- 22 Mayıs 2024
- 543
- 1.054
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.821
Çok mantıklıııKızlaaar miniğimin hediyelik marteniçka bilekliklerini hazırladıktasarımından paketlenmesine her aşamada emeğim oldu ve garip bir şekilde bu beni çok duygulandırdı çok mutlu etti ya
Bu yüksek tansiyondan da olabiliyor tansiyon takibi yapiyormusunuzbenim de dün resmen gözümün önünde simler dökülmüş gibi minik sim noktaları uçuştu
29 bitti canım 30. Haftaya girdikHarika bayıldım eline sağlık canım bu hafta 29. Haftaya mı girdin bu arada
Bende her ilaç için telefona farklı saat kurdum. Açıklamalar da demir,d vitamini vs vs. Ben unutuyorum ama telefon unutmuyor. Benimde tüm ilaçlar kutunun içinde.Çok mantıklıteşekkür ederim. Yarından itibaren deneyeceğim teşekkür ederim
Kuzum ben baya kötüledim. Dün kbb uzmanına girdim o da bu şekilde asla çalışmamalısın dedi istirahat yazayım 3 gün dedi. İlk kez bir doktor kendi rapor yazayım dedi düşün ya. Göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi. Ciğerimde hırıltı duyuldu, kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabaha kadar öksürmekten uyumadım oturdum ağladım korktum çocuğa bir şey olacak diye. Rapor aldım pazartesiye kadar gitmicem. Antibiyotik başlamak zorunda kaldım istemeye istemeye içiyorumHadi bakalım haberlerini bekliyorum kuzucuğumduam seninle
Bende öyle hahahBende her ilaç için telefona farklı saat kurdum. Açıklamalar da demir,d vitamini vs vs. Ben unutuyorum ama telefon unutmuyor. Benimde tüm ilaçlar kutunun içinde.
Nts 32 demi basliyo canım29 bitti canım 30. Haftaya girdik
Evet canım öyle biliyorumNts 32 demi basliyo canım
Benim tansiyonum hep düşüktür kızBu yüksek tansiyondan da olabiliyor tansiyon takibi yapiyormusunuz
Evet yaOy bişe kalmamış
Ah çiçeğim benimKuzum ben baya kötüledim. Dün kbb uzmanına girdim o da bu şekilde asla çalışmamalısın dedi istirahat yazayım 3 gün dedi. İlk kez bir doktor kendi rapor yazayım dedi düşün ya. Göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi. Ciğerimde hırıltı duyuldu, kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabaha kadar öksürmekten uyumadım oturdum ağladım korktum çocuğa bir şey olacak diye. Rapor aldım pazartesiye kadar gitmicem. Antibiyotik başlamak zorunda kaldım istemeye istemeye içiyorum
Ben çıldıracaktım bir ara kadın doğum tansiyonu takibi yap dedi biliyorsun zaten şeker takibindeyim ama tansiyon süper gidiyor boş verdimBenim tansiyonum hep düşüktür kızdur şekeri ölçüyoz bi de o çıkmasın ndmcm makinelerle gezmiyim
Hadi maşallah kuzum 38 leri de görürsün inşallah29 bitti canım 30. Haftaya girdik
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumKuzum ben baya kötüledim. Dün kbb uzmanına girdim o da bu şekilde asla çalışmamalısın dedi istirahat yazayım 3 gün dedi. İlk kez bir doktor kendi rapor yazayım dedi düşün ya. Göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi. Ciğerimde hırıltı duyuldu, kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabaha kadar öksürmekten uyumadım oturdum ağladım korktum çocuğa bir şey olacak diye. Rapor aldım pazartesiye kadar gitmicem. Antibiyotik başlamak zorunda kaldım istemeye istemeye içiyorum
Amin canım inşallahHadi maşallah kuzum 38 leri de görürsün inşallahCanım bu arada kart ile jelatin paketinin ölçülerini kaç yaptın bilekliğin arkasını normal mi bıraktın düğüm vs attın mı
Canım ben bundan aldım tam yatış pozisyonu falanda var. Müzik kısmı bebeği sallama seviyeleri cok iyi birde 2 seviyede titresim mi neydi ismini unuttum cocuğu sakinlestirmek icin birseyi varKızlaar otomatik ana kucağı alanlar bi yardimci olabilirmisinizzzElele dormire mi yoksa huggy pie mi sizce? neden kararsız kaldigimi da aciklayayim Elele dormire tam yatis pozisyonu yokmus , huggy pie içi daha geniş ve tam yatış pozisyonu var ama marka olarak guzelmi bilmiyorum hangisini tercih etmeliyim ?