Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Değerlerim sürekli kustuğum için kötü onların düzelmesini bekliyorlar düzelirse ve kusmalarım minimal düzeye inerse çıkarırlar. Amiin hepimiz hemen atlatalım hamileliğin güzelliklerini yaşayalım inşallah
İnşallah en kısa zamanda normale döner de çıkarsın dualarım seninle ❤️
Aminn inşAllah benm canım herşryi istiyor simdiden 70 kilo olmusum daha 8 haftadwyım 🤣🤣
Ayy ya aslında ne güzel herşeyi istemesi biliyor musun 🤣 gebeliğin en başından beri hiçbir şey istemiyor canım. Yemeklerin tadı bozuk bozuk geliyor. Böyle yemek yemek de eziyet oluyor haliyle. Bir an önce normale dönerim inşallah 🤲🤣
Kızlar baş ağrısına ne yapabilirim parol içsem olur mu
Parol icebilirsin canım. Zaten bir tek parol icebiliyoruz. Bana günde 3 defa icebilirsin demişti 8 saat arayla. Geçmiş olsun😘

Saol canım. Dr hamilelikte böbrek rahatsızlıkları hızlı ilerler takip şart dedi bakalım. İns sorun olmaz 🤲🏼
Kuzucum ara ara idrar tahlili ver aile hekimliğinde. İdrarda protein çıkıyor mu ona bak. Bi de bazen kalsiyum oksalat kristali çıkar. Her verdiğinde takip ederler zaten ♥️ inşallah bir sorun yoktur

Günde 2 defa alıyorum aynı ilacı serumla canım yine de kötüyüm geçsin diye dua ediyorum siz de bana dua edin lütfen hamilelerin duası makbuldur derler 😔
Aaaa ona rağmen mi düzelmediiiii. Benim o ilaçla düzeldi bir tek. Ama haftada max 1-2 kere alabilirsin dedi 😔 seni o kadar iyi anlıyorum ki bir haftadır ölü gibiydim dün o ilacı alınca yeniden doğdum resmen. Bugün de bulantım var ama bir defa bile kusmadım. Ama dün bakışan idrar testimde keton 2 pozitif çıkmış. Yani vücudum aşırı su kaybetmiş 😔

Bencede canım bırakalım ev kalsın öyle napalım…
Bırak dağınık kalsın 😂 Dün misafirim vardı, kendim davet ettim kaşındım sanırım. Şimdi iki gündür ağrısını çekiyorum. Oturup vücudumu dinlemiyorum, vücudum bana ne diyor bazen göz ardı ediyorum. Sonra bir şey olduğunda da kendime kızıyorum. Her gebelik birbirinden farklı imiş. İlkinde bildiğin külkedisi gibiydim. Bu gebeliğim hiçbir şeye izin vermiyor 😂 Nazlı nazlı ilerliyoruz, bakalım bu kadar nazın sonucu ne olacak 😂

Bırak dağınık kalsın 😂 Dün misafirim vardı, kendim davet ettim kaşındım sanırım. Şimdi iki gündür ağrısını çekiyorum. Oturup vücudumu dinlemiyorum, vücudum bana ne diyor bazen göz ardı ediyorum. Sonra bir şey olduğunda da kendime kızıyorum. Her gebelik birbirinden farklı imiş. İlkinde bildiğin külkedisi gibiydim. Bu gebeliğim hiçbir şeye izin vermiyor 😂 Nazlı nazlı ilerliyoruz, bakalım bu kadar nazın sonucu ne olacak 😂
Ben çalışıyorum bide ve maalesef gün içinde çok ağrı hissetmezken akşam eve geldiğimde kasığımla belimin ağrısı birbirine karışıyor yattığımdanda bişey anlamıyorum şikayetlenmek gibi olmasın ama gerçekten zor 🥹🥹

Ben çalışıyorum bide ve maalesef gün içinde çok ağrı hissetmezken akşam eve geldiğimde kasığımla belimin ağrısı birbirine karışıyor yattığımdanda bişey anlamıyorum şikayetlenmek gibi olmasın ama gerçekten zor 🥹🥹
Allah tüm gebe arkadaşlarımın yardımcısı olsun. İçerisinde prensesler gibi gebelik yaşayanlar da var, çok zorlu süreçlerden geçenler var. Hastanede denk geldiğim kadın o kadar zayıflamış ve çökmüştü ki, su bile içemiyorum diye ağlıyordu. Buradan da bu tür mesajlar okuyorum bazen, inşallah bir an önce bu zorlu süreçler geçer..

İnşallah en kısa zamanda normale döner de çıkarsın dualarım seninle ❤️

Ayy ya aslında ne güzel herşeyi istemesi biliyor musun 🤣 gebeliğin en başından beri hiçbir şey istemiyor canım. Yemeklerin tadı bozuk bozuk geliyor. Böyle yemek yemek de eziyet oluyor haliyle. Bir an önce normale dönerim inşallah 🤲🤣

Parol icebilirsin canım. Zaten bir tek parol icebiliyoruz. Bana günde 3 defa icebilirsin demişti 8 saat arayla. Geçmiş olsun😘
İnşAllah dönersiniz yememek ve bulantı çok zor hastalandığımda ne yesem kusuyordum o yüzden gebeliğim de bulantım olur diye korkuyordum şükür şuanlık iyiyim
Parol yokmus ağrıyla duruyorum 😒

