Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Hayırlı olsun öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin🌸 Bulantılar 15-16 haftaya kadar devam edebiliyor sonrasında rahat edersiniz inşallah benimde hafiften var çoğalmadı şimdilik.
Benim genelde hamilelik sonuna kadar devam ediyor bunda öyle olmaz diye seviniyordum yine ilaç kullanmam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim bu arada 🙏🌸

Bugün 7+4 oldum. Boş gebeliği kaçıncı hafta da kendigiliginden düşük yaptın. Bir de doktor ilaç vs verip öyle mi düştü ? Ben de doğal yollarla olsun istiyorum. Ama şuan hiç kanamam vs yok. Bir de benim kan uyuşmazligim var. Kürtaj veya düşükten sonra iğne olmam lazım. En iyisi hastane ortamı gibi duruyor
Boş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belli
Oldu canım ama kesem 5+5 ile uyumlu çıkmıştı kanamam oldu doktora gittim boş gebelik oldugunu öyle ögrendik başka bir doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi o arada kanamam durmadı düştü kendiliginden boş gebelikte ilaç kullanmadım diger düşügümde verdi doktor içerdeki parçayı atıp temizlemesi için

Boş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belli
Oldu canım ama kesem 5+5 ile uyumlu çıkmıştı kanamam oldu doktora gittim boş gebelik oldugunu öyle ögrendik başka bir doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi o arada kanamam durmadı düştü kendiliginden boş gebelikte ilaç kullanmadım diger düşügümde verdi doktor içerdeki parçayı atıp temizlemesi için
Anladım canım. Şuan benim haftası ile uyumlu kesesi. Bebek yok. Yarın kürtaja gidicem. Zaten nedense kendimi iki gündür hamile gibi hissetmemeye başladım. İçimde hep bir şey çıkacak düşüncesi vardı. O da dün belli oldu zaten. Sana da çok geçmiş olsun

Selam arkadaşlar
Simdi Devlet hastanesine ilk kontrolüme geldim
Kese 7 mm gozuktu karindan ve yolk sac yok dedi
Acaba makinalari eski diyemi veya bir sorunmu vr dha kucuk dedi haftaya cagirdi
Gunumu filanda solemedi
Siz 7 mm iken yolk sac vrmiydi kac haftliktiniz ?
Kese 9mm iken yolk ve bebek görmedi dr. Sonra başka hastanenin aciline gitmek durumunda kaldım 6 gün sonra. 6mm bebek gözüktü. Kalp göremedi. Bence cihaza göre değişiyor 4 5mm iken kalp gören cihazlar var. Yarın özeldekine gideceğim herşey yolundaysa kalbi görürüm diye düşünüyorum.
Okuduğum araştırdığım kadarıyla kese 20mm olduğunda bebek görünmeli, bebek 5mm olduğunda kalp görülebilirmiş ortalama.

X