Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Anne yani da alicaksaniz cok kisa donem kullanilcak bisey max 6 ay, park yatak daha uzun ve kullanisli oluyor yine nacizane deneyimim 🤗
Benim burda paylaştığımın özelliklerinde anne yani,park ,salanabilir ve 2 kademe ayarlanabilir alt açma ve bakım organizer gibi özellikli yazıyor kullanışlı olur mu ki 🥰 🌸🌸

Geçenlerde burda bı arkadaşımız gyno Ferro sanol yan etki yapıyor demişti diye hatırlıyorum midesine dokunmuştu galiba bende 1 haftadır kullanıyorum gece içtim kabuslar ağırlık çökmesi yaptı sabah içtim mide bulantısı yaptı öğlen yine huzursuzluk yaptı çözümü kapsülü açmakta buldum 2 gece oldu baya rahatım şimdi içince aklıma geldi söyleyeyim belki işinize yarar diye düşündüm yemekten 2 saat sonra bı dilim portakal yedikten sonra kapsülü ağzınıza oldukça arkalara doğru açarak hemen üstüne su içerek alırsanız daha rahat hazmediliyor etrafındaki jel kapsül mideye yapıştığı için ağrı sızı yaptı sanırsam 🤗🤗🌸

Doona bebek arabası konusunda bilgisi olan var mı? Bizim tek eksik puset. İlkinde almıştık ama bebek arabasını sevmeyip sonra pusetini almadan almıştık. Şimdi arabanın pusetini mi alsam doona mı alsam düşünüyorum.
Doona biraz yere yakın bir bebek arabası hemde belli bir aya kadar oto koltuk gibi kullanılıyor. Çok kullanışlı gibi duruyor ama bilemiyorum. Ben tercih etmem. Tabi şimdi birde fiyat devreye giriyor 3–4 sene önce 16binlerdeydi şimdi çok daha yükselmiştir.

Kullanışlı oldu mu peki mesela beşik olarak kullandıktan sonra bebiş büyüyüp oda yapınca odasına park olarak kursam birlikte oyun falan oynamak ve onun oyuncaklarla vakit geçirebilecek alan olarak kullanabilir miyim tecrübeli kullanmış birilerine ihtiyacım vardı hazır siz kullanmisken tecrubelerinizi alırız 🥰🌸
İlk zamanlar alınabilecek en güzel yatak bence en azından çeşitli özellikleri var. 4 yaşa kadar kullanım diyor ama tabi o kadar durmuyor çocuk içinde.. Ne zaman baktım bacakları tepelere atıyor içine koymaktan vazgeçtim. Tabi park olarak oyun için kullanılabilir. Doğumdan sonra zayıftım 55 kilo civarındaydım beni bile taşıdı 🤣 içine gir çık bir ara eğlenceli geldi oğluma ama 1-1,5 yaş sonrası içinde çok fazla vakit geçirmedik. Oda oda ya da şehirler arası katlanıp taşınması gayet güzel bir özellik.. Birde bebekten bebeğe değişiyor. Mesela çok heves ettim ilk olarak ana kucağı aldım oğlum hiç sevmedi kullanmadık ama başkalarının çocukları bayılıyor ana kucağına 🙈 En büyük pişmanlığım ise kanguru almamak keşke alsaydım zamanında çok dedim bunu da dip not olarak ekleyelim 😂

Benim de ilk bebem tam kar da kışta doğdu uzun kollu şeylerimiz çok ama yaz bebesini nasıl giydircez ilk etapta düşünmüyo değilim 😅
Bol zıbın, ince tulumlar zaten o kadar hızlı geçiyor ki anlayamıyorsun, yaz bebesi kış bebesinden daha iyi gibi.. Kışın insan ne giydirsem üşüyecek diye düşünüyor. Sanırım bende yaz bebesi olduğundan öyle geliyor bilemedim 🤣

X