Hadi inşallah gönlünden geçen ne ise o olsun inşallah 😍❤️

Maşallah kuzuya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 🥰 iyi ol da ilaç kullanacaksın artık ne yapalım. Yeter ki iyi ol. Bende midedeki gaz harici pek sorun yok. Bir de canım bugün ilk defa pırasa istedi günler sonra canım bir sey çekti nihayet tuza banıp yedim biraz. O kadar 🤣

Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ bir an önce toparlanirsin inşallah. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim çok. Hadi bakalım hayırlısı ile al kucağına inşallah ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı yavaş yavaş ❤️🥰 bu dediğini ilk defa duydum neden kaynaklı acaba 🤔 çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim.Gebelikte sık rastlanan bir durummus. Yapisal olabiliyormus ya da bebegin pozisyonu etkiliyebiliyormus. Genel anestezi ile 10 dk suren bir islemmis. Bakalim daha neler gorecegiz 🥲

Bu mazereti sonuna kadar kullanıp prenses modunda takılmalı. Sonra bu gecen zamanları arayacağız belki de :süslü:

Benim kodum bozuk. :KK45:Siz kendinizi kurtarın. :KK51:
Kuzucum ara ara idrar tahlili ver aile hekimliğinde. İdrarda protein çıkıyor mu ona bak. Bi de bazen kalsiyum oksalat kristali çıkar. Her verdiğinde takip ederler zaten ♥️ inşallah bir sorun yoktur

Aaaa ona rağmen mi düzelmediiiii. Benim o ilaçla düzeldi bir tek. Ama haftada max 1-2 kere alabilirsin dedi 😔 seni o kadar iyi anlıyorum ki bir haftadır ölü gibiydim dün o ilacı alınca yeniden doğdum resmen. Bugün de bulantım var ama bir defa bile kusmadım. Ama dün bakışan idrar testimde keton 2 pozitif çıkmış. Yani vücudum aşırı su kaybetmiş 😔
Bacım, benim ilk gebeliğimde idrarda protein kaçağı olmuştu. Hastanede yattım falan. Ondan ne zaman idrar tahlil yaptırsam gözüm proteinde. 💙

Bulantıdan kusmadan su içememek. Sonra da vücut susuz kalıyor 😕 Ne yapmak lazım ? Yine serum mu çözümü ?

Son düzenleme:
Kızlar bende 9+5 im ayakta çok durduğumda hemen kasıklarda batma karında gerginlik ve bel ağrısı yaşıyorum uzanıyorum geçiyor bu şekil olan var mı

Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç alttan bakmadı doktorum. Sizce detay için alttan muayene şartmı yoksa karından yeterli olur mu ilk gebeliğim de
Canım ben ilk gebeliğimde de bunda da hiç alttan bakmadı . Ben kalp atışında erken gittim hatta duyuldu ama gümbür gümbür değildi doktor alttan bakarsak net duyarız dedi ben istemedim. Öyle zorunlu durum değil yani

Ben de bugün 9. Haftaya girdim. Bulantım vs yok ama benim de bugün normalden fazla derecede kasıklarımda ağrı oldu
Bence bu 9 ve 10. Haftada bayağı kramplar oluyor bende de oluyor hafif bel ağrısı kasık batması gerilmesi baskı vs. Herhalde büyüyor diye

Kızlar bende 9+5 im ayakta çok durduğumda hemen kasıklarda batma karında gerginlik ve bel ağrısı yaşıyorum uzanıyorum geçiyor bu şekil olan var mı
Ben de 9+5 im bugün ayakta durdum biraz dolaştım ağrıdan iki büklüm oldum gerçekten şaka gibi yani 🤦🏼‍♀️ kasıklarım aşağı çekiyomuş gibi tanımlayamadığım tuhaf bi ağrı + kuyruk sokumumda deli bir bel ağrısı

Bi haftadır serumla besleniyorum hala keton +3 benim. Her şeyi canım çekiyor hiçbir şey yiyemiyorum. Allahım şu günler çabucak geçse

Benim de çok oldu kuzum 9. Haftamda çok endişenlenmiştim sorun mu var diye . 7 den sonra hızla büyüyormuş kese ve bebiş 9 da bende çok hissettim . Endişelenip gittiğimde doktora kesede bebek de kabak gibi net görünmüştü iyi bişey yani bu bebişin büyüyor🥰

İnşAllah dönersiniz yememek ve bulantı çok zor hastalandığımda ne yesem kusuyordum o yüzden gebeliğim de bulantım olur diye korkuyordum şükür şuanlık iyiyim
Parol yokmus ağrıyla duruyorum 😒
Kıyamam canım gecmis olsun inşallah geçer bir an önce. Bende bulantı kusma yok da çok tuhaf her şeyin tadı böyle olunca da yemek de zor oluyor. 🥲
Cok tesekkur ederim.Gebelikte sık rastlanan bir durummus. Yapisal olabiliyormus ya da bebegin pozisyonu etkiliyebiliyormus. Genel anestezi ile 10 dk suren bir islemmis. Bakalim daha neler gorecegiz 🥲
İlk defa duydum canım benim. Çok geçmiş olsun en azından çözümsüz değilmiş ne yapalım. Ufakliklar için her şeye katlaniyoruz. Sağlıkla gelsinler de artık katlaniriz 🌸

X