Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    90
Sen de mi uyuyamıyorsun?
Ya bende bir anda geldi. Burnumu falan temizlemiyordum. Pazartesi mi gideceksin?
Evet uyuyamıyorum Pazartesi şeker yükleme testim var. Eşim özele gidelim yarın için rahat etsin dedi ya haftaiçi salı falan ya da yarın özele gidicem. Devamı geliyor mu peki? Diş etin kanamış olabilir mi

Evet uyuyamıyorum Pazartesi şeker yükleme testim var. Eşim özele gidelim yarın için rahat etsin dedi ya haftaiçi salı falan ya da yarın özele gidicem. Devamı geliyor mu peki? Diş etin kanamış olabilir mi
Hayır canım, dünden sonra gelmedi. Ama genzümden geldiğinden eminim.
Git canım, için rahat etsin

Corasprin başlamıştı doktorun ondan kaynaklı olabilir canım bı doktoruna danış yinede
Ya aklıma bu geliyor ama bilmiyorum yapar mı? Bir de benim kanım çok fazla 15 lerde. Önemli bir yerde bir şeyim olsa ağrım olur ne bileyim nefessiz kalırım bir şey olur diye düşünüyorum. Önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan tedirgin oluyor. En son doktora gidicem ama röntgene giremem. Kendi doktorum bilir mi bunu ona da hiç sormadım

Kadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canım

Kadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canım
Bir bakayım foruma hiç bakmadım. Ama evet ihmale gelmez. Yarın şeker yükleme için gidecektim bir sorarım kendi doktoruma. KBB ye de gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…