• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

benimde dün başladı bugün bitti gibi
Yerleşme günü aldım duratest çıktı prodoktorda çıkmadı
Aaa sizin pozitifti. Kimyasalmıymış 🥺
aynen Malesef çıkmadı değerim siyah pıhtılı kanamam başladı bide ömründe gögüs hasssyiti olmamıştı pozitif çıkınca başladı ucuna dokunamıyordum oda sıfırlanınca geçti hormonlar ne değişik bir şey ya

Eklentiler

• 8A597897-8BE8-4B8F-9485-853096D33962.jpeg
    8A597897-8BE8-4B8F-9485-853096D33962.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 47
Benim kızımda 3 gün önceki test çok net negatifti, 2 gün kala yapmadım ama yapsam da negatif çıkardı bence. Bat günü çok silik çıktı çünkü, sonra günden güne netleşti. İnşallah gönlüne göre olur :KK200:
Bir umut oldun bana 🥺 benim de 3 gün diyebilirz 2 degıl de çünkü yumurta çatlaması gece oldu 5inde ayın 6sı olcaktı nerdeyse ve sabah 7de test yaptım 2 gun once. Bugun aksam fln adet olmam lazım engeç . Engeç 20sınde anlayacagm sanrm cok teşekkür ederim

Bunlar gebelik belirtileri aynı zamanda emin ol🤩
Canm bişi sorucaktim pazartesi günü randevum var muayene olucam da doktor yumurtlamayı şu günlerinde değerlendir gibi cümleleri neye dayanarak söylüyo ben ne sormalıyım bilmiyorum gebelik düşünüyorum kontrol mu istiyorum diyim

Bir umut oldun bana 🥺 benim de 3 gün diyebilirz 2 degıl de çünkü yumurta çatlaması gece oldu 5inde ayın 6sı olcaktı nerdeyse ve sabah 7de test yaptım 2 gun once. Bugun aksam fln adet olmam lazım engeç . Engeç 20sınde anlayacagm sanrm cok teşekkür ederim
İnşallah adet olmazsın canım 🫶🏻

Öyle haklısınız🤭😇 benim de 1 hafta var hala bi ihtimal var mı emin değilim 🥲 ne dersiniz?
Neden olmasın ya o zaman kan testini çok erken vermişsin sen ben günün sandım.
Ben kızımı iki gün kala çok aşırı düşük değerle öğrendim ki tam yumurtlama da kalmıştım

Şuanda kaset testte albi çok iyi bence hiç silik çıkartmıyor negatifse gölge bile çıkmıyor varsa silik çıkıyor
Birde laboquick kurıma çizgisi bile göstermezdi ovulasyonlarımı çok net göstermişti gebe kaldığım ay yine o testten aldım 5 günüm var ama yapmıyorum negatif görüp üzülürüm diye

Kızlar 5 günüm var ama sabah baya regl ağrısı ile uyandım sonrasında geçti sol yumurtalıkta ağrı kaldı. Elimde test vardı yaptım negatif bu ay da olmadı 5 gün var ama pozitife dönmez hiç umudum yok

Kızlar regli olmak istiyorum bian önce, internette tarçının adet söktüğünü duydum doğru mu, deneyen var mı

Kızlar 5 günüm var ama sabah baya regl ağrısı ile uyandım sonrasında geçti sol yumurtalıkta ağrı kaldı. Elimde test vardı yaptım negatif bu ay da olmadı 5 gün var ama pozitife dönmez hiç umudum yok
Neden ümitsiz konuşuyorsun daha 5 günün varmış dönedebilir ben şimdiye kadar 5 gün önceden yaptığım testlerin hiç birinde ikinci çizgiyi görmedim ha görenler var ayrı ama daha sanki adet olmuşsun gibi pozitife dönmez deme inşallah nasip olur🌸

Neden ümitsiz konuşuyorsun daha 5 günün varmış dönedebilir ben şimdiye kadar 5 gün önceden yaptığım testlerin hiç birinde ikinci çizgiyi görmedim ha görenler var ayrı ama daha sanki adet olmuşsun gibi pozitife dönmez deme inşallah nasip olur🌸
Adet ağrısıyla ve aşırı duygusallıkla uyandım sürekli ağlayasım geliyor anlamadım normalde bes gün öncesinden ağrı cekmem en fazla iki gün öncesinden başlar. Predictor markayla yaptım 6 gün öncesi diyor olsa çıkmaz mıydı? Kızımda iki gün önce 20 ile öğrenmiştim bu hesaba göre 5 gün kala öğrenmem imkansızmış orası ayrı tabi. Bilmiyorum moralim bozuldu umudum düştü bu yüzden yapmıyordum testi. Belirti olunca yapıyım dedim

Amin hepimizin canım senin 5 günün kalmış testi yapar mısın varsa yarın çok merak ettim ben de ne umutlarla aldım testi ama iki gün kala negatif çıktı 😔 saatler 12 geçtiğine göre bugün regl olmam lazım 🤔
Canım ama ben yanlış hesaplıyormuşum 25'inde regl olmam lazım 24'üne kadar olan süre 5 gün 25'inden sonra gecikme diye sayacağım doğru bugün 5 günüm kaldı testi de yaptım bekliyorum bakalım ne sonuç çıkacak

Back