Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet haklısın ama göğüslerimde agrı bir gecıyor bir geliyor. Umudumu yitirtiyor göğüs olayı🙄
Canım illa göğüs ağrısı da hamileyken olcak diye birşey yok geçen ay benim göğüsleriim ilk defa çok kötü şişti ve sızladı adet olduktan sonra bile devam etti sonra geçti arkadaşımda hamile 6 aylık ama hiç göğüs hassasiyeti yaşamadı mesela

Nrmlde akintiniz oluyormuydu bende adete yakin olmuyordu genelde bide dedigiz gbi ya cok istahim aciliyo yada bazen cnm hc bay istemiyor
Benim Akıntım ilk evlendiğim ay oldu yoğundu Doktor fitil verdi enfeksiyon dedi Şu anda enfeksiyona bağlı olduğunu düşünmüyorum Onun dışında da genelde sıvı şeklinde gelirdi Şimdi böyle biraz kıvamlı ama sürekli de devam etmiyor Bir Var Bir Yok yani ben de 26'sına randevu aldım 25'e adet tarihim Eğer olursam Doktor Zaten hasta olursan ilk 3 günde gel demişti gecikirse de zaten test yapmış olurum büyük ihtimalle 1-2 gün kala görünürse de zaten kontrol amaçlı gitmiş olacağım

Canım baksana bu catlamami oldu çok koyu olmadan siliklesti sanki düne göre
Canm sanırım en alttaki testten bahsediyosun biraz siliklesmis istersen testi akşam tekrarla bugünü de değerlendir ya bide senin yumurtlaman erken mi oldu canm üstüne 14 gün sayarsak 25 günde bir mi regl oluyosun ?

Canım illa göğüs ağrısı da hamileyken olcak diye birşey yok geçen ay benim göğüsleriim ilk defa çok kötü şişti ve sızladı adet olduktan sonra bile devam etti sonra geçti arkadaşımda hamile 6 aylık ama hiç göğüs hassasiyeti yaşamadı mesela
ne bileyim kızımda hassasiyet var mıydı hatırlamıyorum aslında onu bir hatırlasam Ama haklısın sütyen takınca çok acıyor uçları bile ağrıyor ama sanki adet olacak gibi hissediyorum vücut ısım düşmedi daha bir gün kala düşüyor genelde adete ama ya yarın sabah ya ertesi sabah bakacağım yarın sabah bakarsam negatif görürsem gecikme olursa bakacağım bir daha. Eskiden asla duramazdım evde test varsa 5 tane testin 5'ini yapardım şimdi birkaç ayda sukunet sağlamışım ona seviniyorum. Ama şunu bilmek lazım ki gerçekten ama gerçekten olacağın önüne geçilmiyor kızımdan önce de bir tane kimyasalım vardı ve üzerine 7 ay uğraştım kızıma hamile kalmadan önceki ay çok ağladım internetten predictor ikili gebelik testi almıştım adet oldum ve çok ağlamıştım tatile bırakacağım dedim gebeliği Yani inanılmaz umutsuzdum ama öbür ay mucize gibi birden oldu birden olacağına inanmak önemli detaybu

Kızlar ovulasyon testinde tecrübeli değilim evde son 2 adet kalmıştı bugün bekleyip 2. İdrarda yaptım. Sat 4 aralık.
Düşük yaptığım gebelikte doktorum 10. Günün de yumurta kontrolü yapıp ovitrelle olmuştum. Ona göre hesaplamama göre dün değerlendirdim. Kullandığım periyod uygulamasında da bugün yumurtlama günü diye gösteriyor. O yüzden test yaptım. Dün sabah akıntım olduğu için çatladı diye düşünmüştüm. Doğru mu düşünmüşüm ovu testten de sanki çatlamışa benziyo sanırım, yorumlarınız nedir?
IMG_9847.jpeg

Merhaba bat 28 aralık sat29 kasım aşılama oldum 12 aralıkta ama sanmıyorum hamile olabileceğimi yine aşırı kasık agrılarım başladı ve sperm az çıktı 1 milyon yıkma sonrası bir kez aşılama ile gebe kalmıştım bebeğimin kalbi durdu rabim inşallah en kısa sürede özlemimizi giderir

Benim de sol kasığım da çok batma olmuştu bitki çayı içiyordum gebelik varsa zararlı olur diye kızımda çok erken öğrendim 8-9 gün vardı predictor yapmstmm. Bulantım bende de 7 haftada başlamıştı ama şimdi çok garip ya Yani kendimi dinlemeye İnan fırsatım yok kaç gündür ama en önemli en yoğun anımda bile midem kötü bebek yoksa da adet belirtisi işte demek lazm
Rahat bir insan olmayı başaramıyorum ben ya işim o kadar yoğun ki ona rağmen hep kendimi dinliyorum garip bir şekilde 😂

Hangi hastaneye gidiyorsun canim ne yapılıyor aşılama mi yumurta takibi mi

Canim pcos var mi sende. Pcosta dalgalanir boraz ovülasyon testleri bezdirir insani
Hayır Pcos yok herhangi bir sağlık sorunumda yok şuan Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum eşim sperm testi vericek bende smear testi vericem ondan sonra rahım filmi isteyip aşılama yada çatlatma yapar diye düşünüyorum

Kızlar ovulasyon testinde tecrübeli değilim evde son 2 adet kalmıştı bugün bekleyip 2. İdrarda yaptım. Sat 4 aralık.
Düşük yaptığım gebelikte doktorum 10. Günün de yumurta kontrolü yapıp ovitrelle olmuştum. Ona göre hesaplamama göre dün değerlendirdim. Kullandığım periyod uygulamasında da bugün yumurtlama günü diye gösteriyor. O yüzden test yaptım. Dün sabah akıntım olduğu için çatladı diye düşünmüştüm. Doğru mu düşünmüşüm ovu testten de sanki çatlamışa benziyo sanırım, yorumlarınız nedir?
Eki Görüntüle 3521712
evet canım çatlamışa benziyor. değerlendirdin inş

Eki Görüntüle 3521712
Canm yumurtlama gördüğünden eminsen ve sonra yaptıysan bu testi evet çatlamış görünüyo

X