Acaba saglikocagindaki kalp dinledikleri cihaz guvenilirmi. Yarin gdcem kalp atisina baktircam. Hareketlerinin azalmasi korkutuyor beni

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah düzelir ancak bu hassas dönemde dr un gerekli gördüğü bir ilacı ben olsam internetten bakıp bence gereksiz diyerek içmeyi bırakmazdım. Dr lar ilaç verirken + ve eksi yönlerini ölçüp tartarak veriyor.

Bana kalırsa ilacın bebeğe vereceği zarar oksijen yetmezliğinden daha düşüktür o yüzden vermiştir. Yani bence doktora tekrar danışın, gerekirse başka doktora gidin. Çünkü yarın bir gün istemediğiniz bir durum olursa keşke içseydim şüphesi olmasın içinizde. Umarım tez zamanda düzelir ve sıkıntı kalmaz

Acaba saglikocagindaki kalp dinledikleri cihaz guvenilirmi. Yarin gdcem kalp atisina baktircam. Hareketlerinin azalmasi korkutuyor beni
Bence cihazlar en temel şey olan kalp atisini da ölçebiliyordur (en eski modeli bile). İstersen git bir baktır canım için rahatlasın. Sıkıntı olduğunu zannetmiyorum

Mart anneleri ben Nisan sonunda doğum yapıcam inşallah siz önde olduğunuz için bilginizi rica ediyorum renkli ultrason için devlet hastanesine giden varmı normal de özelede devletede gidiyorum Drum perinatolojiye kayıt açtı Çerkezköyde devlette yok Edirne'de randevu buldum ama kararsızım özeldemi yaptırsam yoksa Edirneye gitsemmi bayada uzak biyer bide hemen yaparmi yoksa orasida gün verirmi bilgisi olan yazarsa sevinirim

maya91 devlette yaptırmıştı. Sanırım perinatologa ayrı bir gün veriyolar. Çoğunluk özelde yaptırdı.

maya91 devlette yaptırmıştı. Sanırım perinatologa ayrı bir gün veriyolar. Çoğunluk özelde yaptırdı.
Eveet ben devlette perinatoloğa yaptırdım fakat devlette renkli bakılmıyor. Siyah beyaz bakılıyor

Perinatoloji kaydın açıldıysa devlette, randevu alıp gitmen yeterli. Her hastanede renkli ultrason cihazı bulunmuyor maalesef bulunsa da doktorun inisiyatifine kalmış açıkçası bakıp bakmamak, benim gittiğim perinatolog sağolsun bir ayrıcalık yaptı ve renkli 4 boyutlu bebiş görebildim 30 saniyeliğine de olsa. (Ekrandan fotoğraf çekmeme izin verdi, çıktı vermedi)

Eveet ben devlette perinatoloğa yaptırdım fakat devlette renkli bakılmıyor. Siyah beyaz bakılıyor
Aslında ben pek istemiyorum doktorum çok ısrarcı 2 li yaptırdım riskli çıktı doktor bu sefer 3 lü yapalım dedi oda riskli çıktı en son fetal DNA yaptırdım onda içim rahatladi gerçekten çok stresli bı dönem gecirdim doktor sen bilirsin demiyo çok ısrarci bende bu durumu sevemedim kaç haftam zehir geçti o testler yüzünden 3 hamileliğim 17 ve 11 yaşında çocuklarim onlarda bu stresleri yaşamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…