Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ben bugün Dr a gittim. Sağ yumurtalık biraz zayıf, sol yumurtalık daha iyi dedi. Yumurtalıkları iyileştirmek mümkün mü? Yani bu yumurtalık için olan takviyeler zayıf yumurtalığı toparlar mı? Böyle olan ve takviye kullanıp netice alan oldu mu acaba?

aynen canım 10 güne bi ücret ödüyorum bide.devlet direkt aşılama dedi :KK43:
Bugun mesela tekrardan hemen devlete gitseydin baktirsaydin yumurtan var mi kac mm diye ogrenirdin veya cumaya randevu alip hem özele hem devlete gidebilirsin kontrol amacli.
Aslinda aşılamanin yumurta takibinden hicbir farki yok. Ben yaptırdım aşılama, süreç tamamen ayni ilerliyor sadece en son esinden alinan ornek sana veriliyor bu kadar. Acılı ve zor bir islem de degil.

Çok fazla kasık ve bel ağrım vardı özel bölgemde batmalar hissediyordum, normalde yüz üstü uzanmayı seven biriydim ama göğüslerim çok hassaslaşmıştı asla uzanamıyordum, bunları fark etmiştim. Dün bat günümdü dün bi kaset test yaptım silik çıktı bugün kan verdim🌸
Ben bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var😌 belki benmde oyledır (keşke) 😀

Ben bunları da yasıyorumm batma uyku hassasiyet akıntı bel agrısı çokk. uyku halim cok kotu yarn adet olmam lazm 19u. Vücudum alev:) inşallah dusmez arastrdm erken gebelik testlerinde 2 kala negatif ckıp pozıtf donen var😌 belki benmde oyledır (keşke) 😀
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim 🤲🏻🥹

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim 🤲🏻🥹
Amin hepimizin canım senin 5 günün kalmış testi yapar mısın varsa yarın çok merak ettim ben de ne umutlarla aldım testi ama iki gün kala negatif çıktı 😔 saatler 12 geçtiğine göre bugün regl olmam lazım 🤔

Benim de bacaklarım da sızlama başladı ve belimde ki ağrı uçtu gitti resmen şimdide rahmimin üstü kısmı kasığım ağrımaya başladı kesin adet olcam bende ya

Benim kızımda 3 gün önceki test çok net negatifti, 2 gün kala yapmadım ama yapsam da negatif çıkardı bence. Bat günü çok silik çıktı çünkü, sonra günden güne netleşti. İnşallah gönlüne göre olur :KK200:

Ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum yaa bence fazla hassaslar o yüzden yanılma payı olabiliyor. En güzeli gecikmeyi beklemek sanırım onu da beklemesi çok zor :halay:

Amin hepimizin canım senin 5 günün kalmış testi yapar mısın varsa yarın çok merak ettim ben de ne umutlarla aldım testi ama iki gün kala negatif çıktı 😔 saatler 12 geçtiğine göre bugün regl olmam lazım 🤔
Kuzum benim bugünle birlikte 6 gün normalde cuma yapmam lazım

X