• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Ben kendi yaşadığımı anlatayım. Doğum yapmadan aldım lazım olursa hemen ulaşamam diye birde izinim bitince işe başlayacağımdan hiç düşünmedim bile. Pompa olmasa elimle sağmak zorunda kalıcaktım. Çünkü bebek emsede bir sonraki emmeye kadar süt birikiyordu ve ağrı yapıyordu. Bende sağıp buzluğa attım. Ama onları hiç kullanmadım. Tamamen memeyi boşaltmak için pompa kullandım. 2-3 aylık olduktan sonrada arada dolaba koydum +4 e market vs bir yere gittiğimde kaşık biberonla annem ben gelene kadar doyurdu.
Benim ilk bebeğim olacak inşallah, normalde hiç bilmiyordum böyle şeyleri çok teşekkür ederim 🙏🏼😌 sanırım bi tane bulundurmak her türlü faydalı olacak

Çalışan annelere destek paketleri filan dediler durdular ama bakalım 2025 neler gelecek .Benim iznim 3 ay gibi gözüküyor şuan 3 ay sonra işe haftanın 4 günü gideceğim günlük 3 saatlik emzirme hakkımı toplu kullanıp cuma ile birleştirmeyi düşünüyorum bakalım neler gösterecek çalışan anne olarak bana zaman :) ah şimdiden dert oldu yazınca doğum parası raporu filan doğum zamanı geldi aklıma :)
1,5 saat değil mi emzirme ben öyle biliyorum oğlumda da öyle kullanmıştım.

Kızlar ben aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum. Detayli ultrason çektirdim sonuç hiç güzel değil 2 ayri doktora vardim ikiside ayni şeyi söylediler . Kafatasi beyin gelişmemiş Anensefali . Biliyorsunuz yakında kanama olduğu için hastanede kalmiştim 1 hafta . Ama bebeği kürtaj yapmak istemiyorum olsun Allah büyük diyorum ama böyle olarak doğum yapanlar 1 buçuk saat sonra vefat etmiş bebekler . Hiç iyi değilim 🙁 burada fazla kendimi anlatamiyorum ne yazacağım bilmiyorum . Çok çok istemiştim burada olmayi ama Allah nasib etmemiş . Belki bi müjize olur bi daha kontrol yapınca her şey normal olur 🤲🏻😢 . Acaba diyorum neden böyle oldu sonra isyan ediyormuşum gibi diye düşünüyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun, sabır versin. Dilerim yanlış teşhistir, iyi arastirin, farkli fikirler alin. Rabbim saglikla kucaginiza bir evlat almayi nasip etsin 🙏🏼❤️

Kizlar gunaydin hamile yastigi kullanan var mi
14.haftaya giriyorum bir bu yana bir bu yana yatmaktan bacaklarim agriyor artik ya 😀
Alsam almasam cok mu erken donem olarak kararsiz kaldim
Uyuyacakken, normal basimizi koydugumuz yastiktan bacak arana koy bir tane, ben oyle yapiyorum cok guzel oluyor.

Benim ilk bebeğim olacak inşallah, normalde hiç bilmiyordum böyle şeyleri çok teşekkür ederim 🙏🏼😌 sanırım bi tane bulundurmak her türlü faydalı olacak
Bende ilk çocuğumda hiç gerekli olabileceğini düşünmemiştim. Normal doğuma o kadar odaklanmıştım ki emzirme üzerine hiç düşünmemişim. İlk hafta mastit oldum yara da çoktu hemen internetten aldım 3 güne falan geldi kullandım. Mememi boşaltıp rahatlamak için kullandım ilk zamanlar. Sonrasında da işe başlayınca işte sağıyordum çok acıyordu çünkü şişince. Ama sağmak çok zahmetli, emzirmek çok daha kolay ve konforlu inş çok gerekmez

Kızlar ben aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum. Detayli ultrason çektirdim sonuç hiç güzel değil 2 ayri doktora vardim ikiside ayni şeyi söylediler . Kafatasi beyin gelişmemiş Anensefali . Biliyorsunuz yakında kanama olduğu için hastanede kalmiştim 1 hafta . Ama bebeği kürtaj yapmak istemiyorum olsun Allah büyük diyorum ama böyle olarak doğum yapanlar 1 buçuk saat sonra vefat etmiş bebekler . Hiç iyi değilim 🙁 burada fazla kendimi anlatamiyorum ne yazacağım bilmiyorum . Çok çok istemiştim burada olmayi ama Allah nasib etmemiş . Belki bi müjize olur bi daha kontrol yapınca her şey normal olur 🤲🏻😢 . Acaba diyorum neden böyle oldu sonra isyan ediyormuşum gibi diye düşünüyorum.
Çok üzüldüm. Rabbim dayanma gücü versin. Farklı bir doktora da mutlaka gidin ama. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır sizin için. Dualarım sizinle 🤲

Kızlar ben dün 15. Haftaya girdim. Bulantılarım tam geçmedi ama biraz daha azaldı rahatladım gibi sanki. En azından su içebiliyorum tiksinmeden, hatta 3 ay sonra ilk defa bugün yemek bile yaptım 😁 soğansız ve basit kokmayan şeyler ama olsun. Tam sevinecekken bugün midem yanmaya başladı 🙈 bi rahat yüzü göreydim iyiydi 😬

Ya yemek sonrası acıkınca yemek gibi gelecek ne yiyorsunuz beni mesela meyve vesaire tatmin etmiyor genelde tatlı oldukları için. Bu saatte yemek yedim mecburen ama doğru gelmiyor bunu yapmam 🤦🏻‍♀️

Ya yemek sonrası acıkınca yemek gibi gelecek ne yiyorsunuz beni mesela meyve vesaire tatmin etmiyor genelde tatlı oldukları için. Bu saatte yemek yedim mecburen ama doğru gelmiyor bunu yapmam 🤦🏻‍♀️
Etimek üstüne krem peynir zeytin biz 6.30 gibi akşam yemeği yiyoruz 11 gibi bunları yiyorum bazen 🙊

Ben de 14+1 deyim evet dediğiniz bende arada oluyor. Çok yorulursam çok ayakta durursam oluyor :)
İki gündür her akşam oluyor :( yatılı misafirim var bu hafta. Gündüz işteyim akşam da bir şey yapmıyorum ama misafir var diye uzanamkyorum oturuyorum. İşte de oturuyorum yoruluyorum. Acaba ondan mı dedim bende. Kafama takıldı :(

Bizde 6 gibi yiyoruz acıkınca midem kötü oluyor mecburen yemem gerekiyor gibi hissediyorum 😅 Peynirle zeytin daha sağlıklıdır öyle yapayım bende 😅
Wasa ekmeği etimek tarzı şeyler iyi geliyo ben d ebir tane yiyince kesiliyo peynir tuzlu oluyo diye krem peynir sürüyorum daha hafif sanki 🙊 acıktım şimdi gidip yicem 😅

Back
X