Benim de 5+6 ydı doktor dinletecekti aslında da bebek 1.6 mm boşa ısı göndermeyelim hiç denemeyin dedim doktora yazık çocumaBenimde son adet tarihim
bizde 6+2 vajinal usg de gördük ama duymadık normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 5+6 ydı doktor dinletecekti aslında da bebek 1.6 mm boşa ısı göndermeyelim hiç denemeyin dedim doktora yazık çocumaBenimde son adet tarihim
bizde 6+2 vajinal usg de gördük ama duymadık normal mi
saglikli bir gebelik gibi durmuyor benzer seyleri yasadim kimyasal olabilirKızlar betamı ilk 9 ken ögrendim iki güne bir iki katı artıyordu en son hastanede verdim. Bugün son verdigim kanın üzerinden 5 gün geçti ve 37 sadece 47 olmuş normalde iki güne bir iki katı olurken suan 150lerde olması gerekiyordu benimki az artan var mı
Bende sabahları böyleyim halsiz, uyku hali ve genelde uyumak. Benim için gün eşim işten geldiğinde başlıyor 17:00 gibi günün ilk öğününü yemiş oluyorum bugün de sağ bacağım üst kısımlarda sızı oluyor kontrolü bekliyorum bakalımYa ben de çok fenalardayim kızlar hiç giremiyorum burayada açım ama canım hiç ir şey istemiyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün yoyimce midem bulanıyor
Bir de elimi kolumu kaldıramıyorum hic ya bütün gün uyusam yeri. Ama birinin çocuğa bakması karnını doyurması ve ihtiyaçlarını karşılaması da lazım zar zor ayakta duruyorum valla. şu ilk trimester bitsin bir an önce diye bekliyorum.
Sizce ne yqpmalıyım cuma tekrar mı kan versemCanim
saglikli bir gebelik gibi durmuyor benzer seyleri yasadim kimyasal olabilir
Ver tabi ki. Takip etmen onemli insAllah degildir tabii nolur uzulmemeye calis cunku buna care yok. Yasadigim icin biliyorum guzel gunler yakinSizce ne yqpmalıyım cuma tekrar mı kan versem
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim buralara yeni bakabiliyorum korkunç günler geçirdim ürtiker dediler bütün vücudum şişti kabardı ve kaşıntı bitirdi beni ilaç alamadığım için çok zordu umarım bı daha olmaz güzel güzel ilerlerizSelammm kızlar geldim!
Kalbi pıtır pıtır atıyor minik kelebeğimin. Kanama alanı yok vs yok çok şükür her şey yolunda 7 tüp kan verdim ama gerzek gibi ne video çektim ne fotoğraf aldım neyse artık bir sonraki kontrole
@94bassuk @kittenlyy @Cemile hatun @Elo16 ve merak eden diğer kızlar
Bende aynı durumdayım canım vallahi kafam kalkmıyor mide bulantısı had safhada zorla yiyorum mide bulantısını bastırmak için ama yok gitmiyor
Ah kızlar valla hem midem gurluyor hem de yiyecek hiçbir şey çekmiyor canım. Neyse ki su icebiliyorum. Ben bir tek oğlumda böyle olmuştum o da progestan kullandığım için. Bunda progestan da kullanmıyorum çok şükür ama.demek ki progesteronum yüksek baya bu iuye işaret bir tek ona seviniyorumO kadar zor ki gerçekten iş yerinde gözüm zor açılıyor eve geliyorum oğlan full enerji, iştahsızlık var bende şükür çok bulantı yok. Bir de iki gündür çarpıntım oluyor ara ara o da yoruyor beni
Caniiim çok sağol geçmiş olsun. Hamilelikte ilac kullanmamak zorlastiriyor her şeyi. Geçmiş olsun ama geçti herhalde değil mi şimdi?Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim buralara yeni bakabiliyorum korkunç günler geçirdim ürtiker dediler bütün vücudum şişti kabardı ve kaşıntı bitirdi beni ilaç alamadığım için çok zordu umarım bı daha olmaz güzel güzel ilerleriz
Geçti çok şükür bugün iyiyim ama iştahsızlık mide bulantısı çok fazla. Kızımda bu kadar olduğunu hiç hatırlamıyorum yiyemedigim için biraz mutsuzluk varCaniiim çok sağol geçmiş olsun. Hamilelikte ilac kullanmamak zorlastiriyor her şeyi. Geçmiş olsun ama geçti herhalde değil mi şimdi?
Valla al benden de o kadar geçecek inşallah. 8/10 hafta arası pik yapıyormuşGeçti çok şükür bugün iyiyim ama iştahsızlık mide bulantısı çok fazla. Kızımda bu kadar olduğunu hiç hatırlamıyorum yiyemedigim için biraz mutsuzluk var
Ay canım benim bunu görmemişim. Çok zor valla ya. Senin 3 tane bir de de mi? Yaşları kaç çocuklarının?Bende öyleyim bugün maalesef ki teslim oldu vucüdüm bu belirtileri resmen bir günde nasıl bu hala geldi bilmiyorum üstelik günde 4 kere okula git gel yapıyorum oğlanın kızı okulu var bırakıp alıyorum motorla ama yine de o gaz pedalini çeviremiyorum bileklerim ağrıyor resmen okulun bahçesinde kızı bekliyorum bıraksalar uyucam şimdi bir kenarda
Degerlerin cok dusuk canim benim bugun de 11 e dusmus dis gebelikte degisik artislar oluyor. Bence kesinlikle kimyasal geciriyosun nolur uzulmeMerhaba arkadaşlar. Bugün tekrar kan verdim beta 11 e düşmüş. Sizce dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Beta değerlerim ilk 25 iki gün sonra 50 dört gün sonra 67 ve iki gün sonra 11 şeklindeydi. Doktorum cuma kontrole gelmemi söyledi. Kesin bir şey söyleyemem demişti. Çok korkuyorum dış gebelik olmasından. Sizi de sürekli darlıyor gibi hissediyorum çok özür dilerim herkesten. Ama inanın kafamın içi o kadar kötü ki doğru düşünemiyorum. Bu süreç gerçekten çok stresli. Çift çizgi görmek bile yeterli değil mutlu olmak için. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. İsteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler versin inşallah
Ver tabi ki. Takip etmen onemli insAllah degildir tabii nolur uzulmemeye calis cunku buna care yok. Yasadigim icin biliyorum guzel gunler yakin
Gerçekten önce sevinip aonra umutsuzlağa düşmek zor ama nasip yarına doktor randevusu. Aldım bide hastanede baktırayım bakalım farklı yerlerde sonuç farklı çıkıyor diyolar inşallah hakkımızda en hayırlısı en güzeli olurVer tabi ki. Takip etmen onemli insAllah degildir tabii nolur uzulmemeye calis cunku buna care yok. Yasadigim icin biliyorum guzel gunler yakin
Kimyasal gebelik gibi duruyor canım. Dış gebelik olmaması bi nimet kimyasal gebeliği vucüt adetle birlikte atıyor sana bir zararı olmuyor. Ve hamileliğe çok yakın olduğunu gösteriyor. İyi tarafından bakıp gelecek aya odaklan hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar. Bugün tekrar kan verdim beta 11 e düşmüş. Sizce dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Beta değerlerim ilk 25 iki gün sonra 50 dört gün sonra 67 ve iki gün sonra 11 şeklindeydi. Doktorum cuma kontrole gelmemi söyledi. Kesin bir şey söyleyemem demişti. Çok korkuyorum dış gebelik olmasından. Sizi de sürekli darlıyor gibi hissediyorum çok özür dilerim herkesten. Ama inanın kafamın içi o kadar kötü ki doğru düşünemiyorum. Bu süreç gerçekten çok stresli. Çift çizgi görmek bile yeterli değil mutlu olmak için. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. İsteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler versin inşallah
Kesinlikle bir hafta icinde oyle buyuk duygu karmasalarina girdim oyle kotu oldum ki. Hatta bu surecte dostum dedigim insanlarin destegini bile goremedim. Psikolojik olarak cok zor. Ama artik en azindan yaptigim arastirmalara dayanarak cocuk sahibi olabilme ihtimalimin olmasina seviniyorjm. Sonucta yumurtluyoruz catlayabiliyir dollenme oluyo sperm sorunu yok bunu biliyoruz en azindanGerçekten önce sevinip aonra umutsuzlağa düşmek zor ama nasip yarına doktor randevusu. Aldım bide hastanede baktırayım bakalım farklı yerlerde sonuç farklı çıkıyor diyolar inşallah hakkımızda en hayırlısı en güzeli olur
Cnm dis gebelik olduğunu sanmam yasamis biri olarak ama degerin sifira dusmesini beklemek lazimMerhaba arkadaşlar. Bugün tekrar kan verdim beta 11 e düşmüş. Sizce dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum. Beta değerlerim ilk 25 iki gün sonra 50 dört gün sonra 67 ve iki gün sonra 11 şeklindeydi. Doktorum cuma kontrole gelmemi söyledi. Kesin bir şey söyleyemem demişti. Çok korkuyorum dış gebelik olmasından. Sizi de sürekli darlıyor gibi hissediyorum çok özür dilerim herkesten. Ama inanın kafamın içi o kadar kötü ki doğru düşünemiyorum. Bu süreç gerçekten çok stresli. Çift çizgi görmek bile yeterli değil mutlu olmak için. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. İsteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bebişler versin inşallah
7 yaşında oğlum 2 ye gidiyor 5 yaşında anaokula giden kızım birde 3 yaşında kızım var 7/24 yanımda istekleri bitmiyor kaç gündür eşim sofra kurup kaldırıyor ölü gibi yatıyorum kemiklerim sızlıyor sanki halim yok ki tuvalete gidicekAy canım benim bunu görmemişim. Çok zor valla ya. Senin 3 tane bir de de mi? Yaşları kaç çocuklarının?