- 22 Mayıs 2024
- 535
- 1.029
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.521
Kızlaaaar doğumdan sonra bebek bakımı ile ilgili bilgim sifir sifir sifir ya bana online kurslar önerir misiniz? Bebek için sadece bir havlu aldım. Bu kadar. Panik yapmaya başladım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün burnunu hep su çekip temizledim. Nemli bıraktım hep. Rastlamadım bugün olmadı çok şükür. Ama evet kanım fazla 15.10 du,15 e düşmüşBen de kan sulandırıcı kullanıyorum en başından beri. Usg de doktor biraz kanın kötü olduğu için bebeğe kan akışında ufak bir aksama var demişti. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Hele de senin kanın çoksa olabilir bence de
İstanbul’da mısın? Ankara gibi kurak yerde yaşıyanlar için eve sürekli nemlendirmesi gerekecekBugün burnunu hep su çekip temizledim. Nemli bıraktım hep. Rastlamadım bugün olmadı çok şükür. Ama evet kanım fazla 15.10 du,15 e düşmüş
Canım bebek bezi ve ıslak mendil stoklama bebiş doğunca alerjisi var mı diye bakıp ona göre hareket edersin. Aldığın markaya alerjisi çıkarsa farklı markaya geçmen gerekecek çünküKızlar selam, bebek bezi işini ne yapıyorsunuz? Biz biraz prima birazda molfix aldık ama deneyimli yada araştıran anneler ne almalıyız? Yedeklemek istiyoruz şimdiden.
Benim ki de bazen sol kaburgamda takılıyor ay benim ki 2-3 gündür gümbür gümbürrr arada biraz duruluyordu artık o da yok şu an ben de dikkat ettim benim de göğüs ucu hassasiyetim geçmiş farketmemiştiiimmŞekerleeer şimdi okudum yazdıklarınızı,garip bi şekilde ben bu hafta kendımı daha ıyı hıssedıyorumsımdı sız yazdıkca baktım gogus ucu hassasıyetı gecmıs evet,benımde sol kaburgam batıyor bazen şiddetli şekilde.benım bebıto bıgun karnımda halay çekiyor,bazen hep uyuyor ve hareketlerı derınde hıssedebılıyorum sadece.hergun aynı tempoda olsalar keske meraklanıyorum boyle olunca E elektroforez canım gecmıs olsun sanada az kaldı merak etme göz acıp kapayıncaya kadar gececek
Evet ben de 2 tane 33 lü prima premium care aldım. Duruma göre bakıcam. Ama ıslak mendil tavsiyesi alırım. Onu da kullanmayın diyorlar gerçiCanım bebek bezi ve ıslak mendil stoklama bebiş doğunca alerjisi var mı diye bakıp ona göre hareket edersin. Aldığın markaya alerjisi çıkarsa farklı markaya geçmen gerekecek çünkü
Biz şimdilik sleepy aldık ama az aldık şimdi alerji olur falan. Stoklamaya gerek yok bence her an ulaşabileceğimiz şeylerKızlar selam, bebek bezi işini ne yapıyorsunuz? Biz biraz prima birazda molfix aldık ama deneyimli yada araştıran anneler ne almalıyız? Yedeklemek istiyoruz şimdiden.
Sol kaburgamız bızımle kalır umarımayy iyi gümbür gümbür olsun aman benımkı bazen yer degıstırıyor sanırım cok derınden hissediyorum o zaman meraklanıyorumBenim ki de bazen sol kaburgamda takılıyor ay benim ki 2-3 gündür gümbür gümbürrr arada biraz duruluyordu artık o da yok şu an ben de dikkat ettim benim de göğüs ucu hassasiyetim geçmiş farketmemiştiiimm
Evet evet arkasını falan dönüyordur. Balık gibiler yaSol kaburgamız bızımle kalır umarımayy iyi gümbür gümbür olsun aman benımkı bazen yer degıstırıyor sanırım cok derınden hissediyorum o zaman meraklanıyorum
Yaa bunu bende ne zamandır yazmak istiyordum. Bende panik olmaya başladım. Doğum sonrası ile ilgili akıcı kitap önerisi olan varsa da çok sevinirimKızlaaaar doğumdan sonra bebek bakımı ile ilgili bilgim sifir sifir sifir ya bana online kurslar önerir misiniz? Bebek için sadece bir havlu aldım. Bu kadar. Panik yapmaya başladım şimdi
İstanbul evetİstanbul’da mısın? Ankara gibi kurak yerde yaşıyanlar için eve sürekli nemlendirmesi gerekecek
Evet çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz.Bende de yoktu ama iki hafta sonra birden geri geldi üçüncü trimestirdaDemekki normal çünkü benzer şeyler . Benim bir tek mide yanmam yok Bir iki kere aç kalınca sabah öğürme geldi yine o kadar
Burun bantı ve şu hava nemlendiriciyi almam lazım sanırım. Kışın peteklerden daha çok kötü oluyoruz gibi.benim de her yer yastik burun bantlarindan aldim , arada takiyorum. Biraz rahatlatti gibime geldi. Humidifieri da kullaniyorum sabah aksam acik yatak odasinda
Bunu ben de sormuştum cevap gelmemişti ben de hala araştırma halindeyim xDKızlaaaar doğumdan sonra bebek bakımı ile ilgili bilgim sifir sifir sifir ya bana online kurslar önerir misiniz? Bebek için sadece bir havlu aldım. Bu kadar. Panik yapmaya başladım şimdi
Canım ben girdiğimde son yazdığımdan sonra girilen entrylere bakabiliyorum sadece dm den fotoğraf atılıyorsa ben kendime göre ihtiyaç gördüğüm ve aldığım şeyleri liste olarak atabilirim. Gereksiz bişeyler yok, etrafımda yeni doğum yapmış birçok kişiden aldığım tavsiyelerle oluşturup aldım.Bunu ben de sormuştum cevap gelmemişti ben de hala araştırma halindeyim xD
İlk adımlarımın youtube kanalında hocalar bişeyler anlatıyo
Yine youtube'da bu listeler var: ÃdemiÅ Devlet Hastanesi
Kitap: Bebek Bilgeliği Gary Ezzo
Benim ilk gebeliğim tecrübesi olanlar yardımcı olsunEvet ben de 2 tane 33 lü prima premium care aldım. Duruma göre bakıcam. Ama ıslak mendil tavsiyesi alırım. Onu da kullanmayın diyorlar gerçi
Profiline giremiyorumBenim ilk gebeliğim tecrübesi olanlar yardımcı olsun
Ben ilk bebeğimde ıslak mendil hemen hemen hiç kullanmadım; hep yıkadım. Pişik de olmamıştı hiç. Islak mendil hijyenine güvenmiyorum :/Benim ilk gebeliğim tecrübesi olanlar yardımcı olsun
ebebek de civilde vs. Hazır kare şeklinde yeni doğanlar için pamuklar var. Ben ilk birkaç ay ıslatıp onları kullanacağım. Sonra ıslak mendile geçerimBen ilk bebeğimde ıslak mendil hemen hemen hiç kullanmadım; hep yıkadım. Pişik de olmamıştı hiç. Islak mendil hijyenine güvenmiyorum :/
Kızlar emin olun bebeğiniz için en iyisini siz bilecekseniz; öyle içgüdüsel bir şey ki doğduğu andan itibaren ne yapacağınızı bileceksiniz ilginç bir şekilde. Kendinize ve içgüdülerinize nolur çok güvenin. Verebileceğim annelik tavsiyesi bu olur benim :)Bunu ben de sormuştum cevap gelmemişti ben de hala araştırma halindeyim xD
İlk adımlarımın youtube kanalında hocalar bişeyler anlatıyo
Yine youtube'da bu listeler var: ÃdemiÅ Devlet Hastanesi
Kitap: Bebek Bilgeliği Gary Ezzo