Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
kızlar karından ultrason cinsiyet tahmini varmı acaba

Eklentiler

• b7a5e666-0bec-497e-af3f-4d41c3c63192.jpeg
    b7a5e666-0bec-497e-af3f-4d41c3c63192.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu doktorlar niye kendilerini oynatıp cinsiyet söylemiyor benim doktorum 10 haftada erkek olabilir demişti kesin konuşmadı 12 haftada erkek dedi ne olur yani söyleseler Allah doktor şansı versin herkese

Bende çok rahatsız edici bir açlık başladı sürekli acıkıyorum ama bu açlığı hissetmek hiç hoş gelmiyor size de oluyor mu

Bende sürekli acıkıyorum ve iştahım da yok ama bulantım olmasın diye çer çöp ne bulursam yiyorum genel halim aç
Bende aynı sebepten yiyorum yani canım yemek istemiyor ama midem sanki yemesem bulanıcakmış gibi geliyor. Canımda bir şey çekmiyorki yiyeyim çok değişik bir şey

Bende çok rahatsız edici bir açlık başladı sürekli acıkıyorum ama bu açlığı hissetmek hiç hoş gelmiyor size de oluyor mu
Bende basladi, yemek yiyorum ve tokum, tamam diyorum bugunu kapattim. 2 saat sonra butun gun hicbi sey yememisim gibi bi aclik oluyor mesela. Her gun kendime soz veriyorum yarin duzgun beslenicem normal ogunumun disina cikmicam diye ama namumkun. Limonlu su tarcinli yogurt vs keser acligi ama tansiyonum oynar o olur bu olur diye cok giremiyorum o islere de.

Bende basladi, yemek yiyorum ve tokum, tamam diyorum bugunu kapattim. 2 saat sonra butun gun hicbi sey yememisim gibi bi aclik oluyor mesela. Her gun kendime soz veriyorum yarin duzgun beslenicem normal ogunumun disina cikmicam diye ama namumkun. Limonlu su tarcinli yogurt vs keser acligi ama tansiyonum oynar o olur bu olur diye cok giremiyorum o islere de.
Benimde öyle yemek yememişim sanki hiç öyle acıkıyorum. Bir şeyi atlarıyoruz yeni bir şey çıkıyor 😮‍💨

Kizlar bugun doktora gittim 15+3 cinsiyeti gordugu halde soylemedi, bacaklari kapali dedi oysa gordum ben bacak arasina bile bakti.. bacaklarida yukardaydi, siz anliyormusunuz
Pipi görememiş demek diye düşündüm 😁 bazı doktorlar garantici yanılmamak için söylemiyor. Benim doktor da söylemiyor 😩

Gecen hafta ilk defa gitmistim, bana 1 hafta sonra gel dedi yarin bir hafta oluyor bugun gittim.. 6 gun oldu bana baya soylendi ve tavir yapti erken gitmisim. Laf soktu bide, "tabi kontrol gecmesin diye geldin hemen" diye. Sanki para vermedim ve bidaha vermemek icin muayneyi kacirmadin geldin tarzinda muamele yapti.. Kendisi 1 hafta sonra gel dedi bana, bugunde diyor ki, geldigin gunu sayma hafta sonunu sayma 3 gun, sanirim bebek hafta sonu gelisimi durduruyor, o gun nuba gore soylemisti bacaklari kapaliydi bariz bende gordum, bugun sordum, bacaklari hala kapali 3 gunde ne olmasini bekliyorsun gbi bi tarzda konustu oysaki bacaklari havadaydi ve bacak arasinada bakti kendisi.. gordu ama soylemedi bende cok kotu hissettim ve ustelemedim hic soru bile sormadim agzmi acmadim ciktim..

Pazartesi devlette zaten randevum vardi, kadin bana gel dedigi icin gitmistim ama hic hos tavirlar gostermedi cidden cok uzuldm.. cok heves kiricilar bu kacinci kotu tecrubem hepsinin surati 5 karis, hicbirimi gulmez tatli dil gostermez konusmaz anlatmaz ne bileyim ya.. biz bunlari ilk defa yasiyoruz, tutki 6. Gun geldim sana guzel dille iza edebilirdi bak cok erken gelmissin gibiii, ama cok kotu muamele yapti oysa kendi cagirmisti.
Çok ayıp etmiş gerçekten. Kontrol süresi 10 gün değil mi zaten? Doktorla güven ilişkisi çok önemli. İsterseniz alternatif doktor düşünün (özele gidiyorsunuz diye anladım)

X