- 10 Haziran 2011
- 973
- 666
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.881
Kaç gün var?Benim regl ağrılarım başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var?Benim regl ağrılarım başladı
Bende günde iki kez kullanıyorum bugün 3. gündür kullanıyorum ilacıben ilacı sabah akşam kullanıyorum günde 2 kez yani. Sizinde aynı şekilde mi? Eğer günde bir tane kullanıyorsan 12.güne kadar anca büyür diye düşünmüş olabilir
İnşallah canım hayırlı haberlerin gelirKızlar yarın doktor kontrolüm var bu ay regl olmadım yumurtlama çatlama oldu adetim 16 gün gecikti testlerm negatif ne olur bana dua edin yatın hayırlı bir haber alayım kötü haber almayayım
Öyle haklısınız benim de 1 hafta var hala bi ihtimal var mı emin değilim ne dersiniz?Almamak sabretmek lazım benim 5 gün kaldı çatlıyorum meraktan ama yapmıcam
aynen canım 10 güne bi ücret ödüyorum bide.devlet direkt aşılama dediOlmasa var demek galiba canim ya. Bakalim cuma tekrar gitte ne diyecek ogrenirsin. Ozele gidiyorsan birde devlete gitseydin bilgiyi teyitlerdin icin rahat olurdu.
Şuanda kaset testte albi çok iyi bence hiç silik çıkartmıyor negatifse gölge bile çıkmıyor varsa silik çıkıyorBu idrar testlerinde sıkıntı var heralde piyasadaki. Forum komple yalancı silik çizgilerle doldu
Bugun mesela tekrardan hemen devlete gitseydin baktirsaydin yumurtan var mi kac mm diye ogrenirdin veya cumaya randevu alip hem özele hem devlete gidebilirsin kontrol amacli.aynen canım 10 güne bi ücret ödüyorum bide.devlet direkt aşılama dedi
Kanama şeklinde mi peki canımEvet canım. 10 gün erken oldu ama sanırım geçen ay leke şeklinde oldu diye şimdi de erken geldi
Ben bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var belki benmde oyledır (keşke)Çok fazla kasık ve bel ağrım vardı özel bölgemde batmalar hissediyordum, normalde yüz üstü uzanmayı seven biriydim ama göğüslerim çok hassaslaşmıştı asla uzanamıyordum, bunları fark etmiştim. Dün bat günümdü dün bi kaset test yaptım silik çıktı bugün kan verdim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benimBen bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var belki benmde oyledır (keşke)
Amin hepimizin canım senin 5 günün kalmış testi yapar mısın varsa yarın çok merak ettim ben de ne umutlarla aldım testi ama iki gün kala negatif çıktı saatler 12 geçtiğine göre bugün regl olmam lazımRabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
Bu gece itibariyle 4Kaç gün var?
Benim de bacaklarım da sızlama başladı ve belimde ki ağrı uçtu gitti resmen şimdide rahmimin üstü kısmı kasığım ağrımaya başladı kesin adet olcam bende yaBen bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var belki benmde oyledır (keşke)
Benim kızımda 3 gün önceki test çok net negatifti, 2 gün kala yapmadım ama yapsam da negatif çıkardı bence. Bat günü çok silik çıktı çünkü, sonra günden güne netleşti. İnşallah gönlüne göre olurBen bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var belki benmde oyledır (keşke)
Kuzum benim bugünle birlikte 6 gün normalde cuma yapmam lazımAmin hepimizin canım senin 5 günün kalmış testi yapar mısın varsa yarın çok merak ettim ben de ne umutlarla aldım testi ama iki gün kala negatif çıktı saatler 12 geçtiğine göre bugün regl olmam lazım
Ayy bu bna umut verdi isteBenim kızımda 3 gün önceki test çok net negatifti, 2 gün kala yapmadım ama yapsam da negatif çıkardı bence. Bat günü çok silik çıktı çünkü, sonra günden güne netleşti. İnşallah gönlüne göre olur
Psikolojimz bozldu vlla kndimizi dinlmktenBenim de bacaklarım da sızlama başladı ve belimde ki ağrı uçtu gitti resmen şimdide rahmimin üstü kısmı kasığım ağrımaya başladı kesin adet olcam bende ya