Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Kızlar bugün 11+0 dün doktora gittim bebekle alakalı herşey güzel ilerliyor sıkıntı yok ama plesanta rahim ağzının orda dedi yani sanırım plesenta privia denilen durum bu genelde ilerleyen zamanlarda yukarı çıkıyor ama çıkmazsa doğumda risk oluşturur dedi doktorum eğilip kalkma çömelme çok ayakta durma ağır kaldırma falan dedi işte yoksa kanama yaparmış evde sürekli yatmak durumumda kalabilirim öyle bi kanama durumunda var mı hiç etrafınızda böyle bişey yaşayan şuan için sorun yok ama yinede tedirgin oldum işte. Haftaya duma günü tekrar randevu var fetal dna yapılacak hemde
Kuzum iki üç oda ev süpüreyim o gün gece hemen kanamam oluyor. İlkinde böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ama bu garip geçiyor biraz. Dinlenmekte fayda var..

Kızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum 😊😊
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi 😅
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Ya ne güzel bir haber 😍 hep böyle güzel haberler gelsin inşallah
Maşallah cinsiyetimizde belli sağlıkla gelsin tosun
Bunarada kaç haftalıksın sen canım ?

Kızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi 😅
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce
Çok sevindim, umarım bundan sonra da her şey yolunda gider 🌸 Bu arada gözün aydın erkek annesi 😂

Yaa çok geçmiş olsun 💐
Yeni gördüm mesajları o sancıyı çok iyi bilirim
Bende hem kum hem taş vardı aylar öncesinde taşı bir türlü düşüremedim ama ağrısı hep sürdü ilaçlar serumlarla hep hastanedeydim sonra durdu ama taşta düşmedi 😂tek korkum hamilelikte başlamaması
Umarım sende ne kum ne taş vs bir şeyler🙏 çıkar
Saol canım. Dr hamilelikte böbrek rahatsızlıkları hızlı ilerler takip şart dedi bakalım. İns sorun olmaz 🤲🏼

Erkek miş kızlar,
Yağmurtanem çok sevindim çok şükür inşallah gittikçe değerler normalde gelir.

Kızlar ben de bugün evimin yakınında doktora gittim. Dün çok kasık karın ağrım olmuştu. Endişelendim. Bizim ikizleri gördük çok hareketliler maşallah. Doktor aktif bir kanama alanı görmedi ama bir kaç minik küçük yer gördüm . Protestan yine de tedbir için başlayalım dedi. Vajinal yazmış hap gibi de içilebiliyormuş. Nasıl kullanıyorsunuz. Mide bulantım bugün daha iyi. Oturarak çalıştığım için rapora gerek görmedi. Ama ikiz olduğu için 2 haftada bir görsek iyi olur dedi. Doktoru sevdim çok detaylı güzel anlatıyor. Ayrıca buna da takip olayım diyorum. Bir yandan da perinatolojiye devam edelim dedi ikizlerin erken gelme riskleri olabiliyor. Kendini çok yorma ayakta kalma. Oturarak çalışıyorsan uzun süre mutlaka 2 saatte bir yürü dedi. En azından 10 dakika kan dolaşımı olsun diye. Bizim minikler 1 hafta öndeler .tüp bebek olduğu için mi acaba. Kızımda hep önden giderdi. Hatta doktor normalde 12. hafta perinatoloji öneriyoruz ama sen 1 hafta sonra bir git dedi.

Bizim doktor 11. haftadaki kontrolde önce kendisinin ultrasonda ense kalınlığını ölçeceğini söyledi, sonrasında da fetal dna yaptırmamızı önerdi. Ense kalınlığı ölçmek detaylı ultrason sayılır mı bilmiyorum ben öyle anlamıştım. Aslında Fetal dna zaten çoğu soruya cevap oluyormuş. Ayrıca ilerleyen süreçte yani 20. haftalarda gibi, doktor yine iç organların incelendiği detaylı bir ultrason yapıyormuş, bize de bahsetmişti.
Benim doktorum da önce ben bakayım diğerlerini konuşuruz dedi. Cumartesi kontrolüm var o zaman bakıp bahsedecek herhalde 12+5 oluyor cumartesi

Öğürüp kusuyorum bacı. :KK1:
Bi de pek sevgili kayınvalidem bende. Bana çamaşır yıkamam gerektiği ima etti banyodaki kirli sepetini dolu görüyor demek. :işsiz:

Bir ara sinirim bozuldu ama kalk lady dedim, balkonu yıkadım. İki posta çamaşır yıkandı astım. Yolluk kilimleri çırptım. Sil süpür yaptım. Nevresimleri değiştirdim. iki tencere yemek yaptım. Sofrayı kurdum. Aralarda işimi bırakıp banyoya koşuyorum öğürerek, kv de saolsun. “Çok üzülüyorum sana yaaaaaağ, çok yoruldun bugün” dedi oturduğu yerden.
İşte öyle bi gün:olamaz:

Dün de hastaneye gidiyorum kan vermeye. Bana diyor ki senin evde olmayacağını bilseydim kızıma giderdim (oturmaya) bilmeyen de bana bakmaya geldi sanır. :işsiz:
Ne vicdansızmış yahu yuh!

Kızlar bugün 11+0 dün doktora gittim bebekle alakalı herşey güzel ilerliyor sıkıntı yok ama plesanta rahim ağzının orda dedi yani sanırım plesenta privia denilen durum bu genelde ilerleyen zamanlarda yukarı çıkıyor ama çıkmazsa doğumda risk oluşturur dedi doktorum eğilip kalkma çömelme çok ayakta durma ağır kaldırma falan dedi işte yoksa kanama yaparmış evde sürekli yatmak durumumda kalabilirim öyle bi kanama durumunda var mı hiç etrafınızda böyle bişey yaşayan şuan için sorun yok ama yinede tedirgin oldum işte. Haftaya duma günü tekrar randevu var fetal dna yapılacak hemde
Benim ilk gebeliğimde benzer haftada aynı böyleydi, plasenta perevia. gebelik ilerledikçe yükseldi hiç sorun çıkmadı merak etmeyin.

Erkek miş kızlar,
Yaaaaa hadi hayırlı olsunnn, aslanlar gibi sağlıklı doğacak inşallah bak görürsün❤️

Şimdi Çanakkaleye geldim bir toplantı için, yemek 4te dedi organizatör, yanımdaki tercüman arkadaşım yalnız arkadaşım hamile hani ona önden bir şeyler hazırlatsak mı diyince organizatör başka hiçbir şey demeden direkt ‘kız bence görürsünüz’ dedi:))) Dedim aldım kabul ettimmm 7777777😁😁😁

Erkek miş kızlar,
Ayyyyy caniiiiim bunlar ne güzel haberler ❤️ ❤️ ❤️ o kadar sevindim ki ❤️ yiyecek ekmeği varsa işte ne kadar korksak da her şey yoluna giriyor 🥰 daha da güzel haberler gelecek inşallah 🙏

Cinsiyeti de öğrenmişsiniz hayırlısı olsun 😂 yengeç erkek iyidir 🥰

Erkek miş kızlar,
Çok şükür çok sevindim göbekliye bak sen ya anne karnında kilo değil ödem bu diyor o zaman 😄 sağlıkla gelsin tospik paşa inşallah 🥰

Teyzosları bebeğimi gördüm kalbini dinledik kanama alanım varmıs az da olsa ilaçlara devam edeceğim siz de durumlar nasıl

Eklentiler

• IMG_20241219_123005.jpg
    IMG_20241219_123005.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 6
Kizlar merhabaa
Dun baslayan ishal siddetlenerek devam etti. Sabah hem dahiliye hem kadin dogum doktoruma gozuktum. Besin zehirlenmesiymis😒
Ama bebek oldukca iyiydi renkli fotografini aldik.
Eli ayagi herseyi tammis suan 🙏🙏 gayet saglikli gozukuyor dedi. Ve cok buyuk ihtimal ile kizmis 💜
Amma velakin rahim agzimda kisalma baslamis onumuzdeki haftalarda vajinal dikisi planlamamiz gerek dedi 🥺

Kizlar merhabaa
Dun baslayan ishal siddetlenerek devam etti. Sabah hem dahiliye hem kadin dogum doktoruma gozuktum. Besin zehirlenmesiymis😒
Ama bebek oldukca iyiydi renkli fotografini aldik.
Eli ayagi herseyi tammis suan 🙏🙏 gayet saglikli gozukuyor dedi. Ve cok buyuk ihtimal ile kizmis 💜
Amma velakin rahim agzimda kisalma baslamis onumuzdeki haftalarda vajinal dikisi planlamamiz gerek dedi 🥺
Oy maşallahh. Gıda zehirlenmesi oluyor ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım ishal şiddetli kusma. Allah muhafaza.

X