Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Hemen hemen aynıymışız bende 5+5 :) benim 2 gün önce kese göründü seninde görünür artık hiç korkma inşallah güzel haberler ile gelirsin
Transvajinal yolla göründü kese, rahim derin o yüzden kolay görünmedi dedi🙂 inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarız bebeklerimizin 🙏🏻 aminn

Kızlar kan testi verdim 7haftalik hamileyim ama TSH degerim yuksek cikmis normalde 2,5 en fazla olaliymis ama benim 4.44 suana kadar bi zarari olmusmudur ya da yasayan var mi bu durumu doktorum dahiliyeye yonlendirdi beni ilac kullanmam icin
Kuzum beni de 4.5 çıkmıştı iki hafta önce doktor hemen ilaç başladı. Başta yakaladık bir şey olmaz dedi

Hayir yoktu ama nodulum var troitimde ben suna dikkat ettm hamile olmadan once kan degerlerime bakildiginde tsh degerim 2.40imis yani doktor buna dikkat etmemis ya da sinirda diye onemsememis belki hamile olmadan once ilac kullansaydim bu kdr yukselmezdi diye dusunuyorum. Bence sende acil doktoruna danis cunku 8-10 tehlikeli olabilir yabi okuduklarimdan o sekilde gordum bir an once ilacini arttirirlar belkide
Randevu bulamadım en son cerraha gittim cerrah kadın doğum doktorun doz artışı yapabilir dedi yarın kontrolüm var bakalım ne dicek evet tehlikeli hamilelikte

Merhabalar,
Dün 4+5’te kesesi görmeye gittik.Kese yuvarlak değil bu şekildeydi. Doktor pek bir şey demedi.Şeklini yuvarlak bekleriz dedi 10 gün sonra gel bebekle kalp atışına bakalım dedi.Yolk sac göremedi daha erken 5. Haftada görünür dedi.Beta verdim bu sabah 2 kattan fazla artış devam ediyor.Kesesi böyle olan var mı ?
Kuzum kesemin ilk hali ilk fotodaki gibiydi 5+1
İkinci hali 5+6
Son hali 8+1 Ben de çok endişe ermiştim ama doktor herkesin ki yuvarlak olmaz demişti. İçin rahatlasın diye yazıyorum

Eklentiler

• 5481DFFC-F506-4CC0-95A3-861902DB7F5C.jpeg
    5481DFFC-F506-4CC0-95A3-861902DB7F5C.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_4629.jpeg
    IMG_4629.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4628.jpeg
    IMG_4628.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar selam ben dayanamadım ve kontrole geldim🙈 normalde kendi doktorum 7.ci haftada çağırmıştı ama bende belirtiler tamamen kesilince ve hiç belirtim olmayınca biraz endişelenip 6.cı haftamda geldim. Çok şükür yolk sac ve bebeği gördük🥹 alttan bakmadığı için kalbi şimdi dinlemicem herşey yolunda dedi doktor🙏 benim gibi belirtileri kesilip bi daha hiç gelmeyen arkadaşlar vardı endişelerini bi nebze gidermek adına yazdım bazen hiç belirtisiz de geçebilirmiş bu dönem☺️ hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi💕

Tesekkurler canim peki ilac kullandiktan sonra bir farklilik hissettin mi yan etkisi vs
Kuzum ben de hiç bi değişiklik olmadı ya da ben anlamamış da olabilirim. Sürekli mide bulantısı kusmadan dolayı tansiyonum düşük seyrediyor o yüzden de tam normalim nasıldı unuttum 😀😀 saçlarım daha az dökülüyor ama

Kuzum ben de hiç bi değişiklik olmadı ya da ben anlamamış da olabilirim. Sürekli mide bulantısı kusmadan dolayı tansiyonum düşük seyrediyor o yüzden de tam normalim nasıldı unuttum 😀😀 saçlarım daha az dökülüyor ama
Evet bende farkindayim saclarim suan cok dokuluyor bide mide bulantisi icin soguk süt ic bak gercekten ise yariyor ben yemek yemegi biraktim süt iciyorum 🤣 asiri guzel geliyor

Sütü sade asla icemem ben ya kakaolu falan içsek bir şey olur mu acaba?

X