Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bir takvim 15i gösteriyor biri 17yi gösteriyor birkaç gün dah bekliyim en iyisi. Ama geç döllenme olacağını da pek sanmıyorum çünkü 15.güne kadar kasıklarım ağrıdı akıntım çoktu 15.günden sonra hepsi kesildi oyüzden olsaydı şimdiye çıkmalıydı testte
Hakkımızda hayırlısı olsun artık bende bu ay olmazsa iki ay saraçoğlunun kürünü denicem yine olmazsa tüp bebek denicez

Bat dündü. Ya bilmiyorum gebelik olmayınca hemen sökülsün istiyorum. Çok stres yaptım sökülsün diye bu gidişle daha da gecikir muhtemelen
Sakin ol canım, başka şeylerle oyalamaya çalış kendini çok düşünme. Geç döllenme olabilir yerleşme sürecinde hcg artmaya başlıyor ve testler pozitife dönüyor. Çok hızlı karar vermişsin. En az 1 hafta bekle. Eğer yine negatifse kafana göre ilaç alma hemen doktora git, foliküler kiste de dönmüş olabilir ben yaşamıştım. Sorun değil ama bunlar, bu denli stres yaşarsan olacağı varsa da olmaz zaten 😔 akışa bırak kendini, gündelik yaşantına dön. belki de seni bekleyen güzel bi haber ver şu an erken olabilir 😍🙏

Aynen hayırlısı biz de ocak ayında başlamaya karar verdik. Hangi kürü yapacaksın?
incir ve havuc suyu yumurtanın çatlayıp gelişmesini sağlıyor bazı doktorlarda bu kürü öneriyomus bu şekilde hamile kalanlarda var bir ümit denicem en kötü tüp bebek yani bilmiyorum sen tüp bebek için araştırma yaptın mı var mı aklında bir yer

Kızlar brieşy sorucam perşembe veya cuma günü benim yumurtlama günümdü galiba emin değilim, uygulamada cumartesi yazıyordu . Test bulamadığım için takip edemedim. Sadece cuma günü değerlendirebildik bu ay. Misafirler üst üste geldi :bicak:Akıntım diğer aylara göre çok daha azdı neredeyse yok gibi garip şekilde (diğer aylar baya yoğun oluyor ). Bu ay kesin olmaz diyordum ama bugün sol kasığım ve belime vuran ara ara batmalarım var. Normalde bele vuran ağrılarım hiç olmazdı. Sizce ihtimal varmı:halay:

Sakin ol canım, başka şeylerle oyalamaya çalış kendini çok düşünme. Geç döllenme olabilir yerleşme sürecinde hcg artmaya başlıyor ve testler pozitife dönüyor. Çok hızlı karar vermişsin. En az 1 hafta bekle. Eğer yine negatifse kafana göre ilaç alma hemen doktora git, foliküler kiste de dönmüş olabilir ben yaşamıştım. Sorun değil ama bunlar, bu denli stres yaşarsan olacağı varsa da olmaz zaten 😔 akışa bırak kendini, gündelik yaşantına dön. belki de seni bekleyen güzel bi haber ver şu an erken olabilir 😍🙏
Çok haklısın normalde olayları bu kadar kafaya takan biri değilim ama bu konuyu çok takıyorum uzun süredir uğraştığım için hiç olmayacak moduna giriyorum. Aslında yarın gitmeyi düşünüyordum doktora. İnşallah dediğin gibidir biraz daha bekliyim ben 😊

incir ve havuc suyu yumurtanın çatlayıp gelişmesini sağlıyor bazı doktorlarda bu kürü öneriyomus bu şekilde hamile kalanlarda var bir ümit denicem en kötü tüp bebek yani bilmiyorum sen tüp bebek için araştırma yaptın mı var mı aklında bir yer
Soğan kürünü denedim ama incir havucu hiç denemedim. İnşallah şifa olur canım sana. Ben yurt dışındayım tüp bebek için Türkiyeye gelmeyi planlıyorum şimdilik aklımda Aret Kamar ve Serkan Oral ikisi arasında kaldım aslında daha çok Aret hocayı istiyordum ama o da çok yoğun oluyormuş her kontrolde 1-2 saat sıra bekleniyormuş öyle yorumlar okudum oyüzden tam karar veremiyorum

slm kızlar güzel bir hafta olsun bugün tekrar kontrole gittim.cuma 12mm idi bugün 18mm olmus.doktor gösterdi ekrandan.carsamba ve cuma yine gidecegim 20mm olmussa catlatma iğnesi verecek.bide rahmin ince dedi ilaç verecek onun için.simdi büyümesi için ne yapayım sizce.bide iki günde 6mm büyümüş.çarsambaya kadar cok büyümez mi?

bu ay olmazsa asılama diger ay dedi insallah gerek kalmaz ama asılama yaptırmayacagım yine kendim deneyecegim insallah gerek kalmaz

Soğan kürünü denedim ama incir havucu hiç denemedim. İnşallah şifa olur canım sana. Ben yurt dışındayım tüp bebek için Türkiyeye gelmeyi planlıyorum şimdilik aklımda Aret Kamar ve Serkan Oral ikisi arasında kaldım aslında daha çok Aret hocayı istiyordum ama o da çok yoğun oluyormuş her kontrolde 1-2 saat sıra bekleniyormuş öyle yorumlar okudum oyüzden tam karar veremiyorum
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişlerimiz

bu ay 11 de yumurtlama günümdü 11 den bu yana geçmeyen kasık agrısı yaşıyorum gebelik yoksa dahi doktora gideceğim çok rahatsız edici bir durum🙁

Aranızda 2. gebeliği geçiren var mı yani şöyle ki kızımda olmadı ama mide çalkalanması öğürm 3-4 gündür var adetime 3 gün kaldı kızlar forum'da araştırıyorum adet öncesi de varmış midesi bulanın yani imkansız değil diyorlar ama elimde test olduğu halde yapmıyorum ya sanırım duygularıma ket vuruyorum olumsuz göreceğim diye
Ya 3 gün kalmış erken gebelik testi yapsana, geç döllenme felan değilse kesin çıkar zaten

X