- 24 Temmuz 2024
- 151
- 447
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.461
Canım bende atlı karınca düşünüyorum. Kendim eminönüne gidip bakacağım uyguna getirebilir miyim diye ama bu fiyatda iyi geldi. Rica etsem bana da atabilir misin sayfayı?İnstagramda tanesini 50 liraya yapan birisi ile anlaştım, 10 tane yaptırmayı düşünüyorum sadeceçok geniş bir çevrem yok o yüzden yetecektir
Kızlar bebeğe ilk doğduğu zamanlar dışarıya çıkarmamız gerektiğinde üzerine giydirmek için olan peluşlardan alan var mı? Çok az bir süre kullanabilicez diye çok pahalı olanlardan almasam mı diyorum . Ama uygun olanlarda içime sinmedi peluşları polyester gibi olup kalitesiz olur mu diye ? Onu ne yaptınız yani Hmdekileri daha çok beğendim onu 1 yaş için mi alırım ne yapsam
Hemen yolluyorumCanım bende atlı karınca düşünüyorum. Kendim eminönüne gidip bakacağım uyguna getirebilir miyim diye ama bu fiyatda iyi geldi. Rica etsem bana da atabilir misin sayfayı?
Canım o demir değil d vitamini bana da ondan verdi. Benim de kafam karıştı şimdiKızlar herkese iyi pazarlar
Bana doktorum demir ilacı olarak d colefor kapsül vermişti ama demin internetten prospektüsünü okuduğumda hamilelere kullanımı önerilmez ibaresini okudum. Kafam karıştı. Dcolefor kullanan var mı?
Herhangi bişey yaparken arada oluyor canımmKızlar yere çömelmis bi şekildeyken Bi yere tutunmadan Ayağa kalktım göbeğimin alt kısmında çok keskin bir acı oluştu 1 dakika kadar sürdü o acı daha önce yasayan var mı bisey olmamıştır de mi..
Benim ilk kez oldu çok korktum yaHerhangi bişey yaparken arada oluyor canımm
Benim oluyor ara ara, kanama veya devam eden bi ağrıya sebep olmuyosa sorun yok benceKızlar yere çömelmis bi şekildeyken Bi yere tutunmadan Ayağa kalktım göbeğimin alt kısmında çok keskin bir acı oluştu 1 dakika kadar sürdü o acı daha önce yasayan var mı bisey olmamıştır de mi..
Benim ilk kez oldu çok korktum ya
Aynen geçtiyse dert etme anlık olabiliyor. Benim mesela hapşırırken oluyordu korkuyordumBenim oluyor ara ara, kanama veya devam eden bi ağrıya sebep olmuyosa sorun yok bence
Ben hamilelikten önce kullanıyordum onu canım . Hamilelikte Kadın doğum doktorum gynotardiferon ve devit3 yazdı onu kullanıyorum. Çekinme sor doktoruna bile bile yanlış ilaç yazacağını düşünmüyorumKızlar herkese iyi pazarlar
Bana doktorum demir ilacı olarak d colefor kapsül vermişti ama demin internetten prospektüsünü okuduğumda hamilelere kullanımı önerilmez ibaresini okudum. Kafam karıştı. Dcolefor kullanan var mı?
Valla çok değişik bi dönem hamilelikAynen geçtiyse dert etme anlık olabiliyor. Benim mesela hapşırırken oluyordu korkuyordum
Ya bana o markanın d vitaminini vermişti kapsül şeklinde demir ilacı da olduğunu bilmiyorduumm hatta bunu verdiBen hamilelikten önce kullanıyordum onu canım . Hamilelikte Kadın doğum doktorum gynotardiferon ve devit3 yazdı onu kullanıyorum. Çekinme sor doktoruna bile bile yanlış ilaç yazacağını düşünmüyorum
Güzel canımHediyelik olarak söyle bişe sipariş verdim 10 tane görmek için 145 tl di. Nasıl sizce
Bu d vitamini canım arkadaş üstte yanlış yazmış galiba. Kadın doğumcunun böyle ilaç konusunda yanlış yapacağını düşünmüyorumYa bana o markanın d vitaminini vermişti kapsül şeklinde demir ilacı da olduğunu bilmiyorduumm hatta bunu verdi
Ben gene de sorayım ya devam mı diyeBu d vitamini canım arkadaş üstte yanlış yazmış galiba. Kadın doğumcunun böyle ilaç konusunda yanlış yapacağını düşünmüyorum
Benim de ayni. Neredeyse her seferinde kurumus bir halde goruyorum, ama bazen silerken taze kan da geliyor bir kere sil sil bitmedi ama boyle saril saril da akmiyor.Benim de hep kan var burnumda. Kuruyor ve hatta kurumuş kan burnunu tıkıyor.
Mayaa yarın kasılmayı da sorcan unutma jdjdjBen gene de sorayım ya devam mı diye