Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    5
Bende yumrtlama gunlermi bliordm 30 gunde bir adet olrm 17-18-19. Gunlerm pikti ogunleri degerlendirdim ama iki haftalk gec dollenme oldu
Birinde pikini bilmiyordum. İlk gebelikti
İkinciyi adete iki gun kala ogrendm
ucuncuyu adetten 6. Gun sonra cikti
Dorduncu adetten 4. Gun kan verince çıktı
Gec dollenme genelde erken belli olmuor olsada adet civarı dusuk bir beta oluor.
Anladım canım. Benim adete yakın çok düşük bi değerle öğrenmiştim sağlıklı bi şekilde beta da arttı. Benim de 15-18.günler yumurtlama, adet ise 34-35

Selam
Sadece geçen hafta sonu abimler yatılı bize geldi, çok tatlı bir yeğenim var 1,5 yaşında ama asla ama durmuyor ve annesi hiç oturmuyor🙈 onlara çocuk kucaklama konusunda yardım edemedim ve kusuruma bakma diye söylemek durumunda kaldım, onlar da dedi zaten iyice büyümeden kimseye söylemeyin diye. 3 gündür de annemler yanımızda üst üste geldi, annem yarın ameliyat olacak ama onlara söylemedim annem tedirgin olur diye. Aslında akşamları uyuyorum ama anlamadılar da henüz, gün düz çok yoğundu iş diyorum. Belki sizin de anlamazlar söyleme çekinceniz varsa. Gezmek konusunda da doktorunuzun fikri önemli aslında ama ben gün içinde normalde de iş yerinde 1 dk boş durmuyorum açıkçası gezmeyi yeğlerdim 😁
Ben Allahın izniyle kendi ailelerimize haber vermeyi başarabilirsem 10 hafta sonrası söylemek istiyorum, oğluma da cinsiyet öğrendikten sonra 😇 ama arkadaş grubuma kalp atışı duyunca söylerim dayanamam 😄 ailelerimiz yakınımızda olsa ve fiziksel destek sağlayabilselerdi daha erken söyler yardım isterdim aslında o da ayrı bir gerçek..
Annene geçmiş olsun öncelikle. Sanırım anneme söyleyeceğim bakalm ama diğerleri en azından beklesin dediğin gibi 10. Haftaya kadar falan. Kalp atışı için kaç artı kaçta gideceksin?😍
Canım ben bu gebeligimde sukur hiç vajinal baktirmadim 5+0 da karından kese görüldü 5+6 da kalp atışı duyduk.sen garanti 6+0 da git bide zayifsan duyulur bence❤️❤️❤️
Aaaa harika. Cumartesi gidebilirim o zaman ay bak şuan heyecanlandım sanki sen müjde vermişsin gibi😁 ama zayıf değilim valla baya önceki gebelikten de kalma bir göbek var yani ama idrara sıkışık giderim olmadı❤️

Kızlar çok kötü bir sırt tutulması ile uyandım daha önce de başıma gelmişti krem sürmeden geçmiyor yatamıyorum kalkamıyorum ne yapacağım bu süreçte kas gevşetici krem de kullanamam değil mi? Çok zor durumdayım acile gitsem bir şey yaparlar mı?

Kızlar çok kötü bir sırt tutulması ile uyandım daha önce de başıma gelmişti krem sürmeden geçmiyor yatamıyorum kalkamıyorum ne yapacağım bu süreçte kas gevşetici krem de kullanamam değil mi? Çok zor durumdayım acile gitsem bir şey yaparlar mı?
Kas gevsetici olmaz cnm yasak diye biliorm. Birde gebelikte ilk haftalar sırt agrilri olur diye okudum. Ama aşırıysa bir acile gidin tabii

Kuzum sanırım kas gevşetici yasak diye biliyorum. Bence acile git onlar ne yapacaklarını bilirler

Kızlar selam, uygulamalara göre bugün 4+2 yiz ama sabahtan beri adet olacak gibi ağrım, mide bulantım ve tuvalete gittikçe gelen lekelenmelerim var. Dün kan verdim 617 çıktı, 2 gün öncesinde 216ydı. Artış güzel görünüyor ama. Bugün gerçekten çok korkuyorum. Kese falan göremediğim için. Yerleşme kanaması bu dönemde mi olur? kalp çarpıntım da var biraz kalkıp kan vermeye gidemedim de. 😢

Kızlar selam, uygulamalara göre bugün 4+2 yiz ama sabahtan beri adet olacak gibi ağrım, mide bulantım ve tuvalete gittikçe gelen lekelenmelerim var. Dün kan verdim 617 çıktı, 2 gün öncesinde 216ydı. Artış güzel görünüyor ama. Bugün gerçekten çok korkuyorum. Kese falan göremediğim için. Yerleşme kanaması bu dönemde mi olur? kalp çarpıntım da var biraz kalkıp kan vermeye gidemedim de. 😢
Yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama ben olsam doktora giderim. Muhtemelen progestan başlar. Buradaki çoğu kişi progestan kullanıyor. Umarım gebeliğiniz çok çoook sağlıklı şekilde ilerler 😍 hayırlı olsun 🌺

Besmele çekin imkanı doğrultusundaysa kalkın ve acile gidin . Yerleşme mi başka bisey mı kendınızı stres yapmayın daha kötü olursunuz

Yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama ben olsam doktora giderim. Muhtemelen progestan başlar. Buradaki çoğu kişi progestan kullanıyor. Umarım gebeliğiniz çok çoook sağlıklı şekilde ilerler 😍 hayırlı olsun 🌺
Tüp bebiş olduğu için kullanıyorum zaten🥹 çok ilaç kullanıyorum ondan mı oluyor onu da bilmiyorum ki. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söylüyor ama gidip muayene olamıyorum ankarada olduğu için. Panikledim 😢 çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🤍

X