Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlar, size birşey danışmak istiyorum. Geçen dopplerde dr bebeğe giden kanda biraz sıkıntı var oksijen yetmezliği olabilir dedi ve ilaç yazdı. O da şurup halinde. Ben de araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sonra google den okudum ki çok çaresiz kalmadıkça hamileler için önerilmiyormuş çünkü direkt plasentaya akıyor diyor. Ben de kullanmıyorum 😒. Bebek hareketleri uzanırken çok belirgin, bildiğin içimde deprem var gibi. Hareket ettikçe göbeğimin şekli değişiyor. Sizin bebislerinizin hareketleri nasıl? Şiddetli mi? Aranızda doktoru oksijen yetersizliğinden şüphlenen var mı? Varsa neler yapıyorsunuz bunun için. Benimle paylaşabilir misiniz?
Canım ıkıncı bır dr gorusu almanı tavsıye ederım.ona gore gercekten ılac kullanman gerekırse kullanmak gerek tabıı.🙏

Bugün kv de aynı şeyi söyledi birden fazla doktora görün diye. Yarın bakayım o zaman. ben de 27. haftadayım. %90 uyumaları gerekmiyor mu ya 😅
Valla bilmiyorum öyle miymiş sndnjdjfjfj tek bildiğim uyarildigim konu artık hareketler önemli işte bir gün boyunca hiç hissetmediysen bi acilden de olsa girip görün diye. Onun dışında hareketlerini hissediyorum şiddeti veya sıklığına odaklanmadim hic 🥹🥹 bebişe göre de degisiyodur bence hareket uyuma durumu vs 🥰

Valla bilmiyorum öyle miymiş sndnjdjfjfj tek bildiğim uyarildigim konu artık hareketler önemli işte bir gün boyunca hiç hissetmediysen bi acilden de olsa girip görün diye. Onun dışında hareketlerini hissediyorum şiddeti veya sıklığına odaklanmadim hic 🥹🥹 bebişe göre de degisiyodur bence hareket uyuma durumu vs 🥰
Aslında doppler ve kan tahlili net bilgi verirmiş. Çocuğun hareketine göre oksijen durumu tespiti yapılmamalıymis. Bende net goruldugu için içimde bir dürtü oluştu. Sende normal çıktıysa bir sıkıntı yoktur. Bebesinin keyfine bağlı 😇

Bir de poliklinik yok o yüzden. Sağlık ocağı gibi hastane var. İmkan çok yok, internetten araştırdım benim antibiyotiği doktor vermiş hamilelere hep kullananlar vardı okudum. İnşallah şifa olur kuzum çok teşekkür ediyorum 🤲
Veriliyorsa çok güzel. Kullan canım şifa olsun ❤️❤️

Aslında doppler ve kan tahlili net bilgi verirmiş. Çocuğun hareketine göre oksijen durumu tespiti yapılmamalıymis. Bende net goruldugu için içimde bir dürtü oluştu. Sende normal çıktıysa bir sıkıntı yoktur. Bebesinin keyfine bağlı 😇
Acaba saglikocagindaki kalp dinledikleri cihaz guvenilirmi. Yarin gdcem kalp atisina baktircam. Hareketlerinin azalmasi korkutuyor beni

Miniğimin kapı süsü nasıl kızlar 🫠
IMG_2642.jpeg

Kızlar, size birşey danışmak istiyorum. Geçen dopplerde dr bebeğe giden kanda biraz sıkıntı var oksijen yetmezliği olabilir dedi ve ilaç yazdı. O da şurup halinde. Ben de araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sonra google den okudum ki çok çaresiz kalmadıkça hamileler için önerilmiyormuş çünkü direkt plasentaya akıyor diyor. Ben de kullanmıyorum 😒. Bebek hareketleri uzanırken çok belirgin, bildiğin içimde deprem var gibi. Hareket ettikçe göbeğimin şekli değişiyor. Sizin bebislerinizin hareketleri nasıl? Şiddetli mi? Aranızda doktoru oksijen yetersizliğinden şüphlenen var mı? Varsa neler yapıyorsunuz bunun için. Benimle paylaşabilir misiniz?
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah düzelir ancak bu hassas dönemde dr un gerekli gördüğü bir ilacı ben olsam internetten bakıp bence gereksiz diyerek içmeyi bırakmazdım. Dr lar ilaç verirken + ve eksi yönlerini ölçüp tartarak veriyor.

Bana kalırsa ilacın bebeğe vereceği zarar oksijen yetmezliğinden daha düşüktür o yüzden vermiştir. Yani bence doktora tekrar danışın, gerekirse başka doktora gidin. Çünkü yarın bir gün istemediğiniz bir durum olursa keşke içseydim şüphesi olmasın içinizde. Umarım tez zamanda düzelir ve sıkıntı kalmaz

Acaba saglikocagindaki kalp dinledikleri cihaz guvenilirmi. Yarin gdcem kalp atisina baktircam. Hareketlerinin azalmasi korkutuyor beni
Bence cihazlar en temel şey olan kalp atisini da ölçebiliyordur (en eski modeli bile). İstersen git bir baktır canım için rahatlasın. Sıkıntı olduğunu zannetmiyorum 😇

X