Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Eldorin Eldorin sad 9Kasım 5+5 oldum bugün. 2 gün önce kesem göründü 8mm beni de eklermisiniz.
ufak bir kanama oldum 2 gündür düşük tehlikesi ile yatıyorum duphaston verdi doktorum. Kanamam çok çok azaldı. Yarın kontrolüm var kese büyüdümü bebek görünüyor mu diye dua edin lütfen
Listedeki diğer bilgileri de yazarsan ekleyeyim canım

Ben de sade süt sevmiyorum bu yüzden nes quick kakao tozu almıştım onunla içiyorum doktorlar hamilelere öneriyormuş☺️
Yani ancak öyle icebilirim başka türlüsü mümkün değil 😔 benim de midem sürekli ekşiyor gibi gaz geliyor sürekli yani kızlar benimki de bir şey değil daha ağır yaşayanlara Allah kolaylık versin ben bu kadarcik şeyle söylenip duruyorum ama inşallah en kısa zamanda geçer hepimizin ki❤️

Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?
Merhaba cnm ben bu sekilde kese cok gordum bazisi fasulye gibi bazisi yuvarlak oluyor ama tabi seklinde baska birsey mi gordu onu bikemeyecegim. Ya baska dr a gidin iciniz rhat etsin ya da on gun sonra gidin netlesir.

Evet duymak için daha güçlü ses dalgası göndermek gerek ki bu da gereksiz bebeğe ısı ve uyarıcı vermek demek. Şuan dışarıdan ses dalgası müdahalesine gerek görmüyor doktorlar. Kalbi atıyorsa tamamdır. 9. Haftadan falan sonra ses duymanız daha sağlıklı olur. Bu haftalarda daha güçsüz ve zayıf oldukları için biz duyacağız diye ekstra müdahaleye gerek yok 😍
Evet bunu bende biliyordum onlar iyi olsun da duymasakta olur atımlarını çok şükür gördük🤲

Ya ben de anlamadım. 11 aralıkta 9mm kese gördük. 17 aralıkta 6mm bebek gördük kalp yok. Bugün özeldekine geldim tahmini duyulur artık diye. Karından duyamadı alttan duyulmadı. Hassas doplere yolladı bekliyorum. Ama görmeliydik kalp atışını 1cm de artık rahat görülür duyulur olması lazım. Bakalım umutsuzum biraz. Nasip
Canım 6+2 de benimde duyulmadı vajinal usg den atım gördük ses duymadık bizde siz atım gördünüz mü

Yani ancak öyle icebilirim başka türlüsü mümkün değil 😔 benim de midem sürekli ekşiyor gibi gaz geliyor sürekli yani kızlar benimki de bir şey değil daha ağır yaşayanlara Allah kolaylık versin ben bu kadarcik şeyle söylenip duruyorum ama inşallah en kısa zamanda geçer hepimizin ki❤️
Valla benimde çok bişeyim yok sabahları ani gelen bulantım oluyor ama sadece sabahları onun dışında tüm gün çok iyiyim ekşime vs yok kabızlık yok gayet rahat geciyor sanırım😂

Valla benimde çok bişeyim yok sabahları ani gelen bulantım oluyor ama sadece sabahları onun dışında tüm gün çok iyiyim ekşime vs yok kabızlık yok gayet rahat geciyor sanırım😂
Ay iyi kuzum çok şükür. Ben dün akşam ilk defa aserdim. Deli gibi lahana turşusu çekti canım. Ama öyle böyle değil. Hemen söyledim yedim 😂 ve hayatımda ilk defa aşerdim.

Bende dahil aramizda uygulamaya göre hesaplayıp muayenede kalp atişi duyulmadi daha kücük dendi diye endişe eden veya aynı duruma düşenler, uygulamaya gore 6 hafta diye gittiğimde 3 haftalik denmişti , o hesaba göre 5haftada muayeneye gittiğimde ise 6hafta 5 günlük cikti tabi uygulamaya göre 8 haftadayim ama zamanla oturuyor yerine çünkü ben ovulasyon zamanimida bildiğim için gec döllenmeye ihtimal vermemiştim sizde biraz bekleyin sonra gidin bebiş belki hizlica buyur yada doktorun ultrason aparati eskidir
Geç döllenme mi olmuş ?
Benim geç döllenme keseyi gördüğü zaman 5 hafta diyebiliriz demişti 6.6mm di 2 hafta sonra gittm 15.9mm kese 3.9mm bebek ama kalp atışı göremedim duyamadım haftaya tekarar çağırdı
Çok korkuyorum dr kokulucak bişey yok dedi ama haftasına göre çok minik normalmi ki

Eğer midede gaz problemi varsa laktozsuz süt için derim şahsen bana normal süt daha çok gaz yapıyo

X