Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ben çıldıracaktım bir ara kadın doğum tansiyonu takibi yap dedi biliyorsun zaten şeker takibindeyim ama tansiyon süper gidiyor boş verdim 😂 yoksa dediğin gibi makinelerle gezeceğiz 😂😂
Ayyy ben dayanamadım bugün 1 tane cikolatalı gofret yedim. Diyetisten cok sık olmasın arada 1,2 parca kücük yiyebilirsin dedi. Gercekten cikolataya dayanamıyorum. İlk 3 ay tiksinmistim tatlı yiyemiyordum. Şimdi de resmen cikolata aşeriyorum yedim ama aşırı pişmanlık sardı bu analık nasıl bir duyguymus

Benim tansiyonum hep düşüktür kız 🥲 dur şekeri ölçüyoz bi de o çıkmasın ndmcm makinelerle gezmiyim
Ay benimde öyle hep düşüktü bu son hafta hep sınırda iki gün üst üste hastaneye gitmek zorunda kaldım tansiyon takibi yaptılar sinrida olduğu için ilaç başlamadık , gebelik için sıkıntı olunca insan tedirgin oluyo ucusmuyo biseyler ama elim ayağım sisiyo doktor biseyler ucusuyorsa sıkıntı demişti o yüzden söyledim 🙂

Ayyy ben dayanamadım bugün 1 tane cikolatalı gofret yedim. Diyetisten cok sık olmasın arada 1,2 parca kücük yiyebilirsin dedi. Gercekten cikolataya dayanamıyorum. İlk 3 ay tiksinmistim tatlı yiyemiyordum. Şimdi de resmen cikolata aşeriyorum yedim ama aşırı pişmanlık sardı bu analık nasıl bir duyguymus
Canım o kadardan bişey olmaz ki afiyet olsun 💖

kızlaaaar aksam uzerımı degısırken koltuk altımda kararma oldugunu farkettımmm,bu kararmalar ınsallah dogurunca gecer,son trımestere fenaa gırıs yaptıkk hee😀hormonlar sanırım ıyıce zorluyor vucudu,tecrubelı annısler gecıyormu bu kararma?

Amin canım inşallah 🥰 jelatin ölçüleri 10x15 aşağıya link bıraktım yüzlü paket aldım ben. Kartı tanıdık bir kırtasiye vardı oraya bastırdım jelatin ölçülerine göre ayarladılar. Tasarımını canva programında kendim yaptım. Baskıları yapılınca üstüne iki delik açtılar bir tane nazar boncuğu geçirip arkadan bağladım sadece öyle klips falan uğraşmadım 🥰
Bimotif Bantlı Şeffaf Poşet 10x15 cm 100 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teşekkür ediyorum canım bakayım bende 😍 Tüm hazırlıkların bitti mi ☺️

Ah çiçeğim benim 🥺 keşke daha önce gitseydin. Hiç endişe etme bende içtim antibiyotik valla hiç korkma. Asıl icmezsen zararlı olur. Bebişe hiç bişey olmamıştır . Kıyamam ya ağlama hastalık bünyen zayıf olunca da seni kötü etkiler. Vücut direncini yüksek tutmak için moralini de yüksek tut ki çok daha çabuk iyileş kuzum benim ❤️. iyi olmuş rapor verdiği. Valla toplam 5gun yat dinlen yorma sakın kendini. Ne yazdı antibiyotik olarak.
Kuzum bulunduğum yerde doktor yok gitsem saçmasapan tedavi uygulanacak. Dedim bebiş kontrolüne gideceğiz nasılsa ordan alalım randevu gideyim dedim😢 Ateş olmayınca da bugün yarın geçer dedim. İnşallah bundan sonra iyi olur ne diyeyim ya. Antibiyotiğin adı Aksef kuzum 500 mg

Teşekkür ediyorum canım bakayım bende 😍 Tüm hazırlıkların bitti mi ☺️
Galiba bitti evet 🥹 yarın oda takımı gelecek. Çamaşırlarının çoğu yıkandı. Bir makine kaldı yıkanacak. Sonra ütüleri var mini mini yapmam gereken. Ama herşeyi tamam. Hastane çantamı da haftaya hazırlayacağım. Senin hazırlıklar nasıl bitti mi 🥰

İ
Ben çıldıracaktım bir ara kadın doğum tansiyonu takibi yap dedi biliyorsun zaten şeker takibindeyim ama tansiyon süper gidiyor boş verdim 😂 yoksa dediğin gibi makinelerle gezeceğiz 😂😂
Evet evet canımm tansiyon benim bayadır düşmüyor iş yerinde hep ölçüyordum
Ya aynı ben 4 ay tiksindimm. Şu an hep aşerdim. Kocam çikolata yedi gidiyorum onu kokluyorum mcmcmc
Ay benimde öyle hep düşüktü bu son hafta hep sınırda iki gün üst üste hastaneye gitmek zorunda kaldım tansiyon takibi yaptılar sinrida olduğu için ilaç başlamadık , gebelik için sıkıntı olunca insan tedirgin oluyo ucusmuyo biseyler ama elim ayağım sisiyo doktor biseyler ucusuyorsa sıkıntı demişti o yüzden söyledim 🙂
Bi kerecik oldu şişme falan da yok ama ölçtüğümde hep 11/6 10/6 falan çıkıyor

Yeme yeme canım diren 🌸
Bu arada baenimle beraber eşimede yasakladım aynı diyeti yapıyor adam 😂

Kuzum bulunduğum yerde doktor yok gitsem saçmasapan tedavi uygulanacak. Dedim bebiş kontrolüne gideceğiz nasılsa ordan alalım randevu gideyim dedim😢 Ateş olmayınca da bugün yarın geçer dedim. İnşallah bundan sonra iyi olur ne diyeyim ya. Antibiyotiğin adı Aksef kuzum 500 mg
Sende haklısın küçük yerler saçma sapan ilgilenmezdi bile. İyi olur tabi canım benim. Agumentin ne Klamoks kullanmıştım aksefi hiç bilmiyorum kadın doğum doktorun iç dediyse kullan şifa olsun🤲Bir gün iç o bile fark eder bitene kadar güzelce kullan.

Benim tansiyonum hep düşüktür kız 🥲 dur şekeri ölçüyoz bi de o çıkmasın ndmcm makinelerle gezmiyim

Ben yapiyom ama internette yazan sınırın üstüne hic çıkmadığı için aksatiyorum biraz yeterli olur diye düşünüyorum jsndjsjdkd 26 sında gostercem ama başka doktora wknxkejdiwjdkdj üffff kaç haftalık oldum acaba sat a göre 28 ama bir hafta öndeydi belki 30 da olabilir hic fikrim yok merak ediyorum 🥰🥰🥰

Bu arada geldim 5 dk pc başına geçtim geberiyorum. Kaburgalarim fena batiyo ek olarak az bişi yamuk dursam karnım da bana baskı yapıyor yani yamulamiyorum cubuk mu yutalim napalim kebdjendk çalışan analar Allah size kolaylık güç kuvvet her şeyi versin amin 🌸🌸🌸

X