- 15 Ağustos 2019
- 503
- 1.522
- 32
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.481
Benim de aynııBenim de ayni. Neredeyse her seferinde kurumus bir halde goruyorum, ama bazen silerken taze kan da geliyor bir kere sil sil bitmedi ama boyle saril saril da akmiyor.
Kasılma nasıl bişey acaba tarif eder misinizMayaa yarın kasılmayı da sorcan unutma jdjdj
Ben de sorucambaşka kim gidecekti o da sorsun kdkdk
Bence ben kasılma yaşamıyorum ama şüpheler oluştu ya hafta içi hepimizde..Kasılma nasıl bişey acaba tarif eder misiniz
Ayy çok tatlıymış İlk zamanlar için bu 1 yaş ve sonrası için tamamen ayıcık gibi giydirilemlerden alabilirim o zamanEki Görüntüle 3521202
Ben bundan aldım canım fiyatı da uygun link ekleyeyim #reklam değil
Stokları çabuk tükeniyor ama takip ederseniz yenileniyor ara aramigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nedennnn neler oluyor anlat bizeİkinci trimesterdakiler son haftalarinizin tadini cikartin, ucuncu trimesterin tek guzel yani bitecek olmasi gibi duruyor
İnsallah sizinkiler guzel ilerler, hic zorluk yasamazsinizNedennnn neler oluyor anlat bize
Canım benim allah ağrılarını sızılarını azaltsın, zorluklarını kolaylaştırsın inşallahİnsallah sizinkiler guzel ilerler, hic zorluk yasamazsinizBenim sag gozume saplanan bas agrim basladi, tum gun suruyor bazen. El bileklerimde zaten karpal tunel vardi, kahve kupasini tutarken bile zorlaniyorum, dogunca bebegi nasil tutucam diye korkmaya basladim. Ama en kotusu mide yanmasi bambaska bir boyutla geri dondu, onceden yasadigim mide yanmasi hicbir sey degilmis. Bir de karnima yeni bir guncelleme geldi, birgunde kocaman oldu yine, o da zorluyor tabi hem tuvalet ihtiyacimi arttirdi hem de iyice penguenlestim burun kurulugu, kanamasi, mini mide bulantilari, aksamlari kuyruk sokumu agrisi aynen devam onlari saymiyorumm
Ahhh yaaa sadece mide yanması yok şükür bir de bilek ağrısı onun dışındakiler aynı şekilde evet katılıyorum. Bir de çorap ve ayakkabı çok zor giyiyorum. Çamaşırımı ve pantolonumu giyerken mutlaka oturmam gerekiyor. Yere birşey düşünce eğilip alamıyorum oturuyorsam sadece öyle alabiliyorum. Göbek kocaman oldu çünkü hem de bel ağrısından eğilemiyorum. Banyoda ayaklarımı yıkarken oturmam gerekiyor son bir haftadır o da zorla yapıyorumİnsallah sizinkiler guzel ilerler, hic zorluk yasamazsinizBenim sag gozume saplanan bas agrim basladi, tum gun suruyor bazen. El bileklerimde zaten karpal tunel vardi, kahve kupasini tutarken bile zorlaniyorum, dogunca bebegi nasil tutucam diye korkmaya basladim. Ama en kotusu mide yanmasi bambaska bir boyutla geri dondu, onceden yasadigim mide yanmasi hicbir sey degilmis. Bir de karnima yeni bir guncelleme geldi, birgunde kocaman oldu yine, o da zorluyor tabi hem tuvalet ihtiyacimi arttirdi hem de iyice penguenlestim burun kurulugu, kanamasi, mini mide bulantilari, aksamlari kuyruk sokumu agrisi aynen devam onlari saymiyorumm
29. Haftaya girmiş bulunuyorum ben deİnsallah sizinkiler guzel ilerler, hic zorluk yasamazsinizBenim sag gozume saplanan bas agrim basladi, tum gun suruyor bazen. El bileklerimde zaten karpal tunel vardi, kahve kupasini tutarken bile zorlaniyorum, dogunca bebegi nasil tutucam diye korkmaya basladim. Ama en kotusu mide yanmasi bambaska bir boyutla geri dondu, onceden yasadigim mide yanmasi hicbir sey degilmis. Bir de karnima yeni bir guncelleme geldi, birgunde kocaman oldu yine, o da zorluyor tabi hem tuvalet ihtiyacimi arttirdi hem de iyice penguenlestim burun kurulugu, kanamasi, mini mide bulantilari, aksamlari kuyruk sokumu agrisi aynen devam onlari saymiyorumm
Sende kutusu duruyor mu prospektüse bakabilir misin?Canım o demir değil d vitamini bana da ondan verdi. Benim de kafam karıştı şimdi
Evet yanlış yazdım önemli olan o değil zatenBu d vitamini canım arkadaş üstte yanlış yazmış galiba. Kadın doğumcunun böyle ilaç konusunda yanlış yapacağını düşünmüyorum
Burnum en başından beri tıkalı malesef duşa gidince kendine geliyo bir saatliğineAhhh yaaa sadece mide yanması yok şükür bir de bilek ağrısı onun dışındakiler aynı şekilde evet katılıyorum. Bir de çorap ve ayakkabı çok zor giyiyorum. Çamaşırımı ve pantolonumu giyerken mutlaka oturmam gerekiyor. Yere birşey düşünce eğilip alamıyorum oturuyorsam sadece öyle alabiliyorum. Göbek kocaman oldu çünkü hem de bel ağrısından eğilemiyorum. Banyoda ayaklarımı yıkarken oturmam gerekiyor son bir haftadır o da zorla yapıyorumburnum hep tıkalı. Gece horluyorsun diyor eşim. O zaman göbek güncellemesi.
O bende ilk trimesterde vardı ayyy çok kötüydü ya şükür 2 de bitti3. trimester en iyi yanı meme ucu hassasiyeti sonunda gitti bende
Bende senin kervanındayım her güne yeni bir şey ekleniyorİkinci trimesterdakiler son haftalarinizin tadini cikartin, ucuncu trimesterin tek guzel yani bitecek olmasi gibi duruyor
İkinci trimesterdakiler son haftalarinizin tadini cikartin, ucuncu trimesterin tek guzel yani bitecek olmasi gibi duruyor
Ya bende yastık var ama işe yarıyor mu anlamıyorum. Bacaklarımın arasına koyuyorum ama yine karnıma baskı oluyor ki anlamadım mantığınıbende tek başına çorap giyememe özelliği açıldı Bir de geceleri rahat edemiyorum bir türlü . Şu yastıklardan da almadım gitti
Ayrıca nefes problemi başladı sanki ciğerlerime de baskı oluyor Daha çok ağzımdan nefes alıyorum