Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Hayırlı olsun öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin🌸 Bulantılar 15-16 haftaya kadar devam edebiliyor sonrasında rahat edersiniz inşallah benimde hafiften var çoğalmadı şimdilik.
Benim genelde hamilelik sonuna kadar devam ediyor bunda öyle olmaz diye seviniyordum yine ilaç kullanmam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim bu arada 🙏🌸

Bugün 7+4 oldum. Boş gebeliği kaçıncı hafta da kendigiliginden düşük yaptın. Bir de doktor ilaç vs verip öyle mi düştü ? Ben de doğal yollarla olsun istiyorum. Ama şuan hiç kanamam vs yok. Bir de benim kan uyuşmazligim var. Kürtaj veya düşükten sonra iğne olmam lazım. En iyisi hastane ortamı gibi duruyor
Boş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belli
Oldu canım ama kesem 5+5 ile uyumlu çıkmıştı kanamam oldu doktora gittim boş gebelik oldugunu öyle ögrendik başka bir doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi o arada kanamam durmadı düştü kendiliginden boş gebelikte ilaç kullanmadım diger düşügümde verdi doktor içerdeki parçayı atıp temizlemesi için

Boş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belli
Oldu canım ama kesem 5+5 ile uyumlu çıkmıştı kanamam oldu doktora gittim boş gebelik oldugunu öyle ögrendik başka bir doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi o arada kanamam durmadı düştü kendiliginden boş gebelikte ilaç kullanmadım diger düşügümde verdi doktor içerdeki parçayı atıp temizlemesi için
Anladım canım. Şuan benim haftası ile uyumlu kesesi. Bebek yok. Yarın kürtaja gidicem. Zaten nedense kendimi iki gündür hamile gibi hissetmemeye başladım. İçimde hep bir şey çıkacak düşüncesi vardı. O da dün belli oldu zaten. Sana da çok geçmiş olsun

Selam arkadaşlar
Simdi Devlet hastanesine ilk kontrolüme geldim
Kese 7 mm gozuktu karindan ve yolk sac yok dedi
Acaba makinalari eski diyemi veya bir sorunmu vr dha kucuk dedi haftaya cagirdi
Gunumu filanda solemedi
Siz 7 mm iken yolk sac vrmiydi kac haftliktiniz ?
Kese 9mm iken yolk ve bebek görmedi dr. Sonra başka hastanenin aciline gitmek durumunda kaldım 6 gün sonra. 6mm bebek gözüktü. Kalp göremedi. Bence cihaza göre değişiyor 4 5mm iken kalp gören cihazlar var. Yarın özeldekine gideceğim herşey yolundaysa kalbi görürüm diye düşünüyorum.
Okuduğum araştırdığım kadarıyla kese 20mm olduğunda bebek görünmeli, bebek 5mm olduğunda kalp görülebilirmiş ortalama.

Kese 9mm iken yolk ve bebek görmedi dr. Sonra başka hastanenin aciline gitmek durumunda kaldım 6 gün sonra. 6mm bebek gözüktü. Kalp göremedi. Bence cihaza göre değişiyor 4 5mm iken kalp gören cihazlar var. Yarın özeldekine gideceğim herşey yolundaysa kalbi görürüm diye düşünüyorum.
Okuduğum araştırdığım kadarıyla kese 20mm olduğunda bebek görünmeli, bebek 5mm olduğunda kalp görülebilirmiş ortalama.
Benim kızımda 1.67 mm ken görmüşüz kalbi. Şimdide 1.6 mm ken gördük🥹 bu hafta bebeği 4-8 mm gösteriyodu programlar. Benimkiler niye böyle minik 🙈 kızım hala minik benim 1.72 boyuma diyorum buda baştan minik oldu😀

Benim kızımda 1.67 mm ken görmüşüz kalbi. Şimdide 1.6 mm ken gördük🥹 bu hafta bebeği 4-8 mm gösteriyodu programlar. Benimkiler niye böyle minik 🙈 kızım hala minik benim 1.72 boyuma diyorum buda baştan minik oldu😀
Ya bizde baba iri fakat muayene olduğumuz cihazlar tırt sanırım 😅 özele daha başlamadım şuana kadar devlete gittim 3 kez 1i acil oldu. Bilemedim bakıcaz yarın özeldeki ne dicek. Ayrıca 1.6 mm ya çen ne ara kalp attırmaya başladın cidden mucize 🥹

ben bayağı vücudumu hamileliğe hazırlayayım diye dengeli beslenme+spor yapıyordum yaklaşık 1 senedir, yeterince zayıfladım da hamile kaldım ama hamilelikte benim mide otomatik kara delik gibi oluyor anında hızlıca kilo alıyorum maalesef. hamile olduğumu öğrendiğim gün (ki bu 3 hafta önce yani 68 kiloydum bugün 72 gördüm :D üzülüyorum halime. her sabah evet dikkat edeceksin bugün diye kalkıyorum ama nafile. vücut daha hamileliğe alışamadı diye kendimi avutuyorum :D aslında bulantılar halsizlik olmasa ilk 3 ay kilo vermeye devam edilebilir, bunu söylicektim sadece bukadar uzun uzadıya anlatmama gerek var mıydı bilmiyom da. keşke hepimiz dikkat edebilsek kendimize, elbette bebeklerimiz bizim her şeyimiz ama biz de önemliyiz sonuçta.
Ben aslında hala vermeye devam ediyorum isyemsizce yemek yiyemediğim için ama kendimi de biliyorum son aylarda katlanarak kilo alıyorum. Daha zayıf başlasaydım daha sağlıklı olavaktı sanki ama hayırlısı inşallah çok kilo almam bebişimde sağlıklı olur

Kızlar betamı ilk 9 ken ögrendim iki güne bir iki katı artıyordu en son hastanede verdim. Bugün son verdigim kanın üzerinden 5 gün geçti ve 37 sadece 47 olmuş normalde iki güne bir iki katı olurken suan 150lerde olması gerekiyordu benimki az artan var mı

Cnm bnde de anksiyete panik atak vardi
Dr a nuska yazdirdim korkukarima cok ii geldi onu takiorm

Bu hastaliklar psikolojik oldugu icin duaya inandigmdan psikolojikte br rahatlama oldu
Hamilelikte ilac kullanan cok kisi var endiselenmeyin sakinlesmeye çalışın size ne iyi geliyorsa onu yapın
Bolbol dua edin namaz kılın Rabbimden ferahlik isteyin .
Kotuyu degil guzel dusunun hayaller kurun
Unutmayin ki bu sdce psikolojik bir rhatsizlk size hicbrsy olmayacak cunku bizi Allah koruyo ♥️
Gecmis olsun ve hayirli olsun
Benimde son adet tarihim
Pukito kaç mm bebek :) bizde gördükte bugün dinlemedik.
bizde 6+2 vajinal usg de gördük ama duymadık normal mi

Benimde son adet tarihim

bizde 6+2 vajinal usg de gördük ama duymadık normal mi
Evet duymak için daha güçlü ses dalgası göndermek gerek ki bu da gereksiz bebeğe ısı ve uyarıcı vermek demek. Şuan dışarıdan ses dalgası müdahalesine gerek görmüyor doktorlar. Kalbi atıyorsa tamamdır. 9. Haftadan falan sonra ses duymanız daha sağlıklı olur. Bu haftalarda daha güçsüz ve zayıf oldukları için biz duyacağız diye ekstra müdahaleye gerek yok 😍

Ya ben de çok fenalardayim kızlar hiç giremiyorum burayada 😔 açım ama canım hiç ir şey istemiyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün yoyimce midem bulanıyor 🤦

Bir de elimi kolumu kaldıramıyorum hic ya 😔 bütün gün uyusam yeri. Ama birinin çocuğa bakması karnını doyurması ve ihtiyaçlarını karşılaması da lazım 🤦 zar zor ayakta duruyorum valla. şu ilk trimester bitsin bir an önce diye bekliyorum.

evet devlet hastanelerin makinalari eski biraz eminimki ozele gitsem dha kolay gozukurdu yinede yavastan almak istiyorum daha once dusuklerim var, ilerlerse insaallah sonra özele giderim olmassa
Çok teşekkür ederim.

Ya ben de çok fenalardayim kızlar hiç giremiyorum burayada 😔 açım ama canım hiç ir şey istemiyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün yoyimce midem bulanıyor 🤦

Bir de elimi kolumu kaldıramıyorum hic ya 😔 bütün gün uyusam yeri. Ama birinin çocuğa bakması karnını doyurması ve ihtiyaçlarını karşılaması da lazım 🤦 zar zor ayakta duruyorum valla. şu ilk trimester bitsin bir an önce diye bekliyorum.
Bende öyleyim bugün maalesef ki teslim oldu vucüdüm bu belirtileri resmen bir günde nasıl bu hala geldi bilmiyorum üstelik günde 4 kere okula git gel yapıyorum oğlanın kızı okulu var bırakıp alıyorum motorla ama yine de o gaz pedalini çeviremiyorum bileklerim ağrıyor resmen okulun bahçesinde kızı bekliyorum bıraksalar uyucam şimdi bir kenarda

Ayy kızlar öyle bir hasta oldum ki her yerim dökülüyor😵‍💫 nasıl toparlayabilirim acaba ilaç da kullanamıyoruz. Hamileliğin bu kadar başında böyle hasta olmak inşallah bebeğimi etkilemez😓 cuma günü doktor randevum var 5+0 olacak, keseyi görebiliriz umarım🙏🏼

Doğal neler yapabilirim hastalık için önerileriniz varsa talibim🥴

Bende aynı durumdayım canım vallahi kafam kalkmıyor mide bulantısı had safhada zorla yiyorum mide bulantısını bastırmak için ama yok gitmiyor

O kadar zor ki gerçekten iş yerinde gözüm zor açılıyor eve geliyorum oğlan full enerji, iştahsızlık var bende şükür çok bulantı yok. Bir de iki gündür çarpıntım oluyor ara ara o da yoruyor beni

Back