Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Ben de de o var çok iyi arkadışm vermişti. philips te kendim almıştım ama ikili çook eahattı zaman tasarrufu açısından
Philips memnun muydun çekimi filan güçlümüydü birde model neydi. Yorumlarda okudum da 1 2 modelden kimse memnun kalmamis çekimi filan güçlü değil yazmışlar

Bak ya oldu mu şimdi hamile var burda 😂😂😂
Doktor bana önermemisti işlenmiş gıdalari çıkart hayatından die uyarıda bulundu
Ama Eğer canın çok çektiyse bildiğin ve güvendiğin bir kasaptan aldığın sucuğu yakmadan 1 2tane yiyebilirsiniz demişti
Ya çok özür dilerim düşünemedim :KK43: silinebiliyorsa sileyim başkası görmesin bari😫

Kızlar 14+3 deyim dğn kahverengi lekelneme gördüm çok az devamı gelmedi netten baltım bu haftalarda olurmuş biraz endişelendim size sormak istedim umarım bebeğim iyidir
Doktorunuza yazın bizim yönlendirmemizden ziyade daha iyi yönlendirir sizi. Kahverengi ve devam etmeyen lekelenme sorun olmaz diye okumuştum ama acile gitmeden önce doktorunuza yazın bence. Kendinizi boşuna yormayın

Kizlar bugun doktora gittim 15+3 cinsiyeti gordugu halde soylemedi, bacaklari kapali dedi oysa gordum ben bacak arasina bile bakti.. bacaklarida yukardaydi, siz anliyormusunuz

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-19-18-04-23-354_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2024-12-19-18-04-23-354_com.miui.videoplayer.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2024-12-19-17-14-07-683_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-12-19-17-14-07-683_com.whatsapp.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar sucuk yiyem var mı ya. Evde bi tanecik sucuklu tost yapıp yesem ne olur😂hiç yemedim şimdiye kdar
Ben yemiyorum doktorum bu tarz şarküteri ürünlerini yeme demişti. Çok istersen bir kere iki kereden bi şey olmaz demişti. İllaki yicem diyosan tostun içine koymadan önce tavada ısıl işlem uygulayıp tosta koymak daha iyi olabilir. Benim canım çekmiyo ama çekse öyle yapardım heralde 😊

Philips memnun muydun çekimi filan güçlümüydü birde model neydi. Yorumlarda okudum da 1 2 modelden kimse memnun kalmamis çekimi filan güçlü değil yazmışlar
Ben memnundum yani tabi hastane tipi değil öyle çok kuvvetlı acıtan bişey değil. Tek pompa olması sıkıntıydı lansinoh çiftli u kullandıktan sonra konforunu anladım. Philips avent scf395/11 miş foto ekleyemedim

Ben de de o var çok iyi arkadışm vermişti. philips te kendim almıştım ama ikili çook eahattı zaman tasarrufu açısından
Dezenfekte etmekte bana zaman tanıyordu o yüzden ikili bana bu yönden iyi geldi. Biri kuruyana kadar diğeri ile işlem yapıyordum 😁

Neden söylemedi peki sizce?
Gecen hafta ilk defa gitmistim, bana 1 hafta sonra gel dedi yarin bir hafta oluyor bugun gittim.. 6 gun oldu bana baya soylendi ve tavir yapti erken gitmisim. Laf soktu bide, "tabi kontrol gecmesin diye geldin hemen" diye. Sanki para vermedim ve bidaha vermemek icin muayneyi kacirmadin geldin tarzinda muamele yapti.. Kendisi 1 hafta sonra gel dedi bana, bugunde diyor ki, geldigin gunu sayma hafta sonunu sayma 3 gun, sanirim bebek hafta sonu gelisimi durduruyor, o gun nuba gore soylemisti bacaklari kapaliydi bariz bende gordum, bugun sordum, bacaklari hala kapali 3 gunde ne olmasini bekliyorsun gbi bi tarzda konustu oysaki bacaklari havadaydi ve bacak arasinada bakti kendisi.. gordu ama soylemedi bende cok kotu hissettim ve ustelemedim hic soru bile sormadim agzmi acmadim ciktim..

Pazartesi devlette zaten randevum vardi, kadin bana gel dedigi icin gitmistim ama hic hos tavirlar gostermedi cidden cok uzuldm.. cok heves kiricilar bu kacinci kotu tecrubem hepsinin surati 5 karis, hicbirimi gulmez tatli dil gostermez konusmaz anlatmaz ne bileyim ya.. biz bunlari ilk defa yasiyoruz, tutki 6. Gun geldim sana guzel dille iza edebilirdi bak cok erken gelmissin gibiii, ama cok kotu muamele yapti oysa kendi cagirmisti.

Gecen hafta ilk defa gitmistim, bana 1 hafta sonra gel dedi yarin bir hafta oluyor bugun gittim.. 6 gun oldu bana baya soylendi ve tavir yapti erken gitmisim. Laf soktu bide, "tabi kontrol gecmesin diye geldin hemen" diye. Sanki para vermedim ve bidaha vermemek icin muayneyi kacirmadin geldin tarzinda muamele yapti.. Kendisi 1 hafta sonra gel dedi bana, bugunde diyor ki, geldigin gunu sayma hafta sonunu sayma 3 gun, sanirim bebek hafta sonu gelisimi durduruyor, o gun nuba gore soylemisti bacaklari kapaliydi bariz bende gordum, bugun sordum, bacaklari hala kapali 3 gunde ne olmasini bekliyorsun gbi bi tarzda konustu oysaki bacaklari havadaydi ve bacak arasinada bakti kendisi.. gordu ama soylemedi bende cok kotu hissettim ve ustelemedim hic soru bile sormadim agzmi acmadim ciktim..

Pazartesi devlette zaten randevum vardi, kadin bana gel dedigi icin gitmistim ama hic hos tavirlar gostermedi cidden cok uzuldm.. cok heves kiricilar bu kacinci kotu tecrubem hepsinin surati 5 karis, hicbirimi gulmez tatli dil gostermez konusmaz anlatmaz ne bileyim ya.. biz bunlari ilk defa yasiyoruz, tutki 6. Gun geldim sana guzel dille iza edebilirdi bak cok erken gelmissin gibiii, ama cok kotu muamele yapti oysa kendi cagirmisti.
En mutlu heyecanlı günlerinizde yaşadığınız strese bak ya iyi bari pazartesi de kontrol varmış orda net bilgi alirsiniz ❤️ inşallah
Gerçekten Doktor işi şans ya bana da diyorlar mesala oraya niye gidiyorsun daha büyük hastanede git Bende diyorum doktorum iyi anlaştık ilgili filan

Son düzenleme:
Kızlar sucuk yiyem var mı ya. Evde bi tanecik sucuklu tost yapıp yesem ne olur😂hiç yemedim şimdiye kdar
Ben sabah tost yapıp yiyorum sucuğu yarım ekmek diyelim üç tane felan koyuyorum doğranmış olarak ama öncesinde tost makinesinde kızartıyorum sonra koyuyorum. Ekmeğe de herhangi bir yağ sürmüyorum ağırda olmuyor . Piştikten sonra zararı olmaz diye düşünüyorum ama yine az koyuyorum😅

En mutlu heyecanlı günlerinizde yaşadığınız strese bak ya iyi bari pazartesi de kontrol varmış orda net bilgi alirsiniz ❤️ inşallah
Gerçekten Doktor işi şans ya bana da diyorlar mesala oraya niye gidiyorsun daha büyük hastanede git Bende diyorum doktorum iyi anlaştık ilgili filan
Evet sans isi, ben normalde devlete gidiyorum cok doktor degistirdim hala sevdim diyemedim birini, bu tip merkezinde bir doktordu :/ bir yakinim farkli sehirde devlete gdiyor cok memnun 13. Haftada cinsiyet soyledi doktoru, benimkiler 16 olmadan soylemem dedi

Kizlar bugun doktora gittim 15+3 cinsiyeti gordugu halde soylemedi, bacaklari kapali dedi oysa gordum ben bacak arasina bile bakti.. bacaklarida yukardaydi, siz anliyormusunuz
Bugün bende gittim 16+3 üm bizimkide bağdaş kurmuş arkası dönük gostermedi
Bende bugün gittim benim bebeğim 16+3 ters dönmüş bacaklar bağdaş kurmuş tu doktor kız gibi görüyorum ama emin olamıyorum dedi çünki sonradan çok değişiyor mus bana erkek gibi geldi gönlünden geçen cinsiyet olur inşallah

Ben yiyorum. Islenmis gidalarin yenmesi onerilmiyor o sebeple dogal fermente yontemle yapilmis sucuk kullaniyorum. Doktorum bana iyi pisirdigin surece yiyebilirsin dedi, cig tuketilmesi problem. Sosis salam vs islenmis oldugu icin dogal yontem kullanilmadigi icin hic tuketmiyorum. Bi de icerigi ne kadar temiz olursa o kadar iyi olur tabi icerigine de bakmak lazim.

Kızlar benim bebeğim de burda 16+3 cinsiyet net değil ters döndüğü için
İkinci resim de 14 haftalik sizce nedir bir tahmin de bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• 1000040978.jpg
    1000040978.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000037341.jpg
    1000037341.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 15
Evet sans isi, ben normalde devlete gidiyorum cok doktor degistirdim hala sevdim diyemedim birini, bu tip merkezinde bir doktordu :/ bir yakinim farkli sehirde devlete gdiyor cok memnun 13. Haftada cinsiyet soyledi doktoru, benimkiler 16 olmadan soylemem dedi
Canim sen eskisehirde fetal dna vermistin di mi? Yaklasik 2 hafta olmustur senin, insallah haftaya sonuc cikar da net bilgi sahibi olursun.

X