Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
😀bende tek başına çorap giyememe özelliği açıldı Bir de geceleri rahat edemiyorum bir türlü . Şu yastıklardan da almadım gitti
Ayrıca nefes problemi başladı sanki ciğerlerime de baskı oluyor Daha çok ağzımdan nefes alıyorum
Bende geceleri kalkıp cam açıyorum nefes darlığı yaşıyorum resmen. Ciğerim yetmiyor. Yere düşen şeye öylece bakıyorum düşerse düşsün 😂 Ben yastık almadım ama yatakta savaşta gibi hazırlanıp yatıyorum bacak arama bir yastık belime bir yastık 😂 mide yanması inanılmaz tuhaf bir şekilde geri geldi. Yürüme mesafem çok kısaldı çok aşırı çabuk yoruluyorum bacaklarım yerden kesilir gibi oluyor sanki

Bende geceleri kalkıp cam açıyorum nefes darlığı yaşıyorum resmen. Ciğerim yetmiyor. Yere düşen şeye öylece bakıyorum düşerse düşsün 😂 Ben yastık almadım ama yatakta savaşta gibi hazırlanıp yatıyorum bacak arama bir yastık belime bir yastık 😂 mide yanması inanılmaz tuhaf bir şekilde geri geldi. Yürüme mesafem çok kısaldı çok aşırı çabuk yoruluyorum bacaklarım yerden kesilir gibi oluyor sanki
Demekki normal çünkü benzer şeyler . Benim bir tek mide yanmam yok Bir iki kere aç kalınca sabah öğürme geldi yine o kadar

😀bende tek başına çorap giyememe özelliği açıldı Bir de geceleri rahat edemiyorum bir türlü . Şu yastıklardan da almadım gitti
Ayrıca nefes problemi başladı sanki ciğerlerime de baskı oluyor Daha çok ağzımdan nefes alıyorum
Yastik onemli bayaa, al canim bence ya. Ilk zamanlar cok ise yaramiyordu da buyuyunce karnim degerini anladim.

Kızlar ben hep uyurken bir bacağımı kendime çekerek yan yatıyorum acaba karnım eziliyor mudur ya; hep tedirgin uyuyorum.
Bir şey olmaz heralde ya uyuyabiliyorsan Zaten döne döne uyuyoruz ben de biraz üstüne mi yattım acaba diyorum zaman zaman Sonra hiç uyuyamamaktan iyidir diyorum

benim de her yer yastik😂 burun bantlarindan aldim , arada takiyorum. Biraz rahatlatti gibime geldi. Humidifieri da kullaniyorum sabah aksam acik yatak odasinda

Ben aldığım hava nemlendiricisini kullanmıyordum burnum tıkalı kalkıyordum. Hatta bir gece öksürükten ölcem sandım. İki gündür çalıştırıyorum burnum tıkanmıyor. Kendi çapında üflüyor sandım ama işe yarıyomuş 😄

Benim de ayni. Neredeyse her seferinde kurumus bir halde goruyorum, ama bazen silerken taze kan da geliyor bir kere sil sil bitmedi ama boyle saril saril da akmiyor.
Aynen şakır şakır akmıyor ama hep kan var yani
Mayaa yarın kasılmayı da sorcan unutma jdjdj
Ben de sorucam 🤣 başka kim gidecekti o da sorsun kdkdk
Ay unutur muyum onu yaa korkulu rüyam 🥹
Sende kutusu duruyor mu prospektüse bakabilir misin?
Ay ben ilacı aldığım gibi içini komple boşaltıp çöpe atıyorıum 😂😂 böyle salak bi huyum var
maya91 maya91 aşkımm yarın randevunn kaçtaa
Bebişim hastaneyi ben açıcam 😂😂😂 eşim dükkana geçiceği için en erkene aldık 08:30 🙈 doktor bi tık küfür ediyor olabilir hahah

Kızlar bahsetmiştim ya size bu kasılmalarla alakalı bir şeyler. Doktor kontrolüm vardı dün gittim sordum🧐

Birincisi kasılma denen şey aşağı doğru kaka varmış gibi bir baskı olmasıymış yani benim yaşadığım en azından öyle değildi. Göbek deliği çevresinde iğne batar gibi acı veya gerginlikten oluşan ağrı ilk gebeliklerin çoğunda olurmuş. Genel olarak karın ve çevresinin gerginlikten ağrıması da olabiliyormuş ve magnezyumumu değiştirdi içinde B6 P5 falan olan bu newday markasının sadece magnezyum sitrat olan fotosunuda bırakırım. Kızlar cidden onu içtim ya 2. İçişim bu akşamla beraber, bu kadar mı farkeder ya? Benim bütün sıkıntımı çözecek tek şey buymuş… maşallah diyim o kasılmadan gerginlikten ağrıdan eser kalmadı. Ocean extra mag kullanıyordum ama bu bambaşka etkiymiş doktorunuza sorup buna geçin isterseniz

Eklentiler

• IMG_0667.jpeg
    IMG_0667.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 21
Ya bende yastık var ama işe yarıyor mu anlamıyorum. Bacaklarımın arasına koyuyorum ama yine karnıma baskı oluyor ki anlamadım mantığını
Çook işe yarıyooor o olmayınca karnım boşlukta gibiiii
Kızlar ben hep uyurken bir bacağımı kendime çekerek yan yatıyorum acaba karnım eziliyor mudur ya; hep tedirgin uyuyorum.
Ben de öyle yatıyorum. Şu son 2-3 gündür bebitonun hareketleri çok sertleşti. Bacağıma tekmesini hissediyorum düzeltiyorum hemen ndnxn

Kızlar bahsetmiştim ya size bu kasılmalarla alakalı bir şeyler. Doktor kontrolüm vardı dün gittim sordum🧐

Birincisi kasılma denen şey aşağı doğru kaka varmış gibi bir baskı olmasıymış yani benim yaşadığım en azından öyle değildi. Göbek deliği çevresinde iğne batar gibi acı veya gerginlikten oluşan ağrı ilk gebeliklerin çoğunda olurmuş. Genel olarak karın ve çevresinin gerginlikten ağrıması da olabiliyormuş ve magnezyumumu değiştirdi içinde B6 P5 falan olan bu newday markasının sadece magnezyum sitrat olan fotosunuda bırakırım. Kızlar cidden onu içtim ya 2. İçişim bu akşamla beraber, bu kadar mı farkeder ya? Benim bütün sıkıntımı çözecek tek şey buymuş… maşallah diyim o kasılmadan gerginlikten ağrıdan eser kalmadı. Ocean extra mag kullanıyordum ama bu bambaşka etkiymiş doktorunuza sorup buna geçin isterseniz
Benimknin de içeriği zengin ama hala krampta yaşıyorum kasılma da 🥴

Eklentiler

• IMG_3798.jpeg
    IMG_3798.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar selam, bebek bezi işini ne yapıyorsunuz? Biz biraz prima birazda molfix aldık ama deneyimli yada araştıran anneler ne almalıyız? Yedeklemek istiyoruz şimdiden.

Şekerleeer şimdi okudum yazdıklarınızı,garip bi şekilde ben bu hafta kendımı daha ıyı hıssedıyorum😄🧿sımdı sız yazdıkca baktım gogus ucu hassasıyetı gecmıs evet,benımde sol kaburgam batıyor bazen şiddetli şekilde.benım bebıto bıgun karnımda halay çekiyor,bazen hep uyuyor ve hareketlerı derınde hıssedebılıyorum sadece.hergun aynı tempoda olsalar keske meraklanıyorum boyle olunca🥹 E elektroforez canım gecmıs olsun sanada az kaldı merak etme göz acıp kapayıncaya kadar gececek 🙏🙏🌸

Ya aklıma bu geliyor ama bilmiyorum yapar mı? Bir de benim kanım çok fazla 15 lerde. Önemli bir yerde bir şeyim olsa ağrım olur ne bileyim nefessiz kalırım bir şey olur diye düşünüyorum. Önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan tedirgin oluyor. En son doktora gidicem ama röntgene giremem. Kendi doktorum bilir mi bunu ona da hiç sormadım
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum en başından beri. Usg de doktor biraz kanın kötü olduğu için bebeğe kan akışında ufak bir aksama var demişti. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Hele de senin kanın çoksa olabilir bence de

Şekerleeer şimdi okudum yazdıklarınızı,garip bi şekilde ben bu hafta kendımı daha ıyı hıssedıyorum😄🧿sımdı sız yazdıkca baktım gogus ucu hassasıyetı gecmıs evet,benımde sol kaburgam batıyor bazen şiddetli şekilde.benım bebıto bıgun karnımda halay çekiyor,bazen hep uyuyor ve hareketlerı derınde hıssedebılıyorum sadece.hergun aynı tempoda olsalar keske meraklanıyorum boyle olunca🥹 E elektroforez canım gecmıs olsun sanada az kaldı merak etme göz acıp kapayıncaya kadar gececek 🙏🙏🌸
Evet ya hareket etseler bir dert etmeseler ayrı dert 😅

X