Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Merhaba, gerekmeden pompa alınmamalı mı sizce? Ben inşallah emzirmek istiyorum herkes gibi ve evde olacağım hep o yüzden şart mı bilemedim bir yandan da elimin altında bulunsun ilk günler gerekirse diye düşünüyorum. Sağıp vermek amaçlı olmasa bile belki süt kanallarını açmak için vs.
Bana hamileyken hemen alma demişlerdi, ben de sizin gibi düşünüp her şey olsun diye aldım. 3-4 gün ancak kullandım. Hastaneden de kiralanabiliyormuş. Benim sütümü arttıran en önemli şey sürekli emmesi oldu.

Kamuda bayabi hak var ya daha ne olsun onlara 😂😂😅 azıcık özel sektöre gelsin
1 buçuk saat süt izni var ama ben zaten sabahtan 4e kadar bakcak birini vulmuş olsam 5.30 a kdar da çalışırım🤣 3 aylık çocupu 4e kdar kime bırakabiliriz. Neyse şükür bunlara da diyoruz napalım ücretsiz izin hakkı var

Kızlar dar koyafet bebeğe zarar veriyor mu? Ben hhala eski kıyafetlerimi giyiyorum 14+4 üm. Yani eski taytlarımı pantolonlarımı giyiyorum. Bugün artık sıktıklarını fark ettim. Zarar vermemiştir di mi? Bugün baya rahatsız oldum iş yerinde pantolon sıktıpı için :KK43: akşama kadar idare ederim diyip kaldım ama zararı olmamıştır dimi
O kadar korumalı bir yerde ki sanmam 🙏🏼

1 buçuk saat süt izni var ama ben zaten sabahtan 4e kadar bakcak birini vulmuş olsam 5.30 a kdar da çalışırım🤣 3 aylık çocupu 4e kdar kime bırakabiliriz. Neyse şükür bunlara da diyoruz napalım ücretsiz izin hakkı var
Yani o güzel iste ücretsiz izin hakkı birde süt izni ilk 6 ay 3 saat değil mi 🤨

Bir de biberon ne önerirsiniz? Philips aventin kolik biberonu var kolik olmaz inşallah ama fazladan özellik de zarar getirmez gibi. Tecrübesi olanlar biberon dosyasına katkıda bulunabilir mi?🤣🙏🏼
Emzirme kocu ile calistim ilk baslarda sutum artsin diye, lansinoh onermisti meme reddi olmasin die cok şükür bişey yaşamadık.

Mastit falan gibi ağrılar olunca makine ile sağmak çok iyi gelmişti. Mochi yazmış biri o da işe yaramıştı süt akıodu, uyuyodu mesela daha emmiyodu onla topluyodum büyüktü ama ek gıdaya koyuyodum damlayan sütleri çeşit çeşit işler var içine girmeden bilnmiyo öğreniliyo bu da herşey gibi 🤗

Mastit falan gibi ağrılar olunca makine ile sağmak çok iyi gelmişti. Mochi yazmış biri o da işe yaramıştı süt akıodu, uyuyodu mesela daha emmiyodu onla topluyodum büyüktü ama ek gıdaya koyuyodum damlayan sütleri çeşit çeşit işler var içine girmeden bilnmiyo öğreniliyo bu da herşey gibi 🤗
Evet o amaçla düşündüm ben de hem süt geri gitmemiş olur hem de rahatlatabilir anneyi de, teşekkür ederim fikir için 👌😊

Bende bunu yazmak için girdim tamda biberonlara bakiyordum 😂 inşallah hiçbir bebişimiz kolik olmasın ama biberondan süt su icirme durumu olursa bari o gaz yapmasın diye bende anti kolik düşündüm Philips avent ve civilde Chicco ile Dr browns diye buldum hala arayıştayım tecrübeli anneler bizi aydınlatırsa çok iyi olur 🤗 🥰
Hem yeni doğan hem bir ay üstü almak mı gerek gerçekten acaba, kafam çok karıştı 😀

Kızlar dar koyafet bebeğe zarar veriyor mu? Ben hhala eski kıyafetlerimi giyiyorum 14+4 üm. Yani eski taytlarımı pantolonlarımı giyiyorum. Bugün artık sıktıklarını fark ettim. Zarar vermemiştir di mi? Bugün baya rahatsız oldum iş yerinde pantolon sıktıpı için :KK43: akşama kadar idare ederim diyip kaldım ama zararı olmamıştır dimi
Bence hiç endişelenmeyin. Kustuğumda karnım sökülecek gibi ağrımıştı öğürmekten doktora sormuştum bebeğe bir şey olur mu diye, rahim kasları erkeklerin kaslarından bile güçlü, bebeği çok iyi koruyor demişti. Tabi siz yine de rahat şeylere geçin rahat rahat zıplasın bebiş

Kızlar ben aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum. Detayli ultrason çektirdim sonuç hiç güzel değil 2 ayri doktora vardim ikiside ayni şeyi söylediler . Kafatasi beyin gelişmemiş Anensefali . Biliyorsunuz yakında kanama olduğu için hastanede kalmiştim 1 hafta . Ama bebeği kürtaj yapmak istemiyorum olsun Allah büyük diyorum ama böyle olarak doğum yapanlar 1 buçuk saat sonra vefat etmiş bebekler . Hiç iyi değilim 🙁 burada fazla kendimi anlatamiyorum ne yazacağım bilmiyorum . Çok çok istemiştim burada olmayi ama Allah nasib etmemiş . Belki bi müjize olur bi daha kontrol yapınca her şey normal olur 🤲🏻😢 . Acaba diyorum neden böyle oldu sonra isyan ediyormuşum gibi diye düşünüyorum.

Tommee tippe,como tomo bunlar sanırım yeni kızımın zamanında yoktu avent kullanmıstım bide dr brown vardı büyük ihtimalle bunlardan bir ya da ikisini alıp deneyeceğim bilen varsa o tuhaf markaları yardımcı olabilir mi ben de sayfalarda falan gördüm ilk ikisini hiç bilmiyorum

Kızlar ben aranizdan ayrilmak zorunda kaliyorum. Detayli ultrason çektirdim sonuç hiç güzel değil 2 ayri doktora vardim ikiside ayni şeyi söylediler . Kafatasi beyin gelişmemiş Anensefali . Biliyorsunuz yakında kanama olduğu için hastanede kalmiştim 1 hafta . Ama bebeği kürtaj yapmak istemiyorum olsun Allah büyük diyorum ama böyle olarak doğum yapanlar 1 buçuk saat sonra vefat etmiş bebekler . Hiç iyi değilim 🙁 burada fazla kendimi anlatamiyorum ne yazacağım bilmiyorum . Çok çok istemiştim burada olmayi ama Allah nasib etmemiş . Belki bi müjize olur bi daha kontrol yapınca her şey normal olur 🤲🏻😢 . Acaba diyorum neden böyle oldu sonra isyan ediyormuşum gibi diye düşünüyorum.
Rabbım sabır versin. İnşallah hersey bir mucize gibi düzelir. Allah ne derse o olur haklısınız. Dua edelim. Allah saglik versin inşallah. 😔

Bende bazen mutluyum bazen mutsuzum. Bir de korkular oluyor. Nasil bakcam maddi manevi diye. Endişeler normal sanırım. Paylaşmak istedim. Hala hamlle olduğuma inanamıyorum bir de. Sürpriz oldu diye sanırım. Ben menopoz sanmıştım cunku. çok sukur Rabbıme

Ben de eskileri giyiyorum daha 1 kg aldim cunku. Birsey olmaz canim endişelenme.

Çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun inşallah mucizeler sizi bekliyordur birkaç doktordan daha görüş alsanız belki farklı şeyler söylerler umut vardır belki dualarımız sizinle🤲

Merhaba, gerekmeden pompa alınmamalı mı sizce? Ben inşallah emzirmek istiyorum herkes gibi ve evde olacağım hep o yüzden şart mı bilemedim bir yandan da elimin altında bulunsun ilk günler gerekirse diye düşünüyorum. Sağıp vermek amaçlı olmasa bile belki süt kanallarını açmak için vs.
Ben kendi yaşadığımı anlatayım. Doğum yapmadan aldım lazım olursa hemen ulaşamam diye birde izinim bitince işe başlayacağımdan hiç düşünmedim bile. Pompa olmasa elimle sağmak zorunda kalıcaktım. Çünkü bebek emsede bir sonraki emmeye kadar süt birikiyordu ve ağrı yapıyordu. Bende sağıp buzluğa attım. Ama onları hiç kullanmadım. Tamamen memeyi boşaltmak için pompa kullandım. 2-3 aylık olduktan sonrada arada dolaba koydum +4 e market vs bir yere gittiğimde kaşık biberonla annem ben gelene kadar doyurdu.

X