Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Kasılma nasıl bişey acaba tarif eder misiniz
Bence ben kasılma yaşamıyorum ama şüpheler oluştu ya hafta içi hepimizde..
Bende 2 tip bişeyler oluyor. 1) tek bir noktada sertlik, ağrı yok ve peşinden hareket geliyor
2) Tüm karında gerginlik, sertlik peşinden hareket gelmiyor, bu olduğunda çişim geliyor gibi oluyor. Ağrı olmuyor ama bi rahatsızlık hissi var. Aralıklı olmuyor bazen günde 1 kere olup geçiyor bazen 2 saat sürüyor Ne olduğunu bilemiyorum

Ayy çok tatlıymış İlk zamanlar için bu 1 yaş ve sonrası için tamamen ayıcık gibi giydirilemlerden alabilirim o zaman

Nedennnn neler oluyor anlat bize
İnsallah sizinkiler guzel ilerler, hic zorluk yasamazsiniz Benim sag gozume saplanan bas agrim basladi, tum gun suruyor bazen. El bileklerimde zaten karpal tunel vardi, kahve kupasini tutarken bile zorlaniyorum, dogunca bebegi nasil tutucam diye korkmaya basladim. Ama en kotusu mide yanmasi bambaska bir boyutla geri dondu, onceden yasadigim mide yanmasi hicbir sey degilmis. Bir de karnima yeni bir guncelleme geldi, birgunde kocaman oldu yine, o da zorluyor tabi hem tuvalet ihtiyacimi arttirdi hem de iyice penguenlestim burun kurulugu, kanamasi, mini mide bulantilari, aksamlari kuyruk sokumu agrisi aynen devam onlari saymiyorumm

Canım benim allah ağrılarını sızılarını azaltsın, zorluklarını kolaylaştırsın inşallah

Ahhh yaaa sadece mide yanması yok şükür bir de bilek ağrısı onun dışındakiler aynı şekilde evet katılıyorum. Bir de çorap ve ayakkabı çok zor giyiyorum. Çamaşırımı ve pantolonumu giyerken mutlaka oturmam gerekiyor. Yere birşey düşünce eğilip alamıyorum oturuyorsam sadece öyle alabiliyorum. Göbek kocaman oldu çünkü hem de bel ağrısından eğilemiyorum. Banyoda ayaklarımı yıkarken oturmam gerekiyor son bir haftadır o da zorla yapıyorum burnum hep tıkalı. Gece horluyorsun diyor eşim. O zaman göbek güncellemesi.

Eklentiler

• 17342705677002808105600927878448.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 48
29. Haftaya girmiş bulunuyorum ben de
Mide yanması çok arttı. İştahım da artıyor hem yerim hem yanarım modundayım
Kuyruk sokumu ağrısı bende de mevcut
Sağ sol kalça ağrısından hiç bahsetmiyorum
Henüz penguen yürüyüşüne geçmedim
İlave burun tıkanıklığı

Son düzenleme:
Burnum en başından beri tıkalı malesef duşa gidince kendine geliyo bir saatliğine dolayısıyla geceleri horluyom galiba bilmiyorum. Çorap ayakkabı işi cidden çok zor zaten son bir aydır da zordu şuan daha zor. iç çamaşırı veya alt herhangi bir şey giymek zulüm nsbdjdnkdjd yere cömeliyorum bazen oturur gibi dengemi saglayamadığım çok oluyor ve geri düşer gibi oturup kalıyorum eşim gelip kaldırıyor dnnxjsjdkdjdkxjf mide yanmasi dediğiniz de reflü ise bende de arttı sanki iyice darlanmaya da başladım nefes açısından yetmiyo gibi oluyo. Ve uzaninca kaburgalarim ağrıyor artık ne sağ sol sırt üstü hiç fark etmiyor ağrımayan yer yok gece yine uyuyorum kendime maşallah ama kalkınca dinlenmekten çok yorulmuş oluyorum nsbdjndjdjdifk Allah hepinize kolaylık, güç sağlık rahatlık versin amin

İkinci trimesterdakiler son haftalarinizin tadini cikartin, ucuncu trimesterin tek guzel yani bitecek olmasi gibi duruyor
bende tek başına çorap giyememe özelliği açıldı Bir de geceleri rahat edemiyorum bir türlü . Şu yastıklardan da almadım gitti
Ayrıca nefes problemi başladı sanki ciğerlerime de baskı oluyor Daha çok ağzımdan nefes alıyorum

Ya bende yastık var ama işe yarıyor mu anlamıyorum. Bacaklarımın arasına koyuyorum ama yine karnıma baskı oluyor ki anlamadım mantığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